Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Alaplapok, 2. rész

oliba

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Gabi13

Alapvetõen csak Crossfire-t tud mivel amd chipset

Bocsi.

Kösz, akkor a 2 Gygabite videókarit akkor sem tudnám rendeltetésszerûen üzemeltetni ha szerzek SLI-s hidat a kártyákhoz? :huh:

oliba

Bocsi.

Kösz, akkor a 2 Gygabite videókarit akkor sem tudnám rendeltetésszerûen üzemeltetni ha szerzek SLI-s hidat a kártyákhoz? :huh:

Ha létezne olyan bios az alaplapodhoz, amibe engedélyezve van az SLI, akkor lehetne, de most ilyen nincs, ezért nem lehet sehogyse SLI-t csinálni.

Adamis

Bocsi.

Hát Gygabite videokarit sehogy, max Gigabyte-ot...! ;) OFF

gbal65

Hát Gygabite videokarit sehogy, max Gigabyte-ot...! ;) OFF

OFF

Jó téged is "látni" :D

ON

kaliban

Hm...

Csináltam az elõbb egy BIOS frissítést és érdekes dolgot tapasztaltam...az Asus Update-el szépen felpakoltam a legújabb BIOS-t (fájlból), rendben ment minden, aszongya minden OK, indítsam újra a gépet.

Reboot és se kép, se hang...

Nofene mondom.

Szokásos procedúra beizzítva, azaz memók kivesz, egy berak és próba.

Semmi.

Na jó mondom, akkor elindítom az alternatív megoldást, azaz elõkotorni azt a CD-t, ahol a BIOS-mentést tároltam (szekrény feltúrás rulez) CD megvan, gép bekapcs, meghajtó ajtó kinyit, erre elindul a gép, BIOS betölt és megy... :blink:

Szeretem a számítástechnikát... :lol:

• 2 weeks later...
csonix

Szevasztok!

Új konfigot raknék össze

HD 5850 vagy

proci - i7 950

6 gb ram

--------------------------------

Milyen alaplapot kéne vennem, ha úgy 200k körül szeretném a végösszeget?

takii

Nocsak, feltámadt az EVGA ?

Mellesleg az EVGA gyárt AMD-s lapokat is?

És minõségre milyenek, MO.-n nem igen látok, pedig anno evga gtx 460-at szeretttem volna.

chrisnagy13

Mellesleg az EVGA gyárt AMD-s lapokat is?

És minõségre milyenek, MO.-n nem igen látok, pedig anno evga gtx 460-at szeretttem volna.

Nem gyárt, minõségre pedig a legjobbak között van (ha nem a legjobb). Ez vonatkozik a VGA-kra is, igaz meg is kérik az árukat. :ph34r:

takii

Nem gyárt, minõségre pedig a legjobbak között van (ha nem a legjobb). Ez vonatkozik a VGA-kra is, igaz meg is kérik az árukat. :ph34r:

Tipikus Intel "árpolitika", drága lap, drága CPU, ilyen lapom se lesz :(

oliba

Tipikus Intel "árpolitika", drága lap, drága CPU, ilyen lapom se lesz :(

A proci nem lesz valami drága. Alaplap árait meg nem a legdrágább termék fogja meghatározni

Mondjuk az a minõségi vga nem tudom hogyan jön össze. Szinte csak referencia :D Ha minõségi vga kell, akkor inkább MSI HAWK/Lightning/Twin Forze

chrisnagy13

A proci nem lesz valami drága. Alaplap árait meg nem a legdrágább termék fogja meghatározni

Mondjuk az a minõségi vga nem tudom hogyan jön össze. Szinte csak referencia :D Ha minõségi vga kell, akkor inkább MSI HAWK/Lightning/Twin Forze

Az nem minõségi? :D

oliba

Az nem minõségi? :D

De, de akkor így mindenki cska minõségit ad ki a keze közül. Persze erõs kivétel a Gainward ez alól :D

chrisnagy13

De, de akkor így mindenki cska minõségit ad ki a keze közül. Persze erõs kivétel a Gainward ez alól :D

A Gainward is ref., akkor azon mi a nem minõség? :D

oliba

A Gainward is ref., akkor azon mi a nem minõség? :D

Hát ha Gainward hozzányúl, akkor az csak szarabb minõségbõl fog felépülni :D A referenciája jó :D

kaliban

Hát ha Gainward hozzányúl, akkor az csak szarabb minõségbõl fog felépülni :D A referenciája jó :D

Némá... :D

Leszólja a kártyámat :D

Majd kiderül és referálunk nagyjából 2-és fél év múlva, ha addig bírja, akkor fizetsz egy seritalt :)

Ha nem, akkor én.

Hiba: a kép nem jeleníthetõ meg.

Lord_KROK

PFÚÚÚ, de nem egyszerû másik ASUS A7N8X-E DLX-et találni :wacko:

vagy egy jó Abiot NF7-es lapot (bár ebbõl legalább találtam horror áron!)

kaliban

PFÚÚÚ, de nem egyszerû másik ASUS A7N8X-E DLX-et találni :wacko:

vagy egy jó Abiot NF7-es lapot (bár ebbõl legalább találtam horror áron!)

NF7-est ?

Talán a legjobban sikerült lapja volt az Abit-nak...úgy is mérik az árát. :)

LorDiablo

NF7-est ?

Ja én is azt vettem amikor elromlott pár éva az athlon xp-s lapom, és tényleg jó lap.

Lord_KROK

NF7-est ?

Szerintem is jó lap.

Nem találtam egyetlen ASUS A7N8X-E DLX lapot se ami eladó, egy NF7-est találtam, de 10ezerért nagyon horror ár nekem (maximum 5000-et tudnék rászánni), ALBATRON-ból meg semmilyet se találtam (pedig az NF7S mellett még az lenne nagy szivemcsücske).

Amit nem akarok KT333; KT400; KT600; KT800; KT880-as chipsetek. Mind kizárva! Nem rakok (vagy legalábbis nagyon nem akarok) még egyszer ilyen méltatlan alaplapot az én szuper procim alá :wub:

NF2 200-assal kialkudnék talán, de az igazi NF2 400 Ultra lenne. (ASUS, Abit vagy Albatron)

chrisnagy13

Szerintem is jó lap.

Nem találtam egyetlen ASUS A7N8X-E DLX lapot se ami eladó, egy NF7-est találtam, de 10ezerért nagyon horror ár nekem (maximum 5000-et tudnék rászánni), ALBATRON-ból meg semmilyet se találtam (pedig az NF7S mellett még az lenne nagy szivemcsücske).

Amit nem akarok KT333; KT400; KT600; KT800; KT880-as chipsetek. Mind kizárva! Nem rakok (vagy legalábbis nagyon nem akarok) még egyszer ilyen méltatlan alaplapot az én szuper procim alá :wub:

NF2 200-assal kialkudnék talán, de az igazi NF2 400 Ultra lenne. (ASUS, Abit vagy Albatron)

Tegnap láttam PH!-n NF7-et 6k-ért, de van olyan hirdetõ is aki procival adja. Tessék vagy 5k-ért.

Egy kis PH!-s alaplap bemutató. :)

oPalRx7

Ez aztán fontos kiegészítõ, kedves EVGA. már eleve nem is a pci-e slotra támaszkodnak a vga-k :D

+ akkor már kinézhetne kicsit jobban is.

Lord_KROK

Ez aztán fontos kiegészítõ, kedves EVGA. már eleve nem is a pci-e slotra támaszkodnak a vga-k :D

+ akkor már kinézhetne kicsit jobban is.

Ez mire jó? vagy minek kellett ...

Tegnap láttam PH!-n NF7-et 6k-ért, de van olyan hirdetõ is aki procival adja. Tessék vagy 5k-ért.

Egy kis PH!-s alaplap bemutató. :)

Írtam az egyiknek (6K-snak) hátha ...