Godzillamessage 436 Share Posted October 27, 2010 Cirka 5 év elteltével, mivel gondolom mindenki baromira unja a jelenlegi rangokat és Gyu amúgy is a lelkemre kötötte a megkezdett munkájának lebonyolítását, ismét megnyitjuk a lehetõséget a rangsor változtatására. Mivel az elõzõ szavazások már igencsak elavultak, így mindenki lehetõséget kap új rangsor kiagyalására és beküldésére. Ezzel kapcsolatos véleményedet elmondhatod itt. Tehát akkor jöjjön a pályázati kiírás: Mindenki egy, azaz egy pályázatot küldhet be. Beküldés határideje 2010. november 21 éjfél. A pályázatokat a nekem kell privát üzenetként beküldeni, RANGLISTA témával (subject) Az a pályázó, aki üzenetében más címet/témát/subjectet használ, automatikusan kizárja magát a versenybõl. Csak és kizárólag teljes ranglistát fogadunk el, akinek hiányos a ranglistája, az kizárja magát a versenybõl. Utólagos javításokat, pótlásokat NEM ÁLL MÓDUNKBAN elfogadni: jól gondoljátok meg, mit küldtök be. A beérkezett Ranglistákat a GS tagjai és a GS fórum moderátorai elõzsûrizik. A döntõbe kerülõ 10 ranglista kerül majd szavazásra. Egyik jelenlegi rangot sem fogadjuk el az új ranglistákon. Nyomdafestéket nem tûrõ kifejezéseket nem fogadunk el egyik ranglistán sem. A kategóriák: 1. 199 2. 499 3. 999 4. 1749 5. 2749 6. 3999 7. 5499 8. 6999 9. 8749 10. 10499 11. 14499 12. 16749 13. 18999 14. 21999 15. 25999 16. 31999 17. 39999 18. 49999 19. 59999 20. 69999 21. 79999 22. 89999 23. 99999 24. 109999 25. 119999 26. 135000 Kategóriánként lesz majd a szavazás, itt, a fórumon, ahol a listákon szereplõ rangok ABC sorrendben lesznek majd megtalálhatóak: Például: 0-199 Alma Banán Körte Szilva stb.... 200-499 Atom Beton Karom Szutykom stb... Így minden kategóriában szavazni kell majd (nem egy ranglistára, mint régen) és az lesz a végsõ rang, amelyik adott kategóriában a legtöbb szavazatot kapja. Az a beküldõ pedig, akinek a ranglistájáról a legtöbb új rang kikerült, forró kézfogásban részesül. Mint észrevehettétek (régi motorosok észrevették biztosan) Gyu mester szavait kölcsönöztem. Így legalább nem kellett sokat törnöm a fejemet a szövegen. :D Hajrá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted October 27, 2010 Feltétlenül muszáj teljes ranglistát beküldeni? Bocs, hogy ide írom, de what da fuk? beletartozik a kizárt kategóriába? Szvsz közel sem, azért kérdem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted October 27, 2010 Feltétlenül muszáj teljes ranglistát beküldeni? Bocs, hogy ide írom, de what da fuk? beletartozik a kizárt kategóriába? Szvsz közel sem, azért kérdem. Csak és kizárólag teljes ranglistát fogadunk el, akinek hiányos a ranglistája, az kizárja magát a versenybõl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted October 27, 2010 Köszi, olvastam, ezért kérdeztem úgy ahogy. Egyébként szükség van 25 kategóriára? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted October 27, 2010 Szerintem legyenek új rangok. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted October 27, 2010 olyan miért nincs, hogy mindegy? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Share Posted October 27, 2010 Egyik jelenlegi rangot sem fogadjuk el az új ranglistákon. Ehhez nem ártana ide betenni a jelenlegi rangokat is. Kizárt, hogy mindenki fejbõl tudja az összeset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted October 27, 2010 olyan miért nincs, hogy mindegy? :( Én a harmadikat választottam pont ezért. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted October 27, 2010 Ennyi erõvel akinek mindegy, az nem szavaz, nem? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted October 27, 2010 Ennyi erõvel akinek mindegy, az nem szavaz, nem? :D Mindenkinek meg kell adni a véleménykifejtés jogát. -_- Annak is, akinek nincs véleménye. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Author Share Posted October 28, 2010 Ehhez nem ártana ide betenni a jelenlegi rangokat is. Kizárt, hogy mindenki fejbõl tudja az összeset. Jelenlegi rangok: Mazsola Fütyülõs barack Made in China Elektronos ablakemelõ Anya megengedte Alkoholos filc Win reinstall Neszójjá be! Kockafejû Sörkatona Jómunkásember "Fordítva vetted be a gyógyszered?" Bambooooocha! Rendszerkövetelmény Betûszaporító Azonosítatlan Gépíró Atomtámadás Little Gyu A fórum (k)réme A GameStar reklámarca GameStar szerver Overlord Mivel ez egy játékos (fõként játékokkal foglalkozó) fórum, ezért jó lenne, ha a rangok közelítenének ehhez a témakörhöz. Ez csak az én véleményem, küldhet bárki bármit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted October 28, 2010 Mindenkinek meg kell adni a véleménykifejtés jogát. -_- Annak is, akinek nincs véleménye. :lol: Az a mégsemre szavaz. :D Hmm ahogy nézem a kategóriákat, Krok-nak is érdemes lesz elkezdeni újra huntolni fórumozni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon121 851 Share Posted October 28, 2010 Jelenlegi rangok: Mazsola (...) Mivel ez egy játékos (fõként játékokkal foglalkozó) fórum, ezért jó lenne, ha a rangok közelítenének ehhez a témakörhöz. Ez csak az én véleményem, küldhet bárki bármit. Tipikus gamestaros debil erõltetett vicceskedõ agyhalott f.szság mindegyik, szóval megy plusz egy szavazat az Igen-re, hátha jobb lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted October 28, 2010 Mivel ez egy játékos (fõként játékokkal foglalkozó) fórum, ezért jó lenne, ha a rangok közelítenének ehhez a témakörhöz. Szerintem ez a fórum pont azért egyedi és jó, mert mindennel foglalkozik. Én pl. sohasem a játékokért jártam ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted October 28, 2010 Ez a cancel aranyos ^_^ Amúgy ja, legyenek (a mostaniból a Fütyülõs barack meg az Overlord az én kreálmányaim :D). Viszont akkor mi nem küldhetünk listát? :unsure: És ha kérhetem, kössük ki, hogy a bikicsunáj indítása azonnali kizárást von maga után! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted October 28, 2010 Ez a cancel aranyos ^_^ Amúgy ja, legyenek (a mostaniból a Fütyülõs barack meg az Overlord az én kreálmányaim :D). Viszont akkor mi nem küldhetünk listát? :unsure: És ha kérhetem, kössük ki, hogy a bikicsunáj indítása azonnali kizárást von maga után! :D Miert ne küldhetnél, az áll a postban hogy mindenki küldhet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-TT- 0 Share Posted October 28, 2010 Az a mégsemre szavaz. :D Hmm ahogy nézem a kategóriákat, Krok-nak is érdemes lesz elkezdeni újra huntolni fórumozni. Aki ideje fórumon van,sztem mindenkinek ez ugrott be elsõként. :D Nem véletlen kell má ide a 135k-s rang is. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted October 28, 2010 Miert ne küldhetnél, az áll a postban hogy mindenki küldhet. Csak kicsit visszásnak tûnik, mert mi fogjuk megszavazni. "Srácok, ugye hogy az enyém a jobb?" :D (persze mi csak azt befolyásoljuk, hogy melyik kerül be a szavazásba, de az is tényezõ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted October 28, 2010 Miert ne küldhetnél, az áll a postban hogy mindenki küldhet. nothing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted October 28, 2010 Csak kicsit visszásnak tûnik, mert mi fogjuk megszavazni. "Srácok, ugye hogy az enyém a jobb?" :D (persze mi csak azt befolyásoljuk, hogy melyik kerül be a szavazásba, de az is tényezõ) Ja hát így valóban van egy kis elõnye egy modinak de ha úgy vesszük attól meg hogy te modiként beküldesz egy listát a többi modi nem feltétlenül fogja azt elõnyben részesíteni szóval akkor csak a saját szavazatoddal van elõnyben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arazu 0 Share Posted October 28, 2010 És ha kérhetem, kössük ki, hogy a bikicsunáj indítása azonnali kizárást von maga után! :D adom gogogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted October 28, 2010 23. 99999 24. 109999 25. 119999 26. 135000 Kedves tõletek h gondoltatok rám is :D (Amúgy kissé fail ez a kategória határ, am ezzel kapcsolatban is lesz majd egy javaslatom PMben valamikor megírom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaRoss 0 Share Posted October 28, 2010 Én nem szeretnék új rangokat, mivel amióta itt vagyok azokat figyelem, hogy elérem-e. :) Furi lesz másokkal megbarátkozni. De mivel valószínûleg úgyis lesznek, örömmel várom a javaslatokat és szavazni is fogok a jobbakra. :) Az újdonság meg sosem árt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Author Share Posted October 31, 2010 Már 2 db pályázat érkezett. Nem túl nagy az érdeklõdés :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Share Posted October 31, 2010 Abból az egyik szerintem én voltam. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts