Ripley 0 Share Posted August 26, 2010 Sziasztok! Láttam már van LoL-os topic ezért, gondoltam létrehozom eme topicot is! :) Ha netántán figyelnétek a topicot, akár egy kisebb fajta ismertetõt is írhatok a játékról. Egyelõre annyi, hogy csak és kizárólag hivatalos szervererrõl beszélünk, azaz: Digitálisan megvásárolható 30 $-ért a játék, ami kb. 6500 huf. Teljesen DotA alapokon fekszik, csak ahogy írtam nextgen, tehát "jobb" grafikával, ami számomra DotA után nagyon tetszik, na meg leaver rendszer, actionbar, gyorsbillek. sötöbö. :) Várom a hozzászólásokat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted August 26, 2010 BETAt játszottam, 90%ban copypaste dota. Ami nekem nem tetszik benne, azok a karakter modellek/skinek....ez az oka annak hogy nem játszom :P PL. Dotaban Antimage nagyon jól néz ki, itt meg Magebanere nem merek ránézni mer elhányom magam. Szerintem a LoL jobb B) Több lehetõség, jobb pályadesign meg minden. De azért ez se rosz. Ha értékelnem kéne akkor ez 8/10 LoL meg 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley 0 Author Share Posted August 26, 2010 BETAt játszottam, 90%ban copypaste dota. Ami nekem nem tetszik benne, azok a karakter modellek/skinek....ez az oka annak hogy nem játszom :P PL. Dotaban Antimage nagyon jól néz ki, itt meg Magebanere nem merek ránézni mer elhányom magam. Szerintem a LoL jobb B) Több lehetõség, jobb pályadesign meg minden. De azért ez se rosz. Ha értékelnem kéne akkor ez 8/10 LoL meg 9/10 Nekem pont ezért tetszik. Amíg nem volt HoN, addig tetszett a LoL, de mivel mostmár van ez.. ellentetje. :D Szóval, épp ezért tetszik, hogy úgymond továbbfejlesztett dota és mint tudjuk, jóról sohasem bûn másolni. Fõleg, ahogy jobban utánna jártam, hogy a hõsök hangjaiba, hang effektjeibe beleszól a blizz is. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted August 26, 2010 Nem is tudtam, hogy van privát szerver. :blink: Bétával játszottam én is, de a szépnek mondott grafika engem inkább elborzasztott, sokszor azt se láttam, hogy melyik az én egységem és melyik az ellenfél, pedig nem vagyok színvak :D A bolt rendszere sem volt túl átlátható, úgyhogy maradtam a Leage of Legendsnél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted August 26, 2010 Nem is tudtam, hogy van privát szerver. :blink: Bétával játszottam én is, de a szépnek mondott grafika engem inkább elborzasztott, sokszor azt se láttam, hogy melyik az én egységem és melyik az ellenfél, pedig nem vagyok színvak :D A bolt rendszere sem volt túl átlátható, úgyhogy maradtam a Leage of Legendsnél. +1, teljesen ugyanezt éreztem. Mikor kijött a béta már pár éve dotáztam aktivan, mondom vetek rá egy pillantást, de a graf az számomra marhára átláthatatlan volt. Most LoL-al tolom, nekem sokkal jobban bejön a grafja is, shop is áttekinthetõ és az olyan dolgok, mint pl a fûben való rejtõzés kicsit felpezsditi a játékmenetet. HoN (és a dota) egyetlen nagy pozitivuma a creepdeny rendszer szerintem, azt hiányolom csak LoLból. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley 0 Author Share Posted August 26, 2010 +1, teljesen ugyanezt éreztem. Mikor kijött a béta már pár éve dotáztam aktivan, mondom vetek rá egy pillantást, de a graf az számomra marhára átláthatatlan volt. Most LoL-al tolom, nekem sokkal jobban bejön a grafja is, shop is áttekinthetõ és az olyan dolgok, mint pl a fûben való rejtõzés kicsit felpezsditi a játékmenetet. HoN (és a dota) egyetlen nagy pozitivuma a creepdeny rendszer szerintem, azt hiányolom csak LoLból. Egy idõ után teljesen megszokható és teljesen átlátható pl. hogy kivan veled s ki ellened. A LoLal az a legnagyobb gondom, h ugyanúgy ezek a mikrotranzakciós cuccok... Vedd meg és akkor megvan minden hõsöd vagy akkor te vagy a legnagyobb überpwnzor... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted August 26, 2010 Attól, hogy valakinek megvan mindegyik hõs, attól még nem lesz semmilyen überpwnzor... nem tudom ezt mibõl gondoltad, de nagyon benézted. Sõt szerintem az XP bónusz még hátrány is, mert hamarabb lép szintet és gyakorlottabb ellenfelekkel lesz dolga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakari 0 Share Posted August 26, 2010 Hon mióta mmorpg?lol :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi90 0 Share Posted August 27, 2010 Hon mióta mmorpg?lol :blink: A LoL is az. Mióta? Amióta ebbe a kategóriába sorolták be. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley 0 Author Share Posted August 27, 2010 Attól, hogy valakinek megvan mindegyik hõs, attól még nem lesz semmilyen überpwnzor... nem tudom ezt mibõl gondoltad, de nagyon benézted. Sõt szerintem az XP bónusz még hátrány is, mert hamarabb lép szintet és gyakorlottabb ellenfelekkel lesz dolga. Lehet, hogy benéztem, az talán nem igaz, hogy überpwner lesz, de akkor is, fizess minden "hülyeségért". :) Itt meg 1x megveszed az egészet és boom. Lehet, hogy LoL-ban anélkül is jó, de nemgond, én úgy érzem jól jártam vele, hogy megvettem. :) És, hogy a LoL meg HoN miért sorolható akár az MMORPG közé? Nem csak az mmorpg ami pl. a wow, rom, sötöbö. Ugyanúgy Massive Multiplayer Online és ugyanúgy RPG mert szinteket lép a hõsöd, fejleszted cuccokkal. De egyébként is, szvsz kár is összehasonlítani a HoN-t a LoL-al. Teljesen olyanokat írkáltok mint a többi mmorpg topicbaba, hogy "jajj ez wow copy" meg egyéb marhaságok. :) Lehet, hogy dota taktikán alapszik mindkettő, de teljesen más téma. Komolyan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakari 0 Share Posted August 27, 2010 A LoL is az. Mióta? Amióta ebbe a kategóriába sorolták be. :) köze nincs az mmohoz 1iknek se...valaki ezt jól elKisTehén!csizta :lol: A game amúgy nem rossz,kicsit még le van maradva a dotatól + több a retardált benne :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted August 27, 2010 köze nincs az mmohoz 1iknek se...valaki ezt jól elKisTehén!csizta :lol: A game amúgy nem rossz,kicsit még le van maradva a dotatól + több a retardált benne :rolleyes: Sok mindennek hívják, láttam már Arena oriented Action RPG elnevezést, MMORPG, MMORTS with RPG elements.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carmo 0 Share Posted August 27, 2010 Lehet, hogy benéztem, az talán nem igaz, hogy überpwner lesz, de akkor is, fizess minden "hülyeségért". :) Itt meg 1x megveszed az egészet és boom. Lehet, hogy LoL-ban anélkül is jó, de nemgond, én úgy érzem jól jártam vele, hogy megvettem. :) Lol-ban még rúnákat se lehet venni pénzért, pedig max amiatt lehet valaki elõnyben a többiekhez képest(meg mondjuk van 2x ip bónusz ami már más tészta, mert hamarabb összejön az ip a hõsökre/rúnákra) Szal legalább nem úgy van mint holmi tört wow szervereken, hogy fizess be ennyi pénzt, azt fullepic 80as karid van.:D Lolban én inkább ilyen támogatói rendszert látok, mert ha már megcsinálták, legalább valahonnan legyen pénzük fejleszteni, meg családot etetni.:D Hogy ne csak off legyen, énis kipróbálnám a HoN-t nem vagyok begyepesedve, hogy egyik szar, másik jobb, mert ki se próbáltam!:D Itt egyébként lehet több ugyanolyan kari 1 csapatban? Mert láttam olyat, hogy 5 thunderbringer, aminek az ultija, hogy az összes enemyt sebzi bárhol legyen(aka. LoL noob hax Karthus, learn to play!:D) szétdarálnak mindent. Elkezdenek visszaszámolni, aztán annyit látsz, hogy halott mindenki...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 27, 2010 köze nincs az mmohoz 1iknek se...valaki ezt jól elKisTehén!csizta :lol: A game amúgy nem rossz,kicsit még le van maradva a dotatól + több a retardált benne :rolleyes: de elég sok,mmo mivel csak online játszhatod és rpg mivel az accod is fejlõdik amivel kapsz ilyen talent pontokat,meg ingame a hõsödet is fejleszted meg veszed neki a cuccait. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted August 27, 2010 A LoL is az. Mióta? Amióta ebbe a kategóriába sorolták be. :) Igazából hivatalosan MOBA, Multiplayer Online Battle Arena, csak ez a kifejezés még kevésbé elterjedt, ezért legtöbbször egyszerûen MMORPG-nek nevezik. ...de akkor is, fizess minden "hülyeségért". :) Semmi sincs ingyen, és így legalább két hetente kapunk új hõsöket + updatet. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted August 27, 2010 köze nincs az mmohoz 1iknek se...valaki ezt jól elKisTehén!csizta :lol: A game amúgy nem rossz,kicsit még le van maradva a dotatól + több a retardált benne :rolleyes: Massive Multiplayer Online = MMO. Próbáld meg net nélkül játszani a LoL-t vagy ezt, aztán köss bele hogy MMO vagy sem. Sőt, az RPG még jobban is illik rá, mint bizonyos tényleges RPG-kre, mivel a Role Playing Game sokkal inkább érvényesül, mint bizonyos más MMO-kban. Ettől függetlenül nem aggatjuk rá az MMORPG címet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakari 0 Share Posted August 27, 2010 Massive Multiplayer Online = MMO. Próbáld meg net nélkül játszani a LoL-t vagy ezt, aztán köss bele hogy MMO vagy sem. Sõt, az RPG még jobban is illik rá, mint bizonyos tényleges RPG-kre, mivel a Role Playing Game sokkal inkább érvényesül, mint bizonyos más MMO-kban. Ettõl függetlenül nem aggatjuk rá az MMORPG címet. Hon-t tudom jól hogy nem megy net nélkül mert úgy van megirva,de a dota játszható net nélkül is;) a LoL meg gyenge,dota és a hon az igazi játék ebben a stílusban Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 27, 2010 Hon-t tudom jól hogy nem megy net nélkül mert úgy van megirva,de a dota játszható net nélkül is;) a LoL meg gyenge,dota és a hon az igazi játék ebben a stílusban :lol: most arról volt szó hogy a hon és a lol mmo-e és mind2 az,mellesleg a lol az eredeti dota fejlesztõk játéka tudtommal. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted August 27, 2010 ...mellesleg a lol az eredeti dota fejlesztõk játéka tudtommal. ;) Pendragon és Guinsoo a Riot-hoz ment, IceFrog az S2-höz. http://www.dota-allstars.com/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley 0 Author Share Posted August 27, 2010 Igazából hivatalosan MOBA, Multiplayer Online Battle Arena, csak ez a kifejezés még kevésbé elterjedt, ezért legtöbbször egyszerûen MMORPG-nek nevezik. Semmi sincs ingyen, és így legalább két hetente kapunk új hõsöket + updatet. :P Max. 2 hónapja, hogy átlépte a játék az 1.0-át és azóta is kijött jópár hõs, szóval updattel itt sincs gond. :) A legbosszantobb dolog (mint minden más online játékban) a sok retardált droid.. nem képesek együtt játszani, csak carry-t választanak és még ált. azokkal is lámák, de nem azért, mert kezdõk! Hanem mert csak pofáznak egyfolytában minden hülyeséget és csak a blame a blame. :) Ez az egy ami nagyon feltud idegesíteni ezekben a játékokban. A portokkal sok bajom nincs, de hallottam olyat is, h a DotA jogokat levédetik és nem lesz több port. Bár lenne így, legalább kitalálnának újakat is. :) és mint még1x írtam és a topic alcíme is ez: Nagyon is elég (sztem sokak számára) ez a full dota copy jobb engineben mozgatva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted August 27, 2010 :lol: most arról volt szó hogy a hon és a lol mmo-e és mind2 az,mellesleg a lol az eredeti dota fejlesztõk játéka tudtommal. ;) Igen az. Én játszottam mindkettõvel, a HoN-t egy óra után töröltem (nevetségesen gyenge minõségû és kevés munka van benne, kapásból ráismersz minden egységre, animációra, épületre, fára, MINDENRE ami a W3 engine-ben volt - ez nem lenne gond, ha ez lenne a DotA. Mert az egy Warcraft 3 mod. De ne hogy már egy mod modját (igen, így van) pontosabban skin-jét egy másik játékként küldjék a piacra.). Nem a legjobb DotA klónnal kell játszani, mert húúú de ez majdnem olyan mint a DotA, hanem magával a DotA-val, ha azt akarod hogy olyan legyen, mint a DotA. Ingyenesen leszedhetõ az is ugyanúgy, és nincs benne se item mall, se semmi nem oda való, a legnagyobb hõs választék is ott van, stb. A LoL pedig bár hasonló alapokon nyugszik, látszik volt benne munka, értve ezt az új grafikai engine-re, az animációkra, stb. és SOKKAL jobban különbözik a DotA-tól és a HoN-tól, nem csak a cel-shaded miatt. Ripley remekül megfogalmazta egy mondatban: "ez a full dota copy jobb engineben mozgatva." Csak éppen a "jobb" engine is összecsapott. Én mindenesetre ha DotA-zni akarok, leszedem a DotA-t. Jah hogy ahhoz meg kéne venni a Warcraft 3 + TFT-t, ahhoz pedig már annyira nincs kedve itt pár embernek? Ebben az esetben értem miért védi foggal körömmel a HoN-t, de a tény az tény. Nem mondom hogy rossz játék lenne, csak HA ÉN DOTÁZNI AKAROK, AKKOR DOTÁZOK, nem egy gyenge skinnel szórakozok más néven. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakari 0 Share Posted August 27, 2010 :lol: most arról volt szó hogy a hon és a lol mmo-e és mind2 az,mellesleg a lol az eredeti dota fejlesztõk játéka tudtommal. ;) Az 1 dolog hogy az õ játékuk(mellesleg nem ez volt a kérdés) viszont sokkal gagyibb mint a dota vagy a hon;) Nekreon,lehet a hont szidni a dota copy miatt amiben igazad van,de semmi skin nincs átvéve a w3-ból ugyanis tejesen más enginet használ a játék.Az hogy a tárgyak 99%-a és a hõsök 95-90% ugyanaz már más tészta,de nekem tetszett mert már kicsit untam a dotát.Bár a dota legnagyobb hibája az ami viszont a hon erõssége hogy van benne leave system,beépített beszélgetés stbstb.A retardált ember tömeg mind2ben megtalálható Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley 0 Author Share Posted August 27, 2010 Necreont ált. mindenhol csak fikázós kommenteket láttam, de már megszokott. :rolleyes: Na igen, a dota-val nekem is már ez a leaver sz*rság a bajom, ott már nem lehet végigjátszani sehol egy 5v5-ös meccset. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted August 27, 2010 .... Én mindenesetre ha DotA-zni akarok, leszedem a DotA-t. Jah hogy ahhoz meg kéne venni a Warcraft 3 + TFT-t, ahhoz pedig már annyira nincs kedve itt pár embernek? Lehet DotA-t Garena-n is játszani, nem csak Battle.net-en. [sm13] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley 0 Author Share Posted August 27, 2010 Lehet DotA-t Garena-n is játszani, nem csak Battle.net-en. [sm13] Na ezaz. Garena leaver p**s emberekkel teli. :) Hiába haverokkal már azokat kickeljük akinek 1nél több szám van a nevében, vagy óriás betû, így is rengeteg a retardált leaver. : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts