-Dan- Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 A népszerû topic folytatásának folytatása... :) MODERÁTORI KÖZLEMÉNY: Bizonyára észrevettétek, hogy a napokban jelentõs takarításba kezdtünk a fórumon. Hamarosan a szabályzat is módosulni fog, aminek értelmében ezentúl egy topik akkor telik meg, ha eléri a 100 oldalt, vagy az 5000 hozzászólást. Az új szabály életbe lépése természetesen a jelenlegi topikokat is érinti, így a hétvége folyamán minden olyan topik zárásra kerül, ami elérte a maximumot. A legfontosabb, legnépszerûbb topikokat azonban nem fogjuk törölni, ezek archiválásra kerülnek, és a késõbbiekben is olvashatóak elérhetõek lesznek. A bezárt topikokat minden további nélkül újra lehet nyitni (a további hozzászólásokat is oda kéretik írni). Egy dologra figyeljetek, hogy az új topik címe és alcíme egyezzen meg a jelenlegi topik címével és alcímével, értelemszerûen egy vol.2 vagy második felvonás vagy hasonló betoldással. Ennek a topiknak az elõdje archiválásra kerül majd. Folytatás innen: Fényképek A Fórumozókról Vol. 2, A népszerû topic folytatása...
TIRU Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Meztelen képet tehetek be Tiruról? :unsure: Miaf.sz? NEM! :lol:
ELTomY Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 énis rakhatok be meztelen képet Tirutól? :lol:
TIRU Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 énis rakhatok be meztelen képet Tirutól? :lol: Továbbra sem... :lol: Majd én rakok be ha úgy gondolom B) :lol:
otvosa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Továbbra sem... :lol: Majd én rakok be ha úgy gondolom B) :lol: NE!!
TIRU Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Tehetek be homevideót Tiruról? :unsure: Nah azt neked honnan volna olyan? :rolleyes: :lol:
ELTomY Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nah azt neked honnan volna olyan? :rolleyes: :lol: én másoltam le neki :D
crocki Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 (edited) engem cyclone érdekelne < 8. Tilos a fórumon személyes adatok közzététele az illetõ jóváhagyása nélkül. Ilyen mások valódi neve, fotója, lakcíme, telefonszáma, és így tovább. > Bocsi srácok... majd ha Cyclone berak magáról egy képet, akkor az lehet szabad préda, de ezt most, ilyen formában ki köll vennem. További jó éjszakát... Szerk.: Crocki, ha csak trollkodtál, akkor deportállak a világûrbe xD Edited October 30, 2010 by -moki-
_Balin_ Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd EZMI?
crocki Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd EZMI? ciklon. ;P
Snexi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 jaaaj erre még én is emlékszem :lol: aztán berakott magáról egy 3-4 évvel idõsebb képet és ugyanígy nézett ki,sõt még ugyanabban a pulcsiban is volt
-StiF- Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd EZMI? de buta avgy tee XDDDDDD :lol:
_Balin_ Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 jaaaj erre még én is emlékszem :lol: aztán berakott magáról egy 3-4 évvel idõsebb képet és ugyanígy nézett ki,sõt még ugyanabban a pulcsiban is volt ja aszittem h most néz így ki :lol: lehet azóta már alfahím lett.
Snexi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ja aszittem h most néz így ki :lol: lehet azóta már alfahím lett. nem valószínû :D
TIRU Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ja aszittem h most néz így ki :lol: lehet azóta már alfahím lett. Biztosssssan :lol:
Recommended Posts