oliba 0 Share Posted October 29, 2010 Az elõzõ topik folytatása Folytatás innen: Xbox360, Warez és Flash Mod = Warn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PZoley 0 Share Posted November 7, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenen, hogy friss box tulajdonos vagyok és nagyon hangos a gép, rettentõen. Na most annyit tudni kell, hogy hûtésmod van rajta (használtan vettem). Ma direkt szétszedtem, hogy kitakarítom a ganyéééét (ami persze sok volt benne), de a hang semmivel nem lett kisebb. Most olyanra gondolok, hogy kikéne cserélni a ventilátort, de a kérdés, hogy fog e majd változni valamit és ha igen akkor milyen ventit vegyek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffenberg 0 Share Posted November 7, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenen, hogy friss box tulajdonos vagyok és nagyon hangos a gép, rettentõen. Na most annyit tudni kell, hogy hûtésmod van rajta (használtan vettem). Ma direkt szétszedtem, hogy kitakarítom a ganyéééét (ami persze sok volt benne), de a hang semmivel nem lett kisebb. Most olyanra gondolok, hogy kikéne cserélni a ventilátort, de a kérdés, hogy fog e majd változni valamit és ha igen akkor milyen ventit vegyek? Milyen hûtésmod van benne? Le van cserélve a gyári hûtõ, vagy csak overcooling megy? (Értsd: a kikapcsolás után még 5 percig pörgeti a ventit, hogy egyenletesen hûljön le). A gyári hûtõvel amúgy semmi gond, teszi a dolgát, bár ha sokat használod akkor tényleg érdemes egy hatékonyabbat rárakni... ami igazából rettentõen zajos és az Xbox 360 zajosságának bõ 70%-át kiteszi az az optikai meghajtó. Ha van benne HDD akkor mindenképpen másold fel a játékokat és úgy játssz (ez amúgy az olvasót is kíméli). Jóval rövidebb töltési idõk mellett a drasztikusan visszavett hangerõ is jellemzõ! :) Utána már nem fog pörögni a lemez, csak a játék indításánál. Persze ha nem gyári hûtõ van rajta és az a zaj forrása akkor sajna nem tudok mit mondani, csak azt, hogy cseréld le... ...ebben nem tudok érdemben nyilatkozni, nekem gyári hûtõ van benne, ami ugyan nem a leghalkabb, de nem is olyan vészes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PZoley 0 Share Posted November 7, 2010 Milyen hûtésmod van benne? Le van cserélve a gyári hûtõ, vagy csak overcooling megy? (Értsd: a kikapcsolás után még 5 percig pörgeti a ventit, hogy egyenletesen hûljön le). A gyári hûtõvel amúgy semmi gond, teszi a dolgát, bár ha sokat használod akkor tényleg érdemes egy hatékonyabbat rárakni... ami igazából rettentõen zajos és az Xbox 360 zajosságának bõ 70%-át kiteszi az az optikai meghajtó. Ha van benne HDD akkor mindenképpen másold fel a játékokat és úgy játssz (ez amúgy az olvasót is kíméli). Jóval rövidebb töltési idõk mellett a drasztikusan visszavett hangerõ is jellemzõ! :) Utána már nem fog pörögni a lemez, csak a játék indításánál. Persze ha nem gyári hûtõ van rajta és az a zaj forrása akkor sajna nem tudok mit mondani, csak azt, hogy cseréld le... ...ebben nem tudok érdemben nyilatkozni, nekem gyári hûtõ van benne, ami ugyan nem a leghalkabb, de nem is olyan vészes. Igazából én úgy vettem észre, hogy a ventilátor generálja az irgalmatlan zajt. De mondjuk megpróbálom azért azt is amit te mondtál. Kikötöm a DVD-t és megpróbálom, hátha jobb lesz...:S Köszönöm szépen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffenberg 0 Share Posted November 7, 2010 Igazából én úgy vettem észre, hogy a ventilátor generálja az irgalmatlan zajt. De mondjuk megpróbálom azért azt is amit te mondtál. Kikötöm a DVD-t és megpróbálom, hátha jobb lesz...:S Köszönöm szépen :) Ha kikötöd a DVD-t akkor semmit sem fogsz tudni elindítani. Ha HDD-re másolod a játékot akkor is kell a DVD meghajtó, mert a játék elindításához kb 10 másodpercig olvassa a lemezt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PZoley 0 Share Posted November 7, 2010 Ha kikötöd a DVD-t akkor semmit sem fogsz tudni elindítani. Ha HDD-re másolod a játékot akkor is kell a DVD meghajtó, mert a játék elindításához kb 10 másodpercig olvassa a lemezt. Bukics :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PZoley 0 Share Posted November 8, 2010 Még 1 kéréds. :) Találtam egy lapon vmit, idézem. "Hûtésmod fajtái: - Vízhûtés: ez egy olyan gépezet ami keringeti a hûs vizet - Ventilátorok sebességnövelése: megnöveli a ventilátorok sebességét ezért jobban hûti a gépet - Visszahûtés . ez a gép kikapcsolása után is pörgeti a ventilátorokat 5 percig - intercooler:na ezt soha de tényleg soha ne vegyél a gépedre. legyengíti a gyári ventit és elveszi az áramot a tápból egyszóval kinyírja a géped." Kérdés ezzel kapcsolatban, lehet az hogy nekem egyszerre kettõ fut? sebesség növelés és az overcooling? Ha igen mibõl tudom megállapítani? Upsz 2 kérdés...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted November 8, 2010 Még 1 kéréds. :) Találtam egy lapon vmit, idézem. "Hûtésmod fajtái: - Vízhûtés: ez egy olyan gépezet ami keringeti a hûs vizet - Ventilátorok sebességnövelése: megnöveli a ventilátorok sebességét ezért jobban hûti a gépet - Visszahûtés . ez a gép kikapcsolása után is pörgeti a ventilátorokat 5 percig - intercooler:na ezt soha de tényleg soha ne vegyél a gépedre. legyengíti a gyári ventit és elveszi az áramot a tápból egyszóval kinyírja a géped." Kérdés ezzel kapcsolatban, lehet az hogy nekem egyszerre kettõ fut? sebesség növelés és az overcooling? Ha igen mibõl tudom megállapítani? Upsz 2 kérdés...:D Erõteljesen hallgatózol :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted November 8, 2010 Még 1 kéréds. :) Találtam egy lapon vmit, idézem. "Hûtésmod fajtái: - Vízhûtés: ez egy olyan gépezet ami keringeti a hûs vizet - Ventilátorok sebességnövelése: megnöveli a ventilátorok sebességét ezért jobban hûti a gépet - Visszahûtés . ez a gép kikapcsolása után is pörgeti a ventilátorokat 5 percig - intercooler:na ezt soha de tényleg soha ne vegyél a gépedre. legyengíti a gyári ventit és elveszi az áramot a tápból egyszóval kinyírja a géped." Kérdés ezzel kapcsolatban, lehet az hogy nekem egyszerre kettõ fut? sebesség növelés és az overcooling? Ha igen mibõl tudom megállapítani? Upsz 2 kérdés...:D Én ezt az intercoolert nem értem, egyáltalán mi akar az lenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PZoley 0 Share Posted November 8, 2010 Erõteljesen hallgatózol :D Hmm... Kitudnád fejteni bõvebben? :D (amúgy nem kell mert porszívó mellet is kitûnõen hallom a gépet...:D) LorDiablo Igazából én sem értem pontosan. Én olyanra gondolok, hogy a procira ráraknak még 1 ventit, vagy a tetejére. TALÁN :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted November 8, 2010 Hmm... Kitudnád fejteni bõvebben? :D (amúgy nem kell mert porszívó mellet is kitûnõen hallom a gépet...:D) LorDiablo Igazából én sem értem pontosan. Én olyanra gondolok, hogy a procira ráraknak még 1 ventit, vagy a tetejére. TALÁN :) - Visszahûtés . ez a gép kikapcsolása után is pörgeti a ventilátorokat 5 percig Lassan írom :D kikapcsolod a gépet és ha utána is pörög a venti, akkor ez benne van. Már persze ha hallgatózol :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PZoley 0 Share Posted November 8, 2010 - Visszahûtés . ez a gép kikapcsolása után is pörgeti a ventilátorokat 5 percig Lassan írom :D kikapcsolod a gépet és ha utána is pörög a venti, akkor ez benne van. Már persze ha hallgatózol :D Igen ez tudom, hogy benne van. Igazából a kérdés az az, hogy a venti sebesség növelése is lehet egy idõben vele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted November 8, 2010 Hmm... Kitudnád fejteni bõvebben? :D (amúgy nem kell mert porszívó mellet is kitûnõen hallom a gépet...:D) LorDiablo Igazából én sem értem pontosan. Én olyanra gondolok, hogy a procira ráraknak még 1 ventit, vagy a tetejére. TALÁN :) Azért furcsa mert én ilyenrõl eddig csak autókban hallottam ahol a feltöltésre használt levegõt hûtötték hogy ne legyen nagyobb a térfogata a meleg miatt. De az xboxban nincs turbó vagy kompresszorfeltöltés. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PZoley 0 Share Posted November 8, 2010 Azért furcsa mert én ilyenrõl eddig csak autókban hallottam ahol a feltöltésre használt levegõt hûtötték hogy ne legyen nagyobb a térfogata a meleg miatt. De az xboxban nincs turbó vagy kompresszorfeltöltés. :D A meglepetés erejével :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4utox3c 0 Share Posted November 9, 2010 A meglepetés erejével :) én úgy tudom, hogy az xboxos intercooler az ilyen plusz ventilátor amit a gép hátuljára teszel rá. btw jön valaki BGS-re? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globalhardcore 0 Share Posted November 12, 2010 A problémám az lenne, hogy van egy smc wbr14-g2 wireless routerem amivel szeretném összekötni az xbox 360-t. Vezetékes csatlakozással nincs gondom, de wirelessel igen. Lehet, hogy gagyi régi már a routerem de a célnak meg kell, hogy feleljen! A legfissebb firmware van rajta! A routeren a wifi mûködik, hiszen a notebook látja és rá is tud csatlaozni a netre. Mit kell beállítanom az xboxban, hogy fel is csatlakozzon a netre? A routeremet látja az xbox, a jelerõsség kiváló! A pc tesztnél már azonnal hibát jelez. Beállítottam a net usernevét és jelszavát, tud a box csatlakozni a routerhez de még is valami gondja van. Milyen ip címet, maszkot és átjárót kell beállítani? Milyen DNS és mac címet? Nem értem. Az xbox-t nem akarom összekötni a notebookkal, nem is lenne értelme, hiszen ezért van a router, hogy egymástól függetlenül tudjanak kapcsolódni a netre! Hol a hiba? Diginetem van ami nagyon gyors! :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted November 13, 2010 Jó kérdés, PS3-nál, PSP-nél nálam meg kell adni a netes felhasználónevet és jelszót, és az sem mindegy, hogy a router milyen Wlan security módban van, nekem WPA-PSK AES-re van állítva, IP-t és a többit meg automatikusra állítsd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffenberg 0 Share Posted November 14, 2010 A problémám az lenne, hogy van egy smc wbr14-g2 wireless routerem amivel szeretném összekötni az xbox 360-t. Vezetékes csatlakozással nincs gondom, de wirelessel igen. Lehet, hogy gagyi régi már a routerem de a célnak meg kell, hogy feleljen! A legfissebb firmware van rajta! A routeren a wifi mûködik, hiszen a notebook látja és rá is tud csatlaozni a netre. Mit kell beállítanom az xboxban, hogy fel is csatlakozzon a netre? A routeremet látja az xbox, a jelerõsség kiváló! A pc tesztnél már azonnal hibát jelez. Beállítottam a net usernevét és jelszavát, tud a box csatlakozni a routerhez de még is valami gondja van. Milyen ip címet, maszkot és átjárót kell beállítani? Milyen DNS és mac címet? Nem értem. Az xbox-t nem akarom összekötni a notebookkal, nem is lenne értelme, hiszen ezért van a router, hogy egymástól függetlenül tudjanak kapcsolódni a netre! Hol a hiba? Diginetem van ami nagyon gyors! :o http://support.xbox.com/hu-hu/pages/xbox-l...g/wireless.aspx Több oldalas leírás, mely lépésrõl lépésre bemutatja a konfigurálás menetét. Amúgy nem értem miért, de be kell jelentkezni a többi oldal eléréséhez... nekem nem sikerült bejelentkeznem, de hátha neked menni fog. Egyébként az Xbox360-as kluboldalak és fórumok hemzsegnek a leírásoktól, hogy hogyan kell beállítani. A Microsoft pedig bekaphatja tövig, amiért a Supportot csak a regisztrált felhasználóknak teszi elérhetõvé és ennek tetejébe még bejelentkezni sem tudsz... <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyaro 0 Share Posted November 25, 2010 Sziasztok!Az lehetséges,hogy bármilyen tagság nélkül tudjak játszani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted November 26, 2010 Sziasztok!Az lehetséges,hogy bármilyen tagság nélkül tudjak játszani? Offline? Persze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torppapa 0 Share Posted November 26, 2010 Segítsetek légszi! Valamiért amikor játszom a neten állandóan szétkapcsol a Live, van amikor vissza sem tud csatlakozni egy ideig. A többi gép ami rácsatlakozik a router/modemre (egyben van a 2, T-Home-os), azon bezzeg tökéletesen megy a net, csak itt van baj. Mi lehet a gond? A Halo Reach állandóan kiírja hogy moderate a NAT type-om, ezzel mit tudnék csinálni hogy újra jó legyen? Vagy egyáltalán mit csináljak hogy ezt a szétkapcsolást végre ne csinálja? Kicseréltem már a netkábelt is egy újra, próbáltam azt hogy ki-be kapcsolom a modemet/routert, megnéztem a modem tûzfalát és elvileg engedélyezve van, átdugtam másik portba is és ugyanúgy rossz. Mit kéne még csinálnom hogy végre jó legyen?! Haveromnál kipróbáltam az xbox-ot az õ net-jével, és nála tökéletesen ment minden, még úgy is hogy közbe teljes sebességgel töltötte le a videókártya-driver telepítõjét. Nem értem akkor nálam miért rossz... Aki tudja a választ légyszi tényleg segítsen, már lassan több mint egy negyed éve nem tudom megoldani a problémát, itt küszködök vele és egyszerûen már ötletem sincs hogy mit csináljak. (Nem kell a NAT-ról szóló hivatalos xbox oldal, azt már néztem és amit idáig meg tudtam csinálni onnan(ki-be kapcsolgatás, újra bedugom a netkábelt, megnézem a tûzfalat), azokkal is ugyanolyan rossz.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted November 26, 2010 Nekem MW2-nek volt ilyen NAT baja, de mikor kinyitottam, akkor megoldódott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torppapa 0 Share Posted November 26, 2010 És mit csináltál hogy jó lett? :D Engem pont ez érdekelne, pont a legfontosabb részt hagytad ki. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted November 26, 2010 És mit csináltál hogy jó lett? :D Engem pont ez érdekelne, pont a legfontosabb részt hagytad ki. xD A routeremen van egy olyan, hogy NAT: Open, Closed Megnyitottam és azóta jó. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trialboj 0 Share Posted December 8, 2010 Hali az Xbox 360 4GB (Slim), ugye nem rendelkezik merevlemezzel, de ha nekem van 1 régebbi boxom, amiben van egy 60 as hdd, akkor azt használhatnám ezzel a slimmel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts