Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Pia

Recommended Posts

Posted

Ha már van cigi, szivar stb topik, miért pont pia topik ne legyen? :D :D

Posted

Igyunk!!! :lol:

Na már várom mikor jön a virtuális kocc belinkelt boros és pezsgõsképekkel, utánna pedig belinkelt ürülékkel. :)

Posted

Igyunk!!! :lol:

Na már várom mikor jön a virtuális kocc belinkelt boros és pezsgõsképekkel, utánna pedig belinkelt ürülékkel. :)

igyunk egy kis segglevet, vagy mi? :lol:

Posted

Már évek óta nem rúgtam be teleportálósan (mostanság volt 3 éve ha jól számolom). Még egyszer jó lenne kipróbálni :lol:

Posted

Boroskóla minden mennyiségben! :D :D (mikor meguntam próbálgattam más piákat, erre leszoktam a piáról mert nem ízlett semmi, de aztán visszaszokattak :S )

tegnap este is szépen fogyott a VBK... (picit mintha másnapos is lennék ... )

Már évek óta nem rúgtam be teleportálósan (mostanság volt 3 éve ha jól számolom). Még egyszer jó lenne kipróbálni :lol:

huh nekem idén is többször sikerült :D

Posted

Amióta lefogytam, nem nagyon bírom az italt,(biztos van valami köze a testsúlyhoz) de amíg "aktívan" ittam, addig sör, bor, pálinka, ünnepekkor pezsgõ. Keverni meg nem szoktam, valamiért nekem nem jön be, ha hígítva van. :D

De mint mondtam, mióta jó pár kilóval könnyebb vagyok, egyszerûen nem bírok nagyobb mennyiségeket legurítani. Elõtte még akkor is teljesen észen voltam(kicsit nagyobb hanggal), mikor a többiek már kezdtek padlót fogni és másnap sem volt szinte semmi bajom. A legdurvább egy enyhe fejfájás volt. De most meg egybõl a fejembe száll minden. Múltkor egy üveg sörtõl szédültem meg és bár a felest még most is vígan legurítom, nagyobb mennyiségben az is rövid idõn belül visszajön. Másnap meg minden bajom van. Hascsikarás, majd szétmegy a fejem, nem tudok eleget aludni rá. Tehát inkább nagyon mértékkel iszok azóta. Fenének se hiányzik ez a macskajaj. :P

Posted

Amióta lefogytam, nem nagyon bírom az italt,(biztos van valami köze a testsúlyhoz) de amíg "aktívan" ittam, addig sör, bor, pálinka, ünnepekkor pezsgõ. Keverni meg nem szoktam, valamiért nekem nem jön be, ha hígítva van. :D

De mint mondtam, mióta jó pár kilóval könnyebb vagyok, egyszerûen nem bírok nagyobb mennyiségeket legurítani. Elõtte még akkor is teljesen észen voltam(kicsit nagyobb hanggal), mikor a többiek már kezdtek padlót fogni és másnap sem volt szinte semmi bajom. A legdurvább egy enyhe fejfájás volt. De most meg egybõl a fejembe száll minden. Múltkor egy üveg sörtõl szédültem meg és bár a felest még most is vígan legurítom, nagyobb mennyiségben az is rövid idõn belül visszajön. Másnap meg minden bajom van. Hascsikarás, majd szétmegy a fejem, nem tudok eleget aludni rá. Tehát inkább nagyon mértékkel iszok azóta. Fenének se hiányzik ez a macskajaj. :P

nekem életemben csak egyszer jött vissza pia ... annak is már több mint 6 éve ...

Posted

Ezt én is észrevettem, mióta könnyebb vagyok nem megy annyira a pia. ÛMondjuk jobb is, legalább kevesebb pénzt költök el. :)

Posted

nekem életemben csak egyszer jött vissza pia ... annak is már több mint 6 éve ...

Fúú nekem már jött vissza többször is...

De csak akkor,amikor keverem a piákat.Vagy gyorsan iszok. :)

De már manapság nem szoktam így inni.

Posted

Fúú nekem már jött vissza többször is...

De csak akkor,amikor keverem a piákat.Vagy gyorsan iszok. :)

De már manapság nem szoktam így inni.

Egyszer jártam így. VAn még 20 perc zárásig, gyorsan töltsünk még...

Posted

már tudom mi hiányzott B)

Jager-t a népnek B)

IPB Image

Posted

nem nagyon szeretem, de ha kínálnak megiszom. :D

Posted

nem nagyon szeretem, de ha kínálnak megiszom. :D

én Hubertussal vagyok ugy

eza magyar mentalitás :D

Posted

már tudom mi hiányzott B)

Jager-t a népnek B)

IPB Image

Életemben egyszer ittam ilyet ... Amikor Rizzo_papa moderátor úrtól kaptam egy üveggel még a 2006 februári talin ... (aznap volt meg az 50K komment)

Posted

Uhh jager... soha az életbe.

Posted

FÚÚÚÚ... de rég ittam Hubertust. De én se nagyon szeretem. Volt egy olcsó kommersz változata felénk, "vadász"nak hívtuk. Az fincsi és olcsó volt. De sajnos megszûnt :(

Posted

Életemben egyszer ittam ilyet ... Amikor Rizzo_papa moderátor úrtól kaptam egy üveggel még a 2006 februári talin ... (aznap volt meg az 50K komment)

pedig nagyon finom kis gyogynövényital :D

Posted

Én meg inkább azt szeretem.

Posted

FÚÚÚÚ... de rég ittam Hubertust. De én se nagyon szeretem. Volt egy olcsó kommersz változata felénk, "vadász"nak hívtuk. Az fincsi és olcsó volt. De sajnos megszûnt :(

énmég csak vadász csokit ettem :lol: :)

Én meg inkább azt szeretem.

Hubertus nekem tul "hig" nem elég tömény

Posted

Nálunk a vadász az a VBK.

Posted

pedig nagyon finom kis gyogynövényital :D

hát az, de valahogy sosse jutok hozzá... na ha el nem felejtem ma este beverek belõlle egy felest ... esetleg még egyet :D

Nálunk a vadász az a VBK.

Veszprémben is így volt!

De errefelé a vadász egy kis bizonyos fajtaa feles piát jelenetett

Posted

hát az, de valahogy sosse jutok hozzá... na ha el nem felejtem ma este beverek belõlle egy felest ... esetleg még egyet :D

nagyon felment ára :(

Veszprémben is így volt!

De errefelé a vadász egy kis bizonyos fajtaa feles piát jelenetett

nálunk zalába az Orkán a nyerõ B)

Posted

nálunk zalába az Orkán a nyerõ B)

Úgy hívják aa VBK-t?

Posted

Jager a legjobb ha felesezni kell. ^_^

Amúgymeg sör,bor,pálinka, whiskey meg vodka. :D Minusz a vodka, mert azt évekkel ezelõtt sikerült meggyûlölnöm. Ez kötetlen sport, gyomorgimnasztika. :)

Posted

Úgy hívják aa VBK-t?

a-a

az Orkán az ugy készül hogy egy két literes üvegbe össze kell rázni pálinkát,vodkát,meg jagert

és amikor töltik ki pohárba akkor "olyan orkánnak néz ki"

egyébként boroskolát mi nohával isszukXD