Sajt_Sensei 0 Share Posted October 29, 2010 Az elõzõ Guild Wars topic folytatása. Folytatás innen: Guild Wars, Prophecies, Factions, Nightfall, EotN, GW2 - havidíj nélkül! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Share Posted October 31, 2010 Megjött Mad King, hozta a szokásos hangulatot. új viccekkel és a megszokott játékokkal. (kõ-papír-ollóban idén is megvertem :P ) Lionban aranyos kis macska füleket osztogat :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted October 31, 2010 Utáljuk tovább a 2-õt. EGYÜTT! <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted October 31, 2010 Utáljuk tovább a 2-õt. EGYÜTT! <_< Rajtad kívül ki utálja még? Jöhetne már egy új class bejelentés. I wanna Ninja :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gio- 0 Share Posted October 31, 2010 Megjött Mad King, hozta a szokásos hangulatot. új viccekkel és a megszokott játékokkal. (kõ-papír-ollóban idén is megvertem :P ) Lionban aranyos kis macska füleket osztogat :) . Húh régen bakker órákat álldogáltam LA-ban vagy Kamadanban csak hogy jöjjön már a Mad King. Mit érdekelt a lagg meg a tömegnyi ember, akiktõl már látni sem lehetett, én cska nyomattam. Tök jó idõk voltak. Remélem második rész is hasonló lesz. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 31, 2010 Húh régen bakker órákat álldogáltam LA-ban vagy Kamadanban csak hogy jöjjön már a Mad King. Mit érdekelt a lagg meg a tömegnyi ember, akiktõl már látni sem lehetett, én cska nyomattam. Tök jó idõk voltak. Remélem második rész is hasonló lesz. :) jaja elsõ pár évben nagyon nagy fun volt az összes ilyen event a hócsaták is tök jók :D egyedül azt sajnáltam , hogy arena net semmilyen változatosságot nem vitt bele és 3. 4. évben már kicsit uncsik voltak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gio- 0 Share Posted October 31, 2010 jaja elsõ pár évben nagyon nagy fun volt az összes ilyen event a hócsaták is tök jók :D egyedül azt sajnáltam , hogy arena net semmilyen változatosságot nem vitt bele és 3. 4. évben már kicsit uncsik voltak :D Karácsonykor lehet felnézek tényleg. Bár a LotRO-tól függ, hogy ott milyen az event. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 31, 2010 Karácsonykor lehet felnézek tényleg. Bár a LotRO-tól függ, hogy ott milyen az event. :) egyáltalán nem olyan mint a gwben :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gio- 0 Share Posted October 31, 2010 egyáltalán nem olyan mint a gwben :D Na, meséld el LotrO-totyikban milyen. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 31, 2010 Na, meséld el LotrO-totyikban milyen. :P eszem ágában sincs ott csak egy ingyenélõ vagyok aztán megint leugatnak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniwww 0 Share Posted November 1, 2010 huhú sikütvéül elérnem az álom 30-aszáot HoM-ban. Jöhetnek a Gratulációk. :P :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted November 1, 2010 huhú sikütvéül elérnem az álom 30-aszáot HoM-ban. Jöhetnek a Gratulációk. :P :D grat! :P Ma felmentem megnézni ezt a halloween-es cuccot... hát, nagyon királyul néz ki (megint) minden, az tuti B) :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniwww 0 Share Posted November 1, 2010 Elfelejtettem a jelszavamat NCsoft-hoz. És a jelszóemlékeztetõben meg ilyen hülye kérdésekre várja a választ hogy milyen szinû volt az elsõ autód meg mi volt az elsõ háziállatod neve amire már szintén nem tudom mit írtam. Mit lehet ilyenkor csinálni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted November 1, 2010 Elfelejtettem a jelszavamat NCsoft-hoz. És a jelszóemlékeztetõben meg ilyen hülye kérdésekre várja a választ hogy milyen szinû volt az elsõ autód meg mi volt az elsõ háziállatod neve amire már szintén nem tudom mit írtam. Mit lehet ilyenkor csinálni ? Asszem írni a support-nak, jobb esetben egy fényképpel a serial kódodról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniwww 0 Share Posted November 2, 2010 XD visszatelepítettem firefoxot és ott elvolt mentve szóval megvan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniwww 0 Share Posted November 2, 2010 Code=13 ez meg mi ? :blink: be akarok lépni karakterrel erre ezt irja ki aha megvan These codes indicate a server error. The server may be inaccessible due to an update, bug, large download or network issues. The network status page may contain additional details. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 2, 2010 Jézusom ez a petíció... :lol: Remélem valami nagyon értelmes csapat fogja megcsinálni és mindent szó szerint lefordítanak B) Tanuljon meg angolul inkább a sok szerencsétlen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted November 2, 2010 Jézusom ez a petíció... :lol: Remélem valami nagyon értelmes csapat fogja megcsinálni és mindent szó szerint lefordítanak B) Tanuljon meg angolul inkább a sok szerencsétlen. mmo-hoz felirat?! :blink: durva idõket élünk :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniwww 0 Share Posted November 2, 2010 ki tudja gyorsabban kinyirni ? :P :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Share Posted November 3, 2010 Neki álltam pontokat gyûjtögetni én is. Herokat szeretném felöltöztetni viszont a szükséges itemet nem nagyon akarja adni. Dajkah Inlet -bõl 4 óra alatt 1 Stolen Sunspear armort szereztem. Normális ez és csak robotolni kell érte, vagy engem utál a játék? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 3, 2010 Vegyél inkább. Egyszerûbb :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Share Posted November 3, 2010 Vegyél inkább. Egyszerûbb :D Ahoz pénz kéne, ahoz farmolni kéne és igazából sok idõt nem akarok beleölni :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted November 3, 2010 Ahoz pénz kéne, ahoz farmolni kéne és igazából sok idõt nem akarok beleölni :) . Zaishen kulcs- üzletággal mi a helyzet? virágzik még? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniwww 0 Share Posted November 3, 2010 Zaishen kulcs- üzletággal mi a helyzet? virágzik még? :D perzse. nekem be is van iktatva napi Zahisen Elite az idõbeosztásomba ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted November 3, 2010 perzse. nekem be is van iktatva napi Zahisen Elite az idõbeosztásomba ^^ na azért. :P emlékszem anno mennyit zsebeltem be vele! :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts