oliba 0 Share Posted October 29, 2010 Az elõzõ folytatása... Folytatás innen: Dvd-írók, Mit vegyek? Tapasztalatok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakeamarth 1 Share Posted December 3, 2010 Üdv! Remélem jó helyre írok, tanács kellene. Mivel elromlott a régi beépített, vennék egy hordozható dvd-írót. Simán csak annyi, hogy USB-vel csatlakozik a géphez? Kell valamire figyelni a vásárláskor? Esetleg milyen márkát ajánlotok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted December 3, 2010 Üdv! Remélem jó helyre írok, tanács kellene. Mivel elromlott a régi beépített, vennék egy hordozható dvd-írót. Simán csak annyi, hogy USB-vel csatlakozik a géphez? Kell valamire figyelni a vásárláskor? Esetleg milyen márkát ajánlotok? Igen, általában USB csatlakozó van rajtuk, és szinte mindegy milyet veszel. Egyébként laptophoz kell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakeamarth 1 Share Posted December 4, 2010 Igen, általában USB csatlakozó van rajtuk, és szinte mindegy milyet veszel. Egyébként laptophoz kell? Nem, asztali PC-hez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted December 4, 2010 Nem, asztali PC-hez. Akkor miért nem veszel egy normál beépíthetõ írót? Kb. fele annyiból megúsznád, mint a külsõt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted February 27, 2011 Mennyire megbízhatóak az LG-Samu-ASUS meghajtók? Eddig csak NEC-Plextor meg Pajóm volt de pioneert nem látok mostanában sehol sem :( a Plextor meg amit találok az baromi drága <_< Szóval az egyik tuti NEC lesz a másik még kérdéses :) Esetleg valakinek valami tapasztalat a meghajtókkal? Negatív, pozitív bármi jöhet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted February 27, 2011 Mennyire megbízhatóak az LG-Samu-ASUS meghajtók? Eddig csak NEC-Plextor meg Pajóm volt de pioneert nem látok mostanában sehol sem :( a Plextor meg amit találok az baromi drága <_< Szóval az egyik tuti NEC lesz a másik még kérdéses :) Esetleg valakinek valami tapasztalat a meghajtókkal? Negatív, pozitív bármi jöhet. Hát én a NEC-t kihagynám, a másik említett 3 közül választanék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted February 27, 2011 Hát én a NEC-t kihagynám, a másik említett 3 közül választanék. Több mint három éve használom ami most van a gépben, hibátlanul megy mind a mai napig :) két havernál is NEC van több éve üzemel nekik is hibátlanul szóval szerintem nagyon megbízhatóak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted February 27, 2011 Több mint három éve használom ami most van a gépben, hibátlanul megy mind a mai napig :) két havernál is NEC van több éve üzemel nekik is hibátlanul szóval szerintem nagyon megbízhatóak :) Akkor lehet csak engem nem szeretett a NEC íróm. :D Volt nem kevés olyan lemez amit csak többszöri nekifutásra volt hajlandó beolvasni, sõt az írhatók között is válogatott. A mostani Samummal meg vagyok elégedve, de NEC-t tuti nem vennék soha többet. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted March 7, 2011 Sziasztok. û Nem tudom jó helyre írok-e, de remélem. Tehát, írtam az EA-nek telepítési hibával kapcsolatban, és egy dxdiag után azt mondták, töltsem le a DVD meghajtóm legújabb frissitisét. Adtak is egy oldalt: http://tdb.rpc1.org/#GSA4163B Meghajtó típusom: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Ugyan megtaláltam a listában, de több link is van melette, így nem tudom melyiket szesdjem le. Segitsetek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 7, 2011 Sziasztok. ű Nem tudom jó helyre írok-e, de remélem. Tehát, írtam az EA-nek telepítési hibával kapcsolatban, és egy dxdiag után azt mondták, töltsem le a DVD meghajtóm legújabb frissitisét. Adtak is egy oldalt: http://tdb.rpc1.org/#GSA4163B Meghajtó típusom: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Ugyan megtaláltam a listában, de több link is van melette, így nem tudom melyiket szesdjem le. Segitsetek! Elvileg a 106-os a legújjabb. A régiek azért vannak fennt hiogyha valami baj történik vissza tudd tenni Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted March 8, 2011 igen, de ott van egy An16. Igazából az kavart meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted March 8, 2011 Sziasztok. û Nem tudom jó helyre írok-e, de remélem. Tehát, írtam az EA-nek telepítési hibával kapcsolatban, és egy dxdiag után azt mondták, töltsem le a DVD meghajtóm legújabb frissitisét. Adtak is egy oldalt: http://tdb.rpc1.org/#GSA4163B Meghajtó típusom: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Ugyan megtaláltam a listában, de több link is van melette, így nem tudom melyiket szesdjem le. Segitsetek! Az ok, csakhogy ez nem driver, hanem firmware... tehát túl sok köze nincs a telepítési hibához lévén ez az író belsõ szoftvere, azaz milyen lemezeket és hogyan kezel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted March 8, 2011 Nekem ezt a linket adták., Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted March 8, 2011 Nekem ezt a linket adták., Nincs a linkkel semmi baj, csak ezek nem driverek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted March 8, 2011 Igen,. azt én is észrevettem. :) Amit írtam, azt azért írtam úgy, mert a levélben is így írták. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted March 8, 2011 Igen,. azt én is észrevettem. :) Amit írtam, azt azért írtam úgy, mert a levélben is így írták. Lehet, hogy Miss Blonde válaszolt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted March 8, 2011 Hát akkor a *** az EA Magyarországba! (Egy próbát megér. Már csak választ kéne kapnom, hogy A106-ost vagy AN16-ost szedjem-e) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted March 8, 2011 Hát akkor a *** az EA Magyarországba! (Egy próbát megér. Már csak választ kéne kapnom, hogy A106-ost vagy AN16-ost szedjem-e) Az AN16-ot, vélhetõleg az a legújabb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted March 8, 2011 Azt hol tudom megnézni, hogy milyen firmware van fent? Ha elszúrok valamit (rosszat szedek le). Vayg ha ez következik be, kuka a romom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted March 9, 2011 Azt hol tudom megnézni, hogy milyen firmware van fent? Ha elszúrok valamit (rosszat szedek le). Vayg ha ez következik be, kuka a romom? Aida64-el. Amit írtam az a frissítés való hozzá, attól persze még sikerülhet rosszul a frisítés... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted March 9, 2011 Le lehet szedni valahonnan a full-t, vagy csak trialt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted March 9, 2011 Le lehet szedni valahonnan a full-t, vagy csak trialt? Most erre had ne válaszoljak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted March 9, 2011 Legálisan gondoltam. Egyébként érdekes, hogy a hivatalos oldalon az 105-ös a legfrissebb. :) (Mindegy, már leszedtem az 1.06-ost) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fux22 0 Share Posted June 2, 2011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem...Samsung Super WriteMaster DVD íróm van. Melyik legújabb firmware kell hozzá, h gyorsabban írja a DVD-ket? Kb 3× annyi idõbe telik megírnia minden egyes DVD-t. Legyen itt szó CD-rõl, DL-rõl vagy DVD lemezrõl. Vagy valami más lehet a baj? Próbálkoztam több íróprogrammal is, de mindegyiknél ugyan az. Köszönöm elõre is a segítséget!! Üdv: Kölyök Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts