Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Disciples III: Renaissance

TGWH

Recommended Posts

TGWH

Tisztelt fórumtársak. Ki ne ismerné a Disciples sorozatot? Jelentkezett v.ki? Ha igen, akkor azonnal tessenek pótolni, fantasztikus rts.

Majdnem egy éve, azaz nagyjából 9-11 hónapja semmi hír, az utolsó reménysugár, miszerint 2009 telére halasztják a megjelenést, nos, odaveszett. Se egy új hír, se egy demó...

ÁMDE MOST! És bocsánat, hogy felemelem a hangom, de muszáj... történt ugyan is, hogy kikerült egy torrent fájl, méghozzá a játék nevével! Még nem ellenõriztem, de állítólag nem fake, legalábbis magyarítás szempontjából már megleste egy kollega, és vannak angol nyelvi fájlok is, valamint a szövegfájljai megvannak a játéknak...

Na akkor most merre tovább?

A Tisztelt GS adna egy ki egy közleményt? Ki mit tud errõl? Nagyjából 7gb, igen, csúnya dolog, de lehetséges, hogy igaz, és akkor hamarosan meg fog jelenni? Esetleg az oroszok már tolják, csak ,,elfelejtették'' frissíteni a hivatalos honlapot? A hivatalos fórumot még nem olvastam el.

Lord_Crusare

Jelenleg egy súlyosan bugos verziója létezik a játéknak, amely publikus béta tesztelés alatt áll. Ebbõl a tesztelésbõl került ki a Disciples 3 "teljes" verziója. Hiába is töltenéd le, crack nem létezik hozzá, de fölösleges is, ebben az évben meg fog jelenni kis hazánkban is.

Jelenleg egyébként a béta tesztelés utolsó fázisai zajlanak. Forrás: a hivatalos fórum.

TGWH

Jelenleg egy súlyosan bugos verziója létezik a játéknak, amely publikus béta tesztelés alatt áll. Ebbõl a tesztelésbõl került ki a Disciples 3 "teljes" verziója. Hiába is töltenéd le, crack nem létezik hozzá, de fölösleges is, ebben az évben meg fog jelenni kis hazánkban is.

Jelenleg egyébként a béta tesztelés utolsó fázisai zajlanak. Forrás: a hivatalos fórum.

Ez rohadt jó hír :D köszönet. Amúgy van hozzá crack, kérdés mûködik-e :D

Ebben az évben? Az lehet december is... mi történt, az oroszok megfeledkeztek róla, hogy õk más naptárat használnak vagy mi a rosseb?

Chuck_Norris

Az igaz, hogy kijött itt-ott, de a hivatalos megjelenés még mindig Dec 11 2009..... ;)

System requirements:

Core 2 Duo 2.6 GHz, 1 GB RAM, Video 256 MB , 4 GB HDD, Windows XP/Vista

Torgar

Nem az a kérdés, hogy megjelent e már vagy sem, hanem az , hogy milyen lesz ? :) A vélemények amiket olvastam róla nagyon pozitívak(persze még nagyon bugos), szóval majd kipróbálás után valószínûleg "polcos" lesz. :D

Lord_Crusare

System requirements:

Core 2 Duo 2.6 GHz, 1 GB RAM, Video 256 MB , 4 GB HDD, Windows XP/Vista

Ezt nem tudom hol olvastad, mivel a legfrissebb infók szerint egymagos proci is elég hozzá (min. 3Ghz kell), ellenben 7 GB-ot foglal, továbbá Win7-et is támogat.

Antaras

hát láttam pár beta gameplayt a jútubon és lehetet hibákat látni rendesaen pedig nekem nagyon szar szemem van ilyen téren

ha szerensém van fél év múlva ha nem karácsonykor szerintem :)

a gép meg remélem a min.-t elbírja ^^

Torgar

Addig tuti nem kell várni. Mivel az ruszkiknál hihetetlenül magas a warez aránya ezért õk a tesztalanyok játékkiadás elõtt. Én április - május környékére tenném az európai megjelenést

Torgar

Gyûjtõi kiadás. 12k körül lesz és elvileg 3 fajta: itt a Legion verzió

IPB Image

Antaras

Gyûjtõi kiadás. 12k körül lesz és elvileg 3 fajta: itt a Legion verzió

IPB Image

póló is jár hozzá ? :D másik 2-t hol lehet megnézni ? ^^

TGWH

Hááát eléggé elgondolkodtató, de inkább v.mi infót mondjanak :P

Főleg az a könyv tűnik érdekesnek.

Már ha nem kézikönyv...

TGWH

Azt én is megvenném, bár eléggé húzós az ára, és egyfajta újévi fogadalom, hogy nem költök feleslegesen annyit :lol: mindegy, majd három hétig nem eszem :P

Antaras

amugy én videokbol ugy láttam hogy lehet az egységek kinézetét változtatni (olyan 3-4 változat fegyver,sapi,pancel stb...)

ez tényleg lehet majd ? ^^ vagy csak a leadernél ?

Torgar

Nem tudom, szerintem csak a hõsöknél lehet.

-Arch-

istenem....csak jelenne már meg kis hazánkban is...tuti vétel és több hónap kockulás haverokkal :rolleyes: :D

peak_fs_hu

istenem....csak jelenne már meg kis hazánkban is...tuti vétel és több hónap kockulás haverokkal :rolleyes: :D

Én a helyedben nem kapkodnám el. Szerintem a 2 sokkal jobb mint a 3.

bloo

Én a helyedben nem kapkodnám el. Szerintem a 2 sokkal jobb mint a 3.

Miért már játszottál a 3-mal?

peak_fs_hu

Neem, haver elbeszélései és tapasztalatai alapján mondom ezt, ugyanis õ tud oroszul.

Mostmár lehet mozogni a csatában, de nagy taktikai jelentõsége nincs. Igaz a csatatéren vannak ilyen speckó helyek, amire ráállva kapunk valami bónuszt, de igazából nem ad semmit a játékhoz. A várak egy az egyben ugyanazok maradtak, annyi a különbség, hogy Elf, Empire és Legion játszható csak. De a játékban ugyanúgy benne vannak az Élõholtak meg Törpék is, csak neutralként, így csak editorból lehet õket pakolászni, márha van olyan. A hõsök fejlõdése megújult, de baromi kidolgozatlan. A tolvajok is rosszul jártak, hiszen már õk is fejleszthetõ hõsök, csak hát nem éri meg õket fejleszteni, mert a fejlõdési táblázatukban magas szintre vannak rakva a tolvajlási képességek.

Összességében, amit újdonságot belepakoltak, az kidolgozatlan lett, a régi dolgokból, amik már kiforrottak voltak pedig csak elvettek. Néhány fejlesztõi vagy designeri döntés miatt pedig a játék érthetetlenül lassú (mármint játékmenetre). A varázslatanimációk baromi hosszúak, a csatában a mozgás is sok idõt elrabol.

Szóval megítélésem szerint csak óvatosan azzal a fanatizmussal :).

-Arch-

2-vel sokat toltam, bár én inkább Heroes fan vagyok. Nem hangzik jól amit leírtál oO :unsure:

Lord_Crusare

A demo megjelenési dátuma Január 31. Utána mindenki alkothat magának véleményt :)

Devsys

Üdv all, vki megmondaná nekem, hogy hogyan tudom növelni a játékban a leadership-et? már act 4be vok az empire-val, de még mindíg csak 3 egység+a fökarakter a csapatom, ebbõl egy egység a kiscsaj, aki megint csak küldetésszemély. az ellen meg már egész szép kis bandákkal portyázik...

Antaras

Üdv all, vki megmondaná nekem, hogy hogyan tudom növelni a játékban a leadership-et? már act 4be vok az empire-val, de még mindíg csak 3 egység+a fökarakter a csapatom, ebbõl egy egység a kiscsaj, aki megint csak küldetésszemély. az ellen meg már egész szép kis bandákkal portyázik...

amikor szintetlépsz akkor lehet váalsztani mit tanulj és olyan 3-5 lvl környékén van asszem már lead is (+1)

• 4 months later...
-Arch-

még hogy március.... <_< <_< :(

Antaras

még hogy március.... <_< <_< :(

2011 március ? :lol: