Nanome Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Elõször is: jól szétnéztem, de nem találtam ilyesmi topikot, úgyhogy nyitottam egyet. Ha mégis van sorry. Mint gondolom a címébõl kitaláltátok, ezt a topikot azért nyitottam, hogy betegyétek kedvenceitek (vagy pl amire netezés közben bukkantatok) videóinak (YouTube, Videa stb.) linkjét. Ez a zenei kúltúrát hívatott terjeszteni. A saját példámon tudom, hogy pl, hogy hallok valami jó zenét (pl Fallen Leaves Billy Talenttõl), úgyse bírom ki, hogy utána ne nézzek az elõadójának, így máris megismertem -jobb esetben megszerettem- egy eddig számomra ismeretlen elõadót. Ezzel biztos nem vagyok egyedül.
Balu027 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Sztem ez is olyan lesz mint a mit hallgatsz most csak linkekkel :lol: Na jó, akkor kezdeném: Epica - Sancta Terra Ez mekkora szám... Sztem to be continued... :rolleyes:
Fishyfrost Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Újabban erre feszültem rá, az alapja bejövõs B)
Spyk3r Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ez egy jo kis szám...azért linkelem be mert talán nem olyan sokan ismerik/ismeritek , de ha mégis ismeritek akkor ne kattintsatok rá és kész . :) ( de viszont ha nem , akkor megér egy probát hallgassátok meg ,aki szereti ezt a stilust,annak sztem tetszeni fog .
Nanome Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 a huntot szerintem el kéne kerülni... kettõt írok: Billy Talent - This Shuffering GreenDay - Boulevard of Broken Dreams
Spyk3r Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a huntot szerintem el kéne kerülni... kettõt írok: Billy Talent - This Shuffering GreenDay - Boulevard of Broken Dreams ezt nemértem ezt kinek irtad és mirefel?
pjjones Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 beírok én is :D : Def Leppard - Pour some sugar on me
Lloth Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Újabban erre feszültem rá, az alapja bejövõs B) Balkán Fanatik az jó. :P De még milyen jó... Ha már folk, akkor Makám - Keselyû (Egyébként jó ötlet volt a topic, mert eddig a Ritka Különlegességek-ben ment az ajánlgatás, a legtöbb zene ott nem ritka [és némelyik nem is különleges :P]
Brian55 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nem szeretem annyira az ilyen zenét de ez iszonyat nagy B) Laurent Wolf - No Stress (Club Mix)
Warfare Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ez az, amit kevesen fognak tudni értékelni, de nekem nagyon bejön. :D Malodorous - Eyes Of Abomination
-moki- Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Mit lehet errõl írni? Electro retro punk hardcore :lol:
-max- Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ez az, amit kevesen fognak tudni értékelni, de nekem nagyon bejön. :D Malodorous - Eyes Of Abomination Milyen mély és megható mondanivalót hordoz a dalszövege... a "GRÜÜÜÜHHHHRRRRRRGRRRRRRR" rész a legszebb... [sm44] - szeressük ám Bo Hansson-t
M3LK0R Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Milyen mély és megható mondanivalót hordoz a dalszövege... a "GRÜÜÜÜHHHHRRRRRRGRRRRRRR" rész a legszebb... [sm44] köszönjük Emese :rolleyes: Opeth - The Night And The Silent Water (live in London) váhááá :) már csak a dvd-t kéne megrendelni vmikor :rolleyes:
Lloth Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Valaki esetleg afrikai törzsi, vagy ahhoz hasonló zenét tudna nekem mondani? Elég, ha elõadót tudtok ajánlani...egyelõre a Ladysmith Black Mambazo ilyesmi, ami általam is ismert. (Õk csinálták az Oroszlánkirály Lion sleeps tonight zenét is, de annál azért ált. komolyabbakat alkotnak. :D)
Warfare Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Milyen mély és megható mondanivalót hordoz a dalszövege... a "GRÜÜÜÜHHHHRRRRRRGRRRRRRR" rész a legszebb... [sm44] Ha mondanivaló kell, olvass. :D Ebben a stílusu zenében nem a szöveg a lényeges.
DarklingElf Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ne Obliviscaris A Forget Not c. számukat hallgassák a zenei ínyencek :D
BajuszGG Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Most ezt naponta legalább 10x meghallgatom: I'm Shipping Up To Boston :D :D
Nanome Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ezt nemértem ezt kinek irtad és mirefel? Ha az elsõ sorra gondolsz, úgy általánosságban, hogy lehetõleg ne az legyen, mint a Ki mit hallgat topikban, mert szerintem az kimeríti a "hunt" kifejezést
Warfoki Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Most ezt naponta legalább 10x meghallgatom: I'm Shipping Up To Boston :D :D Jó ez is, de ha már Dropkick Murphys, akkor inkább:
M3LK0R Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ne Obliviscaris A Forget Not c. számukat hallgassák a zenei ínyencek :D Õk istenek anno még ajánlgattam õket, de aztán sok embernek nem tetszett pedig nálam legalább akkora kedvenc mint az Agalloch :)
SaltyDave Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 - állat szvsz amikor felcsapnak a lángok O.o ott kész vagyok.
Recommended Posts