Csurgod Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nem találtam ilyen topicot, uh nyitottam egyet! Ki mit gondol? Mit vár a játéktól?
_Greb_ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 hivatalos honlap,infó,képek,megjelenés, valamit írhatnál. :rolleyes:
Stauffenberg Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Van már ilyen topik: GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Szerepjáték > Star Wars KotOR 1-2 & The Old Republic Amúgy Szerintem jó, hogy van külön neki is egy topik, mivel alapvetõen más stílust képvisel, és ha már van MMO alfórum akkor oda illik inkább, persze ebben a játékos moderátor kollégák döntenek, csak egy vélemény a részemrõl. Viszont így a másik topik címébõl kellene kiszedni a The Old Republic szavakat. Csak egy kérdés: Továbbra is TBA a megjelenés dátuma? Mostanában nem nagyon követtem figyelemmel a fejlesztés folyamatát, csak a Bounty Hunter videót láttam (az tetszett, úgy néz ki ez lesz az a kaszt ami nekem be fog jönni de nagyon, persze várok a többire is).
weky Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Szerintem 2010 tavaszánál korábban nem lesz semmi a megjelenésbõl, de majd meglátjuk. :)
Csurgod Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 :ph34r: Hivatalos oldal :ph34r: :ph34r: Itt meg a gamestaros infok! :ph34r: Ha zavarja a moderátorokat, hogy ittvan a topic, akkor töröljék, de szerintem nem sok köze lesz a kotorokhoz.. :rolleyes: Megjelenés nagyon sokára lesz, az tuti. Én mondjuk nagyon várom!
-OJ- Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 de szerintem nem sok köze lesz a kotorokhoz.. :rolleyes: Szerintem sem, úgyhogy nyugodtan maradhat! Ki is szedem a címet az eredeti topikból, és átirányítom ide az érdeklõdõket :)
budz Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Szerintem 2010 tavaszánál korábban nem lesz semmi a megjelenésbõl, de majd meglátjuk. :) arra is van esély 2009be jön ki volt rólla hír majd kiderül
Gruffersten Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Remélem benne lesznek a mandalóriaiak mint játszható faj :)
Stauffenberg Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Remélem benne lesznek a mandalóriaiak mint játszható faj :) Nekem 100% hogy egy csini Twi Lek leányzó lesz az elsõ karakterem :rolleyes: A kaszt még kérdéses, nem tudom adtak-e már ki egy listát, hogy miket szeretnének, gondolom Jedi/Sith alap hogy lesz, de az nem izgat, a játékosok 80%-a úgy is az lesz, a bounty hunter is adja magát, esetleg amolyan "warrior" szerûen lehetsz soldier (lázadó vagy gárdista, attól függõen, hogy melyik oldalon is harcolsz), a többi kasztot elképzelni sem tudom... esetleg a jedin/sith-en belül lennének tank és heal alosztályok a többi pedig passz. Persze ezek csak pusztán találgatások a részemrõl, de ha már valaki tud valami konkrétumot nyugodtan javítson ki.
geru45 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Szerintem sem, úgyhogy nyugodtan maradhat! Ki is szedem a címet az eredeti topikból, és átirányítom ide az érdeklõdõket :) Eddig kb. 3x lett ide megnyitva ez a topic. Nem hiszem hogy meghagynák
weky Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Bár a szakmákat a jedi/sith és bounty hunteren kívûl még homály fedi, ellenben a játszható fajokra kíváncsi lennék. Remélem a wookie vagy trandoshian faj is választható lesz. :) :)
budz Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nekem 100% hogy egy csini Twi Lek leányzó lesz az elsõ karakterem :rolleyes: A kaszt még kérdéses, nem tudom adtak-e már ki egy listát, hogy miket szeretnének, gondolom Jedi/Sith alap hogy lesz, de az nem izgat, a játékosok 80%-a úgy is az lesz, a bounty hunter is adja magát, esetleg amolyan "warrior" szerûen lehetsz soldier (lázadó vagy gárdista, attól függõen, hogy melyik oldalon is harcolsz), a többi kasztot elképzelni sem tudom... esetleg a jedin/sith-en belül lennének tank és heal alosztályok a többi pedig passz. Persze ezek csak pusztán találgatások a részemrõl, de ha már valaki tud valami konkrétumot nyugodtan javítson ki. sztem egyátalán nem lesz nagy jedi tömeg .... a BH pl nagyon ígéretes ahogy a forumon szétnézztem ott se akar mindeki jegyi lenni... sith pedig meglepõen kevés van aszavazatok alalpján... Eddig kb. 3x lett ide megnyitva ez a topic. Nem hiszem hogy meghagynák akkor is felesleges volt törölni most meg még feleslegesebbb mert most már biztos hogy megjelenik a game Bár a szakmákat a jedi/sith és bounty hunteren kívûl még homály fedi, ellenben a játszható fajokra kíváncsi lennék. Remélem a wookie vagy trandoshian faj is választható lesz. :) :) twil'eket, wookiet és zabrakot tuttira veszem mivel a kotor singlekbe is voltak... ezen kivül valószínû az a faj amien shak tii volt meg az a kék ami mass adem vagy ki volt palpatine talp nyalója... ezzek már megjelentek képen meg videóba
-OJ- Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Eddig kb. 3x lett ide megnyitva ez a topic. Nem hiszem hogy meghagynák Pedig bõven van létjogosultsága. Hogy idézzem magamat ( :lol: ): "Elvégre a World of Warcraft-et sem a WarCraft3 topikban tárgyaljuk, nemde?" :rolleyes: :D Ennek sem lesz több köze a KotOR-szerepjátékokhoz.
Stauffenberg Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Bár a szakmákat a jedi/sith és bounty hunteren kívûl még homály fedi, ellenben a játszható fajokra kíváncsi lennék. Remélem a wookie vagy trandoshian faj is választható lesz. :) :) Szerintem a wookie adja magát, õ kicsit olyan lenne mint a WoW-ban a Tauren, persze csak külsõre, mint tudjuk egy Wookie bármikor lenyomna egy Taurent :D Egyébként szerintem fajok közül a trandoshan mellett simán elképzelhetõ még a zabrak vagy a rodian, de a mandalóriai sem zárható ki. Meg szerintem nem nagyon lesz jelentõsége annak, hogy melyik frakciónál milyen fajok fordulhatnak elõ, ez nem egy fantasy világ, hanem sci-fi és a Star Wars univerzuma amúgy is eléggé szerteágazó ilyen téren, soha nem volt jelentõsége annak, hogy a birodalom, a köztársaság, a jedik vagy a sithek oldalán éppen melyik faj harcol, talán a mandalóriaiak különcök kissé akik mindig az aktuálisan erõfölényben lévõ oldalra állnak és velük "üzletelnek", de azért nem is õk az elsõk a sorban. sztem egyátalán nem lesz nagy jedi tömeg .... a BH pl nagyon ígéretes ahogy a forumon szétnézztem ott se akar mindeki jegyi lenni... sith pedig meglepõen kevés van aszavazatok alalpján... Én a Star Wars Galaxies-bõl indulok ki, ott (az alapjátékban legalább is) teljesen Jedi fölény volt... mindenki csak az akart lenni és csak az a kevés játékos választott másik fajt akiknek már tele volt a fuvolájuk a rengeteg Jedivel. Aztán a fejlesztõk megannyi update alatt elkezdték gyengíteni a Jediket, hogy más kasztokat is válasszanak a játékosok, de végül ez odáig fajult, hogy szegény Jedik lettek a leggyengébbek és legbénábbak galaxis szerte...
weky Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Én a Star Wars Galaxies-bõl indulok ki, ott (az alapjátékban legalább is) teljesen Jedi fölény volt... mindenki csak az akart lenni és csak az a kevés játékos választott másik fajt akiknek már tele volt a fuvolájuk a rengeteg Jedivel. Aztán a fejlesztõk megannyi update alatt elkezdték gyengíteni a Jediket, hogy más kasztokat is válasszanak a játékosok, de végül ez odáig fajult, hogy szegény Jedik lettek a leggyengébbek és legbénábbak galaxis szerte... Anno az NGE elõtt SWG-ben a jedi nem volt alapszakma, többek között ott rontották el, amikor válaszható lett. Mivel a TOR még bõven a Régi Köztársaság idején játszódik, így annyira nem lesz zavaró a jedi többség, idõvel úgy is be fog állni az egyensúly.
Rex95 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Egyébként szerintem fajok közül a trandoshan mellett simán elképzelhetõ még a zabrak vagy a rodian, de a mandalóriai sem zárható ki. Meg szerintem nem nagyon lesz jelentõsége annak, hogy melyik frakciónál milyen fajok fordulhatnak elõ, ez nem egy fantasy világ, hanem sci-fi és a Star Wars univerzuma amúgy is eléggé szerteágazó ilyen téren, soha nem volt jelentõsége annak, hogy a birodalom, a köztársaság, a jedik vagy a sithek oldalán éppen melyik faj harcol, talán a mandalóriaiak különcök kissé akik mindig az aktuálisan erõfölényben lévõ oldalra állnak és velük "üzletelnek", de azért nem is õk az elsõk a sorban. Én a Star Wars Galaxies-bõl indulok ki, ott (az alapjátékban legalább is) teljesen Jedi fölény volt... mindenki csak az akart lenni és csak az a kevés játékos választott másik fajt akiknek már tele volt a fuvolájuk a rengeteg Jedivel. Aztán a fejlesztõk megannyi update alatt elkezdték gyengíteni a Jediket, hogy más kasztokat is válasszanak a játékosok, de végül ez odáig fajult, hogy szegény Jedik lettek a leggyengébbek és legbénábbak galaxis szerte... A mandalóriaiak sem mindíg szimplán mandalóriaiak voltak hiszen ha megnézed wookiepédián volt hogy hozzájuk is csatlakoztak vukik illetve vol egy kép egy rodiairól aki szintén velük volt...Amúgy a mandalóriaiakat én is várnám hiszen már ekkor gondolom Canderous már halott (R.I.P :( ) nem lehet tudni most ki vezeti õket egyáltalán szét nem hullott az amit összerakott öreg barátunk..vagy lehet hogy eddig vártak és hirtelen elõbukkannak majd? Kicsit élvezném a valük való nyomluást nekem nagyon bejön a kúltúrájuk :D Ha lesznek remélem lessz harcikör ahol majd feljebb lépegethetünk a ranglétrán és minden álmom egy Neo-Crusader páncél :P (Itt egy kis olvasni való akit érdekel egy kisebb nyelvtudás kell hozzá http://starwars.wikia.com/wiki/Mandalorian_Neo-Crusader )
Gruffersten Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A mandalóriaiak sem mindíg szimplán mandalóriaiak voltak hiszen ha megnézed wookiepédián volt hogy hozzájuk is csatlakoztak vukik illetve vol egy kép egy rodiairól aki szintén velük volt...Amúgy a mandalóriaiakat én is várnám hiszen már ekkor gondolom Canderous már halott (R.I.P :( ) nem lehet tudni most ki vezeti õket egyáltalán szét nem hullott az amit összerakott öreg barátunk..vagy lehet hogy eddig vártak és hirtelen elõbukkannak majd? Kicsit élvezném a valük való nyomluást nekem nagyon bejön a kúltúrájuk :D Ha lesznek remélem lessz harcikör ahol majd feljebb lépegethetünk a ranglétrán és minden álmom egy Neo-Crusader páncél :P (Itt egy kis olvasni való akit érdekel egy kisebb nyelvtudás kell hozzá http://starwars.wikia.com/wiki/Mandalorian_Neo-Crusader ) Én elöször mandalóriai katonát indítanék milyen fun lenne.Remélem megtalálják majd az egyensúlyt a szerepjáték és a PVP között...De mondjuk az nagyon nagy lenne ha minden kasztnak más története lenne...Egyébként nem elképzelhetetlen a jó öreg Jedi Gurdain,Sentinel,Consular specializálódás a jediknél :rolleyes: For Mandalore B)
Rex95 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Én elöször mandalóriai katonát indítanék milyen fun lenne.Remélem megtalálják majd az egyensúlyt a szerepjáték és a PVP között...De mondjuk az nagyon nagy lenne ha minden kasztnak más története lenne...Egyébként nem elképzelhetetlen a jó öreg Jedi Gurdain,Sentinel,Consular specializálódás a jediknél :rolleyes: For Mandalore B) Elméletileg mindenkinek más lesz a szerepe ebben az egész galaktikus sztoriban de akkor is ha lesznek csaták engem a fronton fogtok megtalálni ha lesz mandalóriai akkor Mandalore-ért ha nem akkor For the Republic! :D
Csurgod Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Hát én tuti, hogy Sith Marauderré fogok válni, ha neutrális lézerkardost kapunk az elején, ha nem, akkor már sith-tel kezdek :) . Mondjuk jó lenne, ha közölnék, hogy milyen fajok és kasztok lesznek.. :rolleyes: Szerintem ez a "minden döntésed alakít a történeten, megalkothatod a saját epikus sztorid" maszlag abban fog kimerülni, hogy ha választási helyzetekben jól cselekszel, akkor a jó úton indulsz el, ha rosszul, akkor a rossz útját járod és a sithektől kezdesz küldetéseket kapni... Kiváncsi leszek, hogy oldják meg!
budz Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Szerintem a wookie adja magát, õ kicsit olyan lenne mint a WoW-ban a Tauren, persze csak külsõre, mint tudjuk egy Wookie bármikor lenyomna egy Taurent :D Egyébként szerintem fajok közül a trandoshan mellett simán elképzelhetõ még a zabrak vagy a rodian, de a mandalóriai sem zárható ki. Meg szerintem nem nagyon lesz jelentõsége annak, hogy melyik frakciónál milyen fajok fordulhatnak elõ, ez nem egy fantasy világ, hanem sci-fi és a Star Wars univerzuma amúgy is eléggé szerteágazó ilyen téren, soha nem volt jelentõsége annak, hogy a birodalom, a köztársaság, a jedik vagy a sithek oldalán éppen melyik faj harcol, talán a mandalóriaiak különcök kissé akik mindig az aktuálisan erõfölényben lévõ oldalra állnak és velük "üzletelnek", de azért nem is õk az elsõk a sorban. Én a Star Wars Galaxies-bõl indulok ki, ott (az alapjátékban legalább is) teljesen Jedi fölény volt... mindenki csak az akart lenni és csak az a kevés játékos választott másik fajt akiknek már tele volt a fuvolájuk a rengeteg Jedivel. Aztán a fejlesztõk megannyi update alatt elkezdték gyengíteni a Jediket, hogy más kasztokat is válasszanak a játékosok, de végül ez odáig fajult, hogy szegény Jedik lettek a leggyengébbek és legbénábbak galaxis szerte... értem én de a bioware minden erejével azon van hogy ne csak jeidk meg sithek legyenek...én reménykedek benmnük valljuk be még a single kotorba se voltak olyan rosszak az egyébb kasztokkal pl hanharral nyomulni... :D Én elöször mandalóriai katonát indítanék milyen fun lenne.Remélem megtalálják majd az egyensúlyt a szerepjáték és a PVP között...De mondjuk az nagyon nagy lenne ha minden kasztnak más története lenne...Egyébként nem elképzelhetetlen a jó öreg Jedi Gurdain,Sentinel,Consular specializálódás a jediknél :rolleyes: For Mandalore B) kiváncsi leszek én hogy hogy hogy lessz jedi/sith egy alapkaszt és az specializálodik vagy pedig 3 kaszt mint volt singlebe.... Hát én tuti, hogy Sith Marauderré fogok válni, ha neutrális lézerkardost kapunk az elején, ha nem, akkor már sith-tel kezdek :) . Mondjuk jó lenne, ha közölnék, hogy milyen fajok és kasztok lesznek.. :rolleyes: Szerintem ez a "minden döntésed alakít a történeten, megalkothatod a saját epikus sztorid" maszlag abban fog kimerülni, hogy ha választási helyzetekben jól cselekszel, akkor a jó úton indulsz el, ha rosszul, akkor a rossz útját járod és a sithektõl kezdesz küldetéseket kapni... Kiváncsi leszek, hogy oldják meg! hehe én is azt akarpk... :D:P
Gruffersten Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Elméletileg mindenkinek más lesz a szerepe ebben az egész galaktikus sztoriban de akkor is ha lesznek csaták engem a fronton fogtok megtalálni ha lesz mandalóriai akkor Mandalore-ért ha nem akkor For the Republic! :D Igen, csak ha mindenkinek más lesz a szerepe akor biztos lesznek olyanok (pl. fejvadászok) akiknek egy rodiant kéne megölni ezért groupba csinálják.Máris oda a szerepjáték feeling :unsure:
Stauffenberg Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Én elöször mandalóriai katonát indítanék milyen fun lenne.Remélem megtalálják majd az egyensúlyt a szerepjáték és a PVP között...De mondjuk az nagyon nagy lenne ha minden kasztnak más története lenne...Egyébként nem elképzelhetetlen a jó öreg Jedi Gurdain,Sentinel,Consular specializálódás a jediknél :rolleyes: For Mandalore B) Hát az elõzetes infók alapján úgy tûnik minden kasztnak lesznek alkasztjai, tehát nem elképzelhetetlen a KotOR-hoz hasonló specializációk kaszton belül, sõt én ezt teljesen valószínûnek tartom. Mondjuk remélem lesznek a WoW-ban lévõ arénákhoz hasonlók itt is. Bár mondjuk nagyon jó lenne, de például a hardcore SW fanok között erõs ellenérzéseket szülne az, ha a jediket is beengednék az arénákba, hiszen köztudott, hogy egy jedi sosem fordítja az erejét ilyenekre. De mondjuk sithek esetében pedig annál jobban jellemzõ, hogy pénzért és hatalomért képesek kihasználni az erõt és bármilyen mocskos trükköt hajlandók bevetni. Igazából a jedin kívül bármelyik kaszt esetében el tudnám képzelni az arénázást... csak hát az hülyén jönne ki, ha egyetlen kaszt miatt kéne kihagyni ezt a remek dolgot. Na mindegy, majd csak alakul valahogy a fejlesztés során. értem én de a bioware minden erejével azon van hogy ne csak jeidk meg sithek legyenek...én reménykedek benmnük valljuk be még a single kotorba se voltak olyan rosszak az egyébb kasztokkal pl hanharral nyomulni... :D Én a KotOR-ban szinte mindig jedivel nyomultam, a többi kaszt annyira nem vonzott, inkább mindig mentem elõre tankolni és hagytam, hogy a társaim a brutál lézerpityukkal támogassanak. Itt viszont jobban fog vonzani a bounty hunter, mindig is szerettem volna egy játékot ahol egy fejvadászt alakíthatok. A KotOR-ban az volt a bajom, hogy ott a galaxist kellett megváltanod, bolygók sorsa felett dönthettél, tehát sokkal magasztosabb problémák kötöttek le, de egy MMO-ban más a helyzet, nekem jobban tetszik a magányosan operáló, hallgatag fejvadász szerepe aki profin levadássza a célszemélyeket, vagy ellop ezt-azt. Kicsit úgy képzelem el ezt a kasztot mint máshol a rouge-t, bár ez majd kiderül késõbb.
Mardred Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Na és mit szólnátoik egy csempészhez vagyegy pilótához kasztként ? (Mondjuk lehet ,hogy csak az EVE es tapasztalatom szól belõlem ,de ez is része ennek a világnak is.)
budz Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Na és mit szólnátoik egy csempészhez vagyegy pilótához kasztként ? (Mondjuk lehet ,hogy csak az EVE es tapasztalatom szól belõlem ,de ez is része ennek a világnak is.) csempész biztos lesz de a pilotával mit lehetne kezdeni?? sztem hajót vezetni midneki megtanulhat majd.... fõleg ha lesz leehtõség saját hajóra... Hát az elõzetes infók alapján úgy tûnik minden kasztnak lesznek alkasztjai, tehát nem elképzelhetetlen a KotOR-hoz hasonló specializációk kaszton belül, sõt én ezt teljesen valószínûnek tartom. Mondjuk remélem lesznek a WoW-ban lévõ arénákhoz hasonlók itt is. Bár mondjuk nagyon jó lenne, de például a hardcore SW fanok között erõs ellenérzéseket szülne az, ha a jediket is beengednék az arénákba, hiszen köztudott, hogy egy jedi sosem fordítja az erejét ilyenekre. De mondjuk sithek esetében pedig annál jobban jellemzõ, hogy pénzért és hatalomért képesek kihasználni az erõt és bármilyen mocskos trükköt hajlandók bevetni. Igazából a jedin kívül bármelyik kaszt esetében el tudnám képzelni az arénázást... csak hát az hülyén jönne ki, ha egyetlen kaszt miatt kéne kihagyni ezt a remek dolgot. Na mindegy, majd csak alakul valahogy a fejlesztés során. Én a KotOR-ban szinte mindig jedivel nyomultam, a többi kaszt annyira nem vonzott, inkább mindig mentem elõre tankolni és hagytam, hogy a társaim a brutál lézerpityukkal támogassanak. Itt viszont jobban fog vonzani a bounty hunter, mindig is szerettem volna egy játékot ahol egy fejvadászt alakíthatok. A KotOR-ban az volt a bajom, hogy ott a galaxist kellett megváltanod, bolygók sorsa felett dönthettél, tehát sokkal magasztosabb problémák kötöttek le, de egy MMO-ban más a helyzet, nekem jobban tetszik a magányosan operáló, hallgatag fejvadász szerepe aki profin levadássza a célszemélyeket, vagy ellop ezt-azt. Kicsit úgy képzelem el ezt a kasztot mint máshol a rouge-t, bár ez majd kiderül késõbb. ha aréna nem is de BG sztem lesz... sõt ha miden igaz az egész galaxis az lesz :D ez nem "hideg háború" lesz mint a WoW... :D alkasztokrol tényleg volt szó de én jobban örülnék ha jedik/sithek talenten specializálodhatnak így lehetne válltogatni de mind1 én a fénykard mestere lennék.. :D
Csurgod Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Most kaja közben elmélkedtem... Mik azok a fajok, akiket könnyû elkészíteni, jól mutatnak és közkedveltek? Human - eeez tuti lesz. Ithorian - ezek eléggé békés fajok, szerintem nem lesznek játszhatóak Mon Calamari - okosak, békések, viszont az armorokat már rájuk lehet szabni. Sullustan - Ezek a 4,5,6-ban voltak, a Kotor sorozatból viszont nem rémlenek. Twi'lek - Tutkeráj. Rodian - Szerintem simán belefér. Wookiee - Alap. Zabrak - Darth Maul fanokat nyernének velük. Droid - talán?. Kasztok: Jedi/Sith - WoW féle talentes specializálódással lenne jó. Hibrid kaszt lenne, kb. mint a sámán/pala Melee dps ft. Heal Bounty Hunter - Állat lesz. Ranged dps Soldier - Valami Tank féle Smuggler - Tolvajszerû valami Medic - Healer kaszt Forcecaster :lol: - Mágus
Recommended Posts