Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Guild Wars

Sajt_Sensei

Recommended Posts

Posted

Megjött Mad King, hozta a szokásos hangulatot. új viccekkel és a megszokott játékokkal. (kõ-papír-ollóban idén is megvertem :P ) Lionban aranyos kis macska füleket osztogat :) .

Posted

Utáljuk tovább a 2-õt. EGYÜTT! <_<

Posted

Utáljuk tovább a 2-õt. EGYÜTT! <_<

Rajtad kívül ki utálja még?

Jöhetne már egy új class bejelentés. I wanna Ninja :(

Posted

Megjött Mad King, hozta a szokásos hangulatot. új viccekkel és a megszokott játékokkal. (kõ-papír-ollóban idén is megvertem :P ) Lionban aranyos kis macska füleket osztogat :) .

Húh régen bakker órákat álldogáltam LA-ban vagy Kamadanban csak hogy jöjjön már a Mad King. Mit érdekelt a lagg meg a tömegnyi ember, akiktõl már látni sem lehetett, én cska nyomattam. Tök jó idõk voltak. Remélem második rész is hasonló lesz. :)

Posted

Húh régen bakker órákat álldogáltam LA-ban vagy Kamadanban csak hogy jöjjön már a Mad King. Mit érdekelt a lagg meg a tömegnyi ember, akiktõl már látni sem lehetett, én cska nyomattam. Tök jó idõk voltak. Remélem második rész is hasonló lesz. :)

jaja elsõ pár évben nagyon nagy fun volt az összes ilyen event

a hócsaták is tök jók :D

egyedül azt sajnáltam , hogy arena net semmilyen változatosságot nem vitt bele és 3. 4. évben már kicsit uncsik voltak :D

Posted

jaja elsõ pár évben nagyon nagy fun volt az összes ilyen event

a hócsaták is tök jók :D

egyedül azt sajnáltam , hogy arena net semmilyen változatosságot nem vitt bele és 3. 4. évben már kicsit uncsik voltak :D

Karácsonykor lehet felnézek tényleg. Bár a LotRO-tól függ, hogy ott milyen az event. :)

Posted

Karácsonykor lehet felnézek tényleg. Bár a LotRO-tól függ, hogy ott milyen az event. :)

egyáltalán nem olyan mint a gwben :D

Posted

egyáltalán nem olyan mint a gwben :D

Na, meséld el LotrO-totyikban milyen. :P

Posted

Na, meséld el LotrO-totyikban milyen. :P

eszem ágában sincs

ott csak egy ingyenélõ vagyok aztán megint leugatnak :D

Posted

huhú sikütvéül elérnem az álom 30-aszáot HoM-ban.

Jöhetnek a Gratulációk. :P :D

Posted

huhú sikütvéül elérnem az álom 30-aszáot HoM-ban.

Jöhetnek a Gratulációk. :P :D

grat! :P

Ma felmentem megnézni ezt a halloween-es cuccot... hát, nagyon királyul néz ki (megint) minden, az tuti B) :rolleyes:

Posted

Elfelejtettem a jelszavamat NCsoft-hoz.

És a jelszóemlékeztetõben meg ilyen hülye kérdésekre várja a választ hogy milyen szinû volt az elsõ autód meg mi volt az elsõ háziállatod neve amire már szintén nem tudom mit írtam. Mit lehet ilyenkor csinálni ?

Posted

Elfelejtettem a jelszavamat NCsoft-hoz.

És a jelszóemlékeztetõben meg ilyen hülye kérdésekre várja a választ hogy milyen szinû volt az elsõ autód meg mi volt az elsõ háziállatod neve amire már szintén nem tudom mit írtam. Mit lehet ilyenkor csinálni ?

Asszem írni a support-nak, jobb esetben egy fényképpel a serial kódodról.

Posted

XD visszatelepítettem firefoxot és ott elvolt mentve szóval megvan :D

Posted

Code=13 ez meg mi ? :blink: be akarok lépni karakterrel erre ezt irja ki

aha megvan

These codes indicate a server error. The server may be inaccessible due to an update, bug, large download or network issues. The network status page may contain additional details.
Posted

Jézusom ez a petíció... :lol: Remélem valami nagyon értelmes csapat fogja megcsinálni és mindent szó szerint lefordítanak B) Tanuljon meg angolul inkább a sok szerencsétlen.

Posted

Jézusom ez a petíció... :lol: Remélem valami nagyon értelmes csapat fogja megcsinálni és mindent szó szerint lefordítanak B) Tanuljon meg angolul inkább a sok szerencsétlen.

mmo-hoz felirat?! :blink: durva idõket élünk :ph34r:

Posted

IPB Image

ki tudja gyorsabban kinyirni ? :P :D

Posted

Neki álltam pontokat gyûjtögetni én is. Herokat szeretném felöltöztetni viszont a szükséges itemet nem nagyon akarja adni. Dajkah Inlet -bõl 4 óra alatt 1 Stolen Sunspear armort szereztem. Normális ez és csak robotolni kell érte, vagy engem utál a játék?

Posted

Vegyél inkább. Egyszerûbb :D

Ahoz pénz kéne, ahoz farmolni kéne és igazából sok idõt nem akarok beleölni :) .

Posted

Ahoz pénz kéne, ahoz farmolni kéne és igazából sok idõt nem akarok beleölni :) .

Zaishen kulcs- üzletággal mi a helyzet? virágzik még? :D

Posted

Zaishen kulcs- üzletággal mi a helyzet? virágzik még? :D

perzse. nekem be is van iktatva napi Zahisen Elite az idõbeosztásomba ^^

Posted

perzse. nekem be is van iktatva napi Zahisen Elite az idõbeosztásomba ^^

na azért. :P emlékszem anno mennyit zsebeltem be vele! :rolleyes: