Guest Share Posted March 18, 2010 Sziasztok! Két játékot várok idén a legjobban, az egyik a Mafia 2, a másik a Red Dead Redemption. Mivel nagy GTA rajongó is vagyok, kíváncsi vagyok, hogy fog ez a vadnyugaton mûködni. Mindenesetre, ha megnézem ezt a legfrissebb trailert, tényleg eldobom az agyam! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted March 18, 2010 Hú,ez rohadt jó..még csak a címét hallottam,de nem gondoltam volna,hogy így beleesek elsõ látásra..ezt tuti tolni fogom..naggggyon durva :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted March 18, 2010 Jónak tûnik, az tuti... :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted March 18, 2010 Hú,ez rohadt jó..még csak a címét hallottam,de nem gondoltam volna,hogy így beleesek elsõ látásra..ezt tuti tolni fogom..naggggyon durva :o Brutál! Ahogy a lovaknak látszik az izomzata, az beszarás! Vadnyugati GTA! :) Jónak tûnik, az tuti... :wub: Szerelem elsõ látásra? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted March 18, 2010 Sziasztok! Két játékot várok idén a legjobban, az egyik a Mafia 2, a másik a Red Dead Redemption. Mivel nagy GTA rajongó is vagyok, kíváncsi vagyok, hogy fog ez a vadnyugaton mûködni. Mindenesetre, ha megnézem ezt a legfrissebb trailert, tényleg eldobom az agyam! :D Gyönyörû, már láttam ezt a trailert. Kicsit aggódok a gépigény miatt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki2010 0 Share Posted March 21, 2010 Hm...nagyon szép a grafja,de szerintem az egész játék 1 GUN copy lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted March 25, 2010 Hm...nagyon szép a grafja,de szerintem az egész játék 1 GUN copy lesz. Lehet. De kapunk egy pofásan kinézõ GUNt, hol itt a baj? :D Már csak 2 hónap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AATT_ 0 Share Posted March 25, 2010 Ez jön pc-re? én úgy tudom,hogy nem :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted March 25, 2010 egyelõre úgy néz ki h nem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki2010 0 Share Posted March 25, 2010 Ez jön pc-re? én úgy tudom,hogy nem :unsure: Jön PC-re is nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted March 25, 2010 Jön PC-re is nem? Nem...Én is utólag vettem észre miután belelkesedve elolvastam a cikket. Mondom juhé erre mégsem. :S Platform: Playstation 3, Xbox 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki2010 0 Share Posted March 25, 2010 Nem...Én is utólag vettem észre miután belelkesedve elolvastam a cikket. Mondom juhé erre mégsem. :S Platform: Playstation 3, Xbox 360 Haver,neked mindig igazad van. [metal] [kocc] Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AATT_ 0 Share Posted March 25, 2010 Lehet ez is úgy lesz mint a gta4.. Pc-re fél év késéssel :unsure: De ki tudja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doma88 0 Share Posted March 27, 2010 Találtam egy érdekes képet a Red Dead Redemption nagyságáról: Ha ez tényleg igaz akkor az eddigi legnagyobb bejárható területet kapjuk a játéktörténelem során. Másik dolog, hogy ez a térkép a 3 nagy részbõl csak az egyik. Akkora mekkora lehet még a másik kettõ? :o [vigyor] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki2010 0 Share Posted March 27, 2010 Találtam egy érdekes képet a Red Dead Redemption nagyságáról: Ha ez tényleg igaz akkor az eddigi legnagyobb bejárható területet kapjuk a játéktörténelem során. Másik dolog, hogy ez a térkép a 3 nagy részbõl csak az egyik. Akkora mekkora lehet még a másik kettõ? :o [vigyor] Aztarohadt ez jónagy,ráadásul a nyugati része hasonlít a történelmi Magyarországra,és még ennél 2X nagyobb?Akkor ebbe kb. 10 San Andreas fog elférni :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted March 27, 2010 Remélem, hogy nem kamu a dolog :huh: :rolleyes: B) B) imádom a westernt B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doma88 0 Share Posted March 27, 2010 Én már napok óta a Gameplay Trailereket nézem. :rolleyes: Megjelenik elsõ dolgom az lesz, hogy megveszem. Gondoltam a gyûjtõi változatra is, csak olyan dolgok vannak benne amik elveszik a játékidõt/élményt. Pl.: megkapod a legjobb lovat, akkor már mi értelme lesz lovakat betörni? <_< A másik meg az arany pisztoly amivel gyorsabban mehetünk fel az ismeretségi ranglétrán. Ennek se látom értelmét mert a játékidõbõl vesz el. Egy az egybe mintha csalna az ember. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Share Posted March 27, 2010 Na én itt fejezem be a trailernézegetéseket, ha bejelentik PCre akkor tovább csorgatom a nyálam :D De túl sok cuccot korlátoztak már konzolra, ami érdekelt, nem akarom gyarapítani a listát :( [sm12] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariachi 0 Share Posted March 28, 2010 Ha ez tényleg igaz akkor az eddigi legnagyobb bejárható területet kapjuk a játéktörténelem során. Másik dolog, hogy ez a térkép a 3 nagy részbõl csak az egyik. Akkora mekkora lehet még a másik kettõ? :o [vigyor] Sok értelme nem lesz, ha nem tudják megtölteni tartalommal. Nehogy az legyen, mint a GTA:SA esetében. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki2010 0 Share Posted March 28, 2010 Sok értelme nem lesz, ha nem tudják megtölteni tartalommal. Nehogy az legyen, mint a GTA:SA esetében. Ezt mond a Vice City-re,vagy az elõzõ GTA-kra.Ja bocs az kis terület volt,de azér a GTA SA-ban is sok dolog volt,csak mostmár a GTA4-ben 2X annyi van.S remélem ebben még több lesz. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted March 30, 2010 Néztem pár gameplay-t és jézusom. Annyi mindent lehet majd ebben a játékban csinálni,hogy örökké el lehet majd lenni vele..Baromi hangulatos lesz. Kár,hogy még 1 hónap.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki2010 0 Share Posted April 1, 2010 Nem csodálom h mindenki 1-re beleesik ebbe a játékba!Zseniális lesz!És legjobban az tetszik benne h minket magyarokat is beletesznek(ezt az 1-ik ló nevére értem) :) :D :lol: ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted April 2, 2010 Nem csodálom h mindenki 1-re beleesik ebbe a játékba!Zseniális lesz!És legjobban az tetszik benne h minket magyarokat is beletesznek(ezt az 1-ik ló nevére értem) :) :D :lol: ! Mi a neve? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki2010 0 Share Posted April 2, 2010 Mi a neve? : ) Magyar félvér!Gondolom a game-ben angolul lesz kiírva,de akkoris ez lesz a neve az 1ik lófajtának! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doma88 0 Share Posted April 2, 2010 Mi a neve? : ) Hungarian Half-breed - Magyar Félvér :) Egy Trophy/Achievement is kötődik hozzá. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts