minotaurusz 0 Share Posted July 8, 2010 (edited) A Bluehole Studio új Next-Gen MMORPG-je szintén olyan érdekesnek ígérkezik, mint a nemrég bemutatott Blade & Soul, azonban ez már jóval közelebb áll a nyugati MMO-stílushoz. Nincsenek anime-karakterek, nem konzol-szerûek a harcok, jóval közelebb áll a megszokott fantasy témához. A TERA: The Exiled Realm of Arborea címmel - röviden Tera Online - megjelenõ játék szintén AAA-kategóriás alkotás lesz, ezért a szép látvány mellett folyamatosan bõvülõ tartalomra is számíthatunk (Azaz több mint valószínûleg havidíjas is lesz). Hat faj (High Elves, Baraka, Castanics, Aman, Popori és Humans), és nyolc karakterosztály (Lancer, Warrior, Sorcerer, Priest, Berserker, Slayer, Archer és Elementalist) képviselõi közül választhatunk magunknak karaktert, az elsõ videó ezeket a kasztokat mutatja be: TERA Online E3 2010 Trailer A nyitópostot írta: Balee. Edited July 14, 2010 by Balee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley 0 Share Posted July 8, 2010 Szart se tudok a játékról de kellett nyitnom egy topicot,hosszú volt ez a két perc! Nos,akki tud valamit az irja le,hogy mi is ez a játék(mmorpg egyátalán)? Mondjuk nem lehet rossz,de ki tudja,nah valaki irjon! Legalább ne 2x csináltad volna meg. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted July 8, 2010 Legalább ne 2x csináltad volna meg. :) Nem csak az, hanem leállhatna már végre azzal hogy minden szir-szarnak külön topikot nyit. Ha többet tett volna hozzá a fórumhoz mint hogy offol és szájkaratéra hív ki random embereket, akkor ismerne már annyit az itteni "szokásokból / formaságokból", hogy NEM nyit mindennek topikot, ami az észébe jut (ráadásul igénytelen módon, se alcím, se normálisan leírt fõcím...). Reméljük hogy ennyibõl megérti hogy ne nyitogasson állandóan topikokat, mert ha odáig jut hogy modi szóljon, az kellemetlenebb. Szart se tudok a játékról de kellett nyitnom egy topicot,hosszú volt ez a két perc! Nos,akki tud valamit az irja le,hogy mi is ez a játék(mmorpg egyátalán)? Mondjuk nem lehet rossz,de ki tudja,nah valaki irjon! Ez aztán a nyitópost bszki :D. Rég röhögtem ilyen jót, a könnyem is kifolyt :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted July 8, 2010 Ez aztán a nyitópost bszki :D. Rég röhögtem ilyen jót, a könnyem is kifolyt :D. ne bíztasd...azt hiszi h vicces pedig azért röhög mindenki mert szánalmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotaurusz 0 Author Share Posted July 8, 2010 De bKisTehén!us,ez nem is értelmetlenség,ez tényleg egy mmorpg,a Tera,és van ilyen játék,ami 1 év múlva fog megjelenni.Már videó is van róla a neten fõoldala is van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted July 8, 2010 De bKisTehén!us,ez nem is értelmetlenség,ez tényleg egy mmorpg,a Tera,és van ilyen játék,ami 1 év múlva fog megjelenni.Már videó is van róla a neten fõoldala is van. nem érted h nem szokás topikot nyitni úgy h "szart se tudok a játékról..." ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisgarzo 0 Share Posted July 8, 2010 De bKisTehén!us,ez nem is értelmetlenség,ez tényleg egy mmorpg,a Tera,és van ilyen játék,ami 1 év múlva fog megjelenni.Már videó is van róla a neten fõoldala is van. Jó oké ! ÉS? ezért miért nyitottál külön topicot? Menj el valami másik topicba pl " ingyenes MMRPG-k" és leírod ezt. Igaz semmi köze nem lesz hozzá de akkor se nyiss új postot Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuraay 0 Share Posted July 8, 2010 Szart se tudok a játékról de kellett nyitnom egy topicot,hosszú volt ez a két perc! Szart se tudsz róla ? Hát a gugli nem is tudod még, hogy milyen jó barátod... az alatt a hosszú két perc alatt lazán beírhattad volna mondjuk "Tera mmorpg", és megvan oldva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi90 0 Share Posted July 8, 2010 Ahogy elõttem leírták: 1: Minek nyitsz topikot olyan játékról, amirõl szart se tudsz? 2: A játék becsületes neve Tera Online. Kérdés: Holnap minek fogsz topikot nézni? Rémálom MMO? (Milyen MMO-ért nem fizetnétek, mit nem tennétek bele, stb?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted July 8, 2010 Szart se tudsz róla ? Hát a gugli nem is tudod még, hogy milyen jó barátod... az alatt a hosszú két perc alatt lazán beírhattad volna mondjuk "Tera mmorpg", és megvan oldva. A gugli különösen vele nem barátkozik. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted July 8, 2010 Szart se tudsz róla ? Hát a gugli nem is tudod még, hogy milyen jó barátod... az alatt a hosszú két perc alatt lazán beírhattad volna mondjuk "Tera mmorpg", és megvan oldva. Ennyi erõvel már üresen ennyire az is lett volna informatív,ha így állsz hozzá h mindenki keresse meg magának. Amúgy meg ha olyan könnyû utánajárni a dolgoknak te miért is nem voltál képes rá a gugli barátoddal akkor? :rolleyes: Csak akkor tudnám minek nyitottál topicot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei007 0 Share Posted July 8, 2010 "Szart se tudok a játékról" Google a barátod [pff] Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted July 8, 2010 Szart se tudok a játékról de kellett nyitnom egy topicot,hosszú volt ez a két perc! Nos,akki tud valamit az irja le,hogy mi is ez a játék(mmorpg egyátalán)? Mondjuk nem lehet rossz,de ki tudja,nah valaki irjon! Gondolom megrészegültél a trailerben látható sok cicitõl X) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 9, 2010 A nyitópostnak köszönheti a topik a továbbélését, ilyen "jó" nyitóposthoz még nem volt szerencsém, :D Azért majd megõrizve az eredeti postot (egy ilyet nem szabad veszni hagyni) feltöltjük szépen tartalommal ha lesz kellõ mennyiségû info. :) A topikot átneveztem a játék hivatalos nevére. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted July 9, 2010 kis off és megpróbálom szükre fogni. elõször is szeretnék Blackytöl elnézést kérni, igaza van. másodszor, itt komolyan senki nem veszi észre? ha nem foglalkoztok minotaurusz hülyeségével, akkor elõbb utóbb meg fogja unni, hogy nem szólnak hozzá. szeretne egy topicot aminek van értelme, ezért erölködik. ha irtok bele - > neki szereztek örömet, és megy a hülyeség. ergó nem kell tudomást venni róla és mindenkinek nyugodt napja lesz. on: ennek tényleg kár topicot nyitni mert 6x fog kiszáradni mire kijön a game... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotaurusz 0 Author Share Posted July 9, 2010 A nyitóbeszéd baromság volt,de viccet féretéve,én várom a game-t és, 2011-ben jön,tehát nincs messze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antaras 0 Share Posted July 9, 2010 Szart se tudok a játékról de kellett nyitnom egy topicot,hosszú volt ez a két perc! Nos,akki tud valamit az irja le,hogy mi is ez a játék(mmorpg egyátalán)? Mondjuk nem lehet rossz,de ki tudja,nah valaki irjon! bocs de 10nél nem lehetsz több... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted July 9, 2010 A nyitóbeszéd baromság volt,de viccet féretéve,én várom a game-t és, 2011-ben jön,tehát nincs messze! persze.... a GW2 bétát is 2008 év végére ígérték. 2010 nyár van és még semmi :( Amúgy itt egy cikk a játékról. A semminél több.... http://frostshock.eu/2010/03/26/kitekinto-tera-online/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted July 9, 2010 A nyitópostnak köszönheti a topik a továbbélését, ilyen "jó" nyitóposthoz még nem volt szerencsém, :D Azért majd megõrizve az eredeti postot (egy ilyet nem szabad veszni hagyni) feltöltjük szépen tartalommal ha lesz kellõ mennyiségû info. :) A topikot átneveztem a játék hivatalos nevére. "Dupla topiknyitás, gratulálok, nem tudom ez hogyan sikerült. " A fórummotor néha csinál olyat, hogy iszonyatosan belassul amikor post-ot akarsz küldetni (bár ez gondolom hirtelen netingadozástól is lehet), és ha ilyenkor többször rámegy az ember hogy Add Reply (vagy esetünkben ugye a topiknyitás) akkor duplán fog postot küldeni, velem is esett már meg. Gondolom topiknyitásnál ugyanez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxxi 0 Share Posted July 9, 2010 PerBan oszt viszlát... nem tudom csicska 10évesekre miért nincs szûrõ... ( :angry: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 9, 2010 "Dupla topiknyitás, gratulálok, nem tudom ez hogyan sikerült. " A fórummotor néha csinál olyat, hogy iszonyatosan belassul amikor post-ot akarsz küldetni (bár ez gondolom hirtelen netingadozástól is lehet), és ha ilyenkor többször rámegy az ember hogy Add Reply (vagy esetünkben ugye a topiknyitás) akkor duplán fog postot küldeni, velem is esett már meg. Gondolom topiknyitásnál ugyanez. Biztos ilyesmi lehet az oka, velem 7 év alatt mondjuk még ilyen nem fordult elõ. De persze nincs ezzel semmi gond, nem halok bele, bezártam és kész. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Share Posted July 14, 2010 Tera Europe - Na kitõl?: http://mmopium.web4.hu/cikk/tera-europe-na-kitol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 14, 2010 Találtam egy kevés infót a játékról, illetve pár videót, így az "igényes" nyitópostot módosítottam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Share Posted July 14, 2010 Pár szót én is írok akkor. :) Igen, fizetõs lesz és igen, Koreában ingyenes. Az okokat mindenki tudja, nem írom le miért a különbség. Észak-Amerikában az EN MASSE jelenteti meg, Nálunk EU-ban pedig a lentebb említett Frogster (õt ismerhetjük a Runes of Magic kapcsán). A fejlesztõ a Bluehole, a keleti és nyugati piacra eltérõ verziót fejleszt, ez nem csak a fizetési módot érinti. A játék az elsõ "igazi" Next-Gen MMO, ezt azt jelenti, hogy az elsõ olyan játék ahol tényleg párosul a non-target harcrendszer a perzisztens világgal (a többi hasonló mmo inkább a GW féle "szoba" rendszert követi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotaurusz 0 Author Share Posted August 5, 2010 http://tera.variance.hu/2010/08/04/tera-on...kezdo-szemeben/ Ez egy kis érdekes cikk a játékról. Ugyan az irta,aki a GW2 magyar blogot is csinálja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts