Balee 20 Share Posted August 26, 2010 A topik folytatása. :) Folytatás innen: Gitározás Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunocsi 189 Share Posted August 26, 2010 Höhö, megkaptátok, höhö :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted August 26, 2010 Na csoda :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper 0 Share Posted August 26, 2010 Ennyit Mailman 1000. hozzászólásáról :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruszmeteg 0 Share Posted August 26, 2010 No akkor ide is,készülget az ének az egyik új dalunkra,aki akarja füleljen bele és fikázzon!:) FUGE-Awaken (részlet) http://dl.dropbox.com/u/882425/Awaken%20Vox.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted August 26, 2010 Báááááz :( De legalább 869-nél álltam meg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3LK0R 0 Share Posted August 26, 2010 Összeesküvés áldozatai lettünk :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravenstorm 0 Share Posted August 26, 2010 Jaj, meghaladtuk a 200000 hsz-t? :o KisTehén!us, nem figyeltünk... :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted August 26, 2010 Jaj, meghaladtuk a 200000 hsz-t? :o KisTehén!us, nem figyeltünk... :unsure: Nem mintha kötelesek lettünk volna szolni. :D De jelenleg legalabb mindenkinek ugyanannyi hozzaszolasa van a topicban. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravenstorm 0 Share Posted August 26, 2010 Nem mintha kötelesek lettünk volna szolni. :D De jelenleg legalabb mindenkinek ugyanannyi hozzaszolasa van a topicban. :D Váháhááá, vezetek B) ON: Rájöttem, hogy ha máshogy tartom a pengetõt, akkor tudok darálni B) Szóval most rákaptam a Hammerfallra :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted August 26, 2010 Váháhááá, vezetek B) ON: Rájöttem, hogy ha máshogy tartom a pengetõt, akkor tudok darálni B) Szóval most rákaptam a Hammerfallra :lol: Mindjárt jönnek a death metal riffek :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunocsi 189 Share Posted August 26, 2010 Váháhááá, vezetek B) Nem sokáig :rolleyes: Ja, meg ilyen ON, meg egyebek: én is tudok ám gitározni... Elvileg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balu027 0 Share Posted August 26, 2010 Pedig olyan szépen haladtunk az 21000 felé :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted August 26, 2010 Én meg talán végre valahára kapok egy akusztikus gitárt, Cortot v Stagget, azt elkezdek gitározni tanulni :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjjones 0 Share Posted August 26, 2010 vettem egy steve vai sig pengetõt, nagggggyon menõ rózsaszín B) :lol: de jó vele játszani, legalábbis jobb mint az elõzõ, másodszor újjáreszelt planetwaves :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted August 26, 2010 Pedig olyan szépen haladtunk az 21000 felé :D :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Share Posted August 26, 2010 Én meg talán végre valahára kapok egy akusztikus gitárt, Cortot v Stagget, azt elkezdek gitározni tanulni :D Leszel majd a mesterem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted August 26, 2010 Leszel majd a mesterem? Majd együtt maszturbáltok. A gitáron, természetesen. (megpróbálok behozhatatlan előnyt elérni LD-vel szemben, amíg nem figyel :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunocsi 189 Share Posted August 26, 2010 (megpróbálok behozhatatlan elõnyt elérni LD-vel szemben, amíg nem figyel :D) Akkor addig próbálom helyettesíteni. Én meg talán végre valahára kapok egy akusztikus gitárt, Cortot v Stagget, azt elkezdek gitározni tanulni :D Te még a húrok között is eltévednél :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted August 26, 2010 Akkor addig próbálom helyettesíteni. Legalább már értem, mit keresel itt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunocsi 189 Share Posted August 26, 2010 Szép idõnk van, mit ne mondjak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted August 26, 2010 vettem egy steve vai sig pengetõt, nagggggyon menõ rózsaszín B) :lol: de jó vele játszani, legalábbis jobb mint az elõzõ, másodszor újjáreszelt planetwaves :ph34r: Regebben en is azt hasznaltam, jo cucc az csak nem eleg kemeny, ugyhogy atalltam a jazz 3-ra. Egyebkent mi lett ebböl a topicbol? A legnagyobb kommenthunter topic a ki milyen zenet hallgat utan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted August 26, 2010 Te még a húrok között is eltévednél :rolleyes: Én leszek a következõ Joe Satriani B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Share Posted August 26, 2010 Én leszek a következõ Joe Satriani B) Egyet hagyj meg nekem... Légyszi ... Hogy a Slash féle keresztapát én taníthassam meg. Ne nézz meg belõle tab-ot, semmit... majd tõlem elsajátíthatod, ha akarod. De akkor úgy magadévá teszed, hogy csak na B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted August 26, 2010 Egyet hagyj meg nekem... Légyszi ... Hogy a Slash féle keresztapát én taníthassam meg. Ne nézz meg belõle tab-ot, semmit... majd tõlem elsajátíthatod, ha akarod. De akkor úgy magadévá teszed, hogy csak na B) Miert, te azt olyan jol tudod mint slash? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts