Gabi13 0 Share Posted December 3, 2010 Alapvetõen csak Crossfire-t tud mivel amd chipset Bocsi. Kösz, akkor a 2 Gygabite videókarit akkor sem tudnám rendeltetésszerûen üzemeltetni ha szerzek SLI-s hidat a kártyákhoz? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Author Share Posted December 3, 2010 Bocsi. Kösz, akkor a 2 Gygabite videókarit akkor sem tudnám rendeltetésszerûen üzemeltetni ha szerzek SLI-s hidat a kártyákhoz? :huh: Ha létezne olyan bios az alaplapodhoz, amibe engedélyezve van az SLI, akkor lehetne, de most ilyen nincs, ezért nem lehet sehogyse SLI-t csinálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamis 0 Share Posted December 3, 2010 Bocsi. Kösz, akkor a 2 Gygabite videókarit akkor sem tudnám rendeltetésszerûen üzemeltetni ha szerzek SLI-s hidat a kártyákhoz? :huh: Hát Gygabite videokarit sehogy, max Gigabyte-ot...! ;) OFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbal65 0 Share Posted December 3, 2010 Hát Gygabite videokarit sehogy, max Gigabyte-ot...! ;) OFF OFF Jó téged is "látni" :D ON Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted December 5, 2010 Hm... Csináltam az elõbb egy BIOS frissítést és érdekes dolgot tapasztaltam...az Asus Update-el szépen felpakoltam a legújabb BIOS-t (fájlból), rendben ment minden, aszongya minden OK, indítsam újra a gépet. Reboot és se kép, se hang... Nofene mondom. Szokásos procedúra beizzítva, azaz memók kivesz, egy berak és próba. Semmi. Na jó mondom, akkor elindítom az alternatív megoldást, azaz elõkotorni azt a CD-t, ahol a BIOS-mentést tároltam (szekrény feltúrás rulez) CD megvan, gép bekapcs, meghajtó ajtó kinyit, erre elindul a gép, BIOS betölt és megy... :blink: Szeretem a számítástechnikát... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
csonix 0 Share Posted December 17, 2010 Szevasztok! Új konfigot raknék össze HD 5850 vagy proci - i7 950 6 gb ram -------------------------------- Milyen alaplapot kéne vennem, ha úgy 200k körül szeretném a végösszeget? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted December 17, 2010 EVGA P67 Classified Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted December 17, 2010 EVGA P67 Classified Nocsak, feltámadt az EVGA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted December 17, 2010 Nocsak, feltámadt az EVGA ? Mellesleg az EVGA gyárt AMD-s lapokat is? És minõségre milyenek, MO.-n nem igen látok, pedig anno evga gtx 460-at szeretttem volna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted December 17, 2010 Mellesleg az EVGA gyárt AMD-s lapokat is? És minõségre milyenek, MO.-n nem igen látok, pedig anno evga gtx 460-at szeretttem volna. Nem gyárt, minõségre pedig a legjobbak között van (ha nem a legjobb). Ez vonatkozik a VGA-kra is, igaz meg is kérik az árukat. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted December 17, 2010 Nem gyárt, minõségre pedig a legjobbak között van (ha nem a legjobb). Ez vonatkozik a VGA-kra is, igaz meg is kérik az árukat. :ph34r: Tipikus Intel "árpolitika", drága lap, drága CPU, ilyen lapom se lesz :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Author Share Posted December 18, 2010 Tipikus Intel "árpolitika", drága lap, drága CPU, ilyen lapom se lesz :( A proci nem lesz valami drága. Alaplap árait meg nem a legdrágább termék fogja meghatározni Nem gyárt, minõségre pedig a legjobbak között van (ha nem a legjobb). Ez vonatkozik a VGA-kra is, igaz meg is kérik az árukat. :ph34r: Mondjuk az a minõségi vga nem tudom hogyan jön össze. Szinte csak referencia :D Ha minõségi vga kell, akkor inkább MSI HAWK/Lightning/Twin Forze Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted December 18, 2010 A proci nem lesz valami drága. Alaplap árait meg nem a legdrágább termék fogja meghatározni Mondjuk az a minõségi vga nem tudom hogyan jön össze. Szinte csak referencia :D Ha minõségi vga kell, akkor inkább MSI HAWK/Lightning/Twin Forze Az nem minõségi? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Author Share Posted December 18, 2010 Az nem minõségi? :D De, de akkor így mindenki cska minõségit ad ki a keze közül. Persze erõs kivétel a Gainward ez alól :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted December 18, 2010 De, de akkor így mindenki cska minõségit ad ki a keze közül. Persze erõs kivétel a Gainward ez alól :D A Gainward is ref., akkor azon mi a nem minõség? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Author Share Posted December 18, 2010 A Gainward is ref., akkor azon mi a nem minõség? :D Hát ha Gainward hozzányúl, akkor az csak szarabb minõségbõl fog felépülni :D A referenciája jó :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted December 18, 2010 Hát ha Gainward hozzányúl, akkor az csak szarabb minõségbõl fog felépülni :D A referenciája jó :D Némá... :D Leszólja a kártyámat :D Majd kiderül és referálunk nagyjából 2-és fél év múlva, ha addig bírja, akkor fizetsz egy seritalt :) Ha nem, akkor én. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted December 19, 2010 PFÚÚÚ, de nem egyszerû másik ASUS A7N8X-E DLX-et találni :wacko: vagy egy jó Abiot NF7-es lapot (bár ebbõl legalább találtam horror áron!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted December 19, 2010 PFÚÚÚ, de nem egyszerû másik ASUS A7N8X-E DLX-et találni :wacko: vagy egy jó Abiot NF7-es lapot (bár ebbõl legalább találtam horror áron!) NF7-est ? Talán a legjobban sikerült lapja volt az Abit-nak...úgy is mérik az árát. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted December 19, 2010 NF7-est ? Talán a legjobban sikerült lapja volt az Abit-nak...úgy is mérik az árát. :) Ja én is azt vettem amikor elromlott pár éva az athlon xp-s lapom, és tényleg jó lap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted December 20, 2010 NF7-est ? Talán a legjobban sikerült lapja volt az Abit-nak...úgy is mérik az árát. :) Szerintem is jó lap. Nem találtam egyetlen ASUS A7N8X-E DLX lapot se ami eladó, egy NF7-est találtam, de 10ezerért nagyon horror ár nekem (maximum 5000-et tudnék rászánni), ALBATRON-ból meg semmilyet se találtam (pedig az NF7S mellett még az lenne nagy szivemcsücske). Amit nem akarok KT333; KT400; KT600; KT800; KT880-as chipsetek. Mind kizárva! Nem rakok (vagy legalábbis nagyon nem akarok) még egyszer ilyen méltatlan alaplapot az én szuper procim alá :wub: NF2 200-assal kialkudnék talán, de az igazi NF2 400 Ultra lenne. (ASUS, Abit vagy Albatron) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted December 20, 2010 Szerintem is jó lap. Nem találtam egyetlen ASUS A7N8X-E DLX lapot se ami eladó, egy NF7-est találtam, de 10ezerért nagyon horror ár nekem (maximum 5000-et tudnék rászánni), ALBATRON-ból meg semmilyet se találtam (pedig az NF7S mellett még az lenne nagy szivemcsücske). Amit nem akarok KT333; KT400; KT600; KT800; KT880-as chipsetek. Mind kizárva! Nem rakok (vagy legalábbis nagyon nem akarok) még egyszer ilyen méltatlan alaplapot az én szuper procim alá :wub: NF2 200-assal kialkudnék talán, de az igazi NF2 400 Ultra lenne. (ASUS, Abit vagy Albatron) Tegnap láttam PH!-n NF7-et 6k-ért, de van olyan hirdetõ is aki procival adja. Tessék vagy 5k-ért. Egy kis PH!-s alaplap bemutató. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted December 24, 2010 Ez aztán fontos kiegészítõ, kedves EVGA. már eleve nem is a pci-e slotra támaszkodnak a vga-k :D + akkor már kinézhetne kicsit jobban is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted December 24, 2010 Ez aztán fontos kiegészítõ, kedves EVGA. már eleve nem is a pci-e slotra támaszkodnak a vga-k :D + akkor már kinézhetne kicsit jobban is. Ez mire jó? vagy minek kellett ... Tegnap láttam PH!-n NF7-et 6k-ért, de van olyan hirdetõ is aki procival adja. Tessék vagy 5k-ért. Egy kis PH!-s alaplap bemutató. :) Írtam az egyiknek (6K-snak) hátha ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted December 27, 2010 MSI P67A-GD65 preview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts