kenderendre 0 Share Posted April 21, 2010 Manapság nagyon felkapottak lettek az energiaitalok, óriásira nõtt a piacuk Magyarországon is, gondoltam megér egy külön topicot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted April 21, 2010 Nálam csak a red bull jött be. De egyébként nem szoktam ilyesmit inni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteXV 0 Share Posted April 21, 2010 én meg pont hogy a red bull-t rühellem, drága és szar.:D mostanában már csak tesi után iszok enerdzsi drinket, de akkor is csak az olcsóbbakat (~100ft), vagy ha jobban el vagyok eresztve akkor B! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviG 0 Share Posted April 21, 2010 Legtöbbet Hellt iszok. Amúgy éppen 3 napja hallottam róla, hogy vannak viszkis, meg mittomén milyen alkoholos energiaitalok. Azok miért jók? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre 0 Author Share Posted April 21, 2010 Az energiaitaltól nem érzed annyira az alkohol hatását, és úgy kiütöd magad, hogy másnap nem emlékszel majd semmire. Bár nem tartom valószínûnek, hogy a hell-be raknak annyi alkoholt hogy megártson. Egyébként én mostanában Watt Naturát szoktam inni, eddig ennek jött be legjobban az íze, és az ára is korrekt. De most, hogy bejött Magyarországra is a Monster, azt szeretném mindenképp kipróbálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviG 0 Share Posted April 21, 2010 Az energiaitaltól nem érzed annyira az alkohol hatását, és úgy kiütöd magad, hogy másnap nem emlékszel majd semmire. Bár nem tartom valószínûnek, hogy a hell-be raknak annyi alkoholt hogy megártson. Biztos meg van határozva, hogy mennyi lehet benne, csak hallottam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted April 21, 2010 én meg pont hogy a red bull-t rühellem, drága és szar.:D mostanában már csak tesi után iszok enerdzsi drinket, de akkor is csak az olcsóbbakat (~100ft), vagy ha jobban el vagyok eresztve akkor B! Ki hogy látja, nekem meg csak az jött be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted April 21, 2010 Még mindig nem tudom számolni egy kezemen életemben hányszor ittam energiaitalt. Ebbõl 3szor HELL volt. Azt hallottaam állatlában h nagyon ártalmas, az RB rekklámpapírján meg azt h mennyire hasznos ... Íze jó... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre 0 Author Share Posted April 21, 2010 Íze jó... Én inkább csak az íze miatt szoktam inni, a hatását ritkán érzem, sõt néha álmos is leszek tõle :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteXV 0 Share Posted April 21, 2010 Ki hogy látja, nekem meg csak az jött be. azt nem szeretem benne hogy olyan gyenge, nem túl jellegzetes az íze. a kedvenceim a profis Bulldoser (asszem 80ft, tavaly le volt árazva 60ft-re, vettem belõle egy kartont.:D), a Burn, meg a B!. amit még elég sokat iszok az a spáros Budget energiaital. elég érdekes az íze, de hozzá lehet szokni.:D Én inkább csak az íze miatt szoktam inni, a hatását ritkán érzem, sõt néha álmos is leszek tõle :D nekem inkább a hasamat piszkálja meg.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted April 21, 2010 Én inkább csak az íze miatt szoktam inni, a hatását ritkán érzem, sõt néha álmos is leszek tõle :D Igen ez nálam is így van, bár még kávézni se szoktam, úgyhogy leszarom a koffeint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviG 0 Share Posted April 21, 2010 Én inkább csak az íze miatt szoktam inni, a hatását ritkán érzem, sõt néha álmos is leszek tõle :D Nálam jobb volt mint a kávé, ezért is ittam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG 0 Share Posted April 21, 2010 Én mindig a legolcsóbat veszem, mely tartja az átlag 32mg koffeint. A red bull is ugyanennyit tartalmaz, csak finomabb az íze, ára meg 5ször drágább. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajuszGG 0 Share Posted April 21, 2010 En mindig elalszok toluk, barmi is legyen... :blink: Multkor ZH elott is ittam egyet, de majdnem beszundikaltam menet kozben. Abszolute nincs hatassal ram egyik se. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted April 21, 2010 Én inkább csak az íze miatt szoktam inni, a hatását ritkán érzem, sõt néha álmos is leszek tõle :D Engem kicsit pörget, de lehet azért mert sose kvzok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky_Strike 0 Share Posted April 21, 2010 Én csak az íze miatt szeretem, hatást nem érzek, kedvenc sincs, lényeg h finom tutti-fruttis legyen, mint pl. a bomba. Am. vicces, mert sztem is szar a red-bull, és pofátlan sokat kérnek érte, röhej. Csak sajna nekem nem ajánlatos innom, mert magas a vérnyomásom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted April 21, 2010 Én mindig a legolcsóbat veszem, mely tartja az átlag 32mg koffeint. A red bull is ugyanennyit tartalmaz, csak finomabb az íze, ára meg 5ször drágább. Ami jól esik arra nem sajnálom a pénzt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted April 21, 2010 Rengeteg fajtát még nem is kóstoltam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteXV 0 Share Posted April 21, 2010 Csak sajna nekem nem ajánlatos innom, mert magas a vérnyomásom.. nekem is, ezért áltam le vele, mostmár csak heti 3x iszom, régebben majd' fél éven keresztül, volt hogy napi 2-t. de az már tényleg durva volt, egyszer baromi szarul lettem, megmértük a vérnyomásom, asszem 189 valamennyi volt.:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted April 21, 2010 Bomba ftw. legjobb. B) ezek az alkohlos cuccok mint pl Hellben a whiskey-s nagy szarok, kb alig érezni az alkoholt és kva drága Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre 0 Author Share Posted April 21, 2010 nekem is, ezért áltam le vele, mostmár csak heti 3x iszom, régebben majd' fél éven keresztül, volt hogy napi 2-t. de az már tényleg durva volt, egyszer baromi szarul lettem, megmértük a vérnyomásom, asszem 189 valamennyi volt.:D Nekem is max heti 3 az adag, 1 nap max. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted April 21, 2010 Bomba ftw. legjobb. B) ezek az alkohlos cuccok mint pl Hellben a whiskey-s nagy szarok, kb alig érezni az alkoholt és kva drága Akkor kihagyom inkább. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arwy 0 Share Posted April 21, 2010 Károsak, de finomak. :P Volt idő, mikor szinte minden nap ittam, de kb. 2 éve már nem, most már ilyen... 3 havonta egyszer és akkor sem teljes dobozt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicAcid 0 Share Posted April 21, 2010 Nem hinném hogy sokkal károsabb lenne mint a napi 2 kávé. Nekem mindig a legolcsóbb jön be :) A red bull ugyanolyan mint a többi csak 4x annyi. LEgalábbis nekem ze jött le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arazu 0 Share Posted April 21, 2010 Jó kis ammónia szagú (~pisi), elviselhetetlen ízû, keringési rendszeremet kivégzõ szépségek. B) A Burn még talán oké, többi viszont..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts