Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ezt Hallgasd Meg!

Nanome

Recommended Posts

Posted

Elõször is: jól szétnéztem, de nem találtam ilyesmi topikot, úgyhogy nyitottam egyet. Ha mégis van sorry.

Mint gondolom a címébõl kitaláltátok, ezt a topikot azért nyitottam, hogy betegyétek kedvenceitek (vagy pl amire netezés közben bukkantatok) videóinak (YouTube, Videa stb.) linkjét. Ez a zenei kúltúrát hívatott terjeszteni. A saját példámon tudom, hogy pl, hogy hallok valami jó zenét (pl Fallen Leaves Billy Talenttõl), úgyse bírom ki, hogy utána ne nézzek az elõadójának, így máris megismertem -jobb esetben megszerettem- egy eddig számomra ismeretlen elõadót. Ezzel biztos nem vagyok egyedül.

Posted

Sztem ez is olyan lesz mint a mit hallgatsz most csak linkekkel :lol:

Na jó, akkor kezdeném:

Epica - Sancta Terra

Ez mekkora szám...

Sztem to be continued... :rolleyes:

Posted

Újabban erre feszültem rá, az alapja bejövõs B)

Posted

Ez egy jo kis szám...azért linkelem be mert talán nem olyan sokan ismerik/ismeritek , de ha mégis ismeritek akkor ne kattintsatok rá és kész . :) ( de viszont ha nem , akkor megér egy probát hallgassátok meg ,aki szereti ezt a stilust,annak sztem tetszeni fog .

Posted

aki a keményebb zenéket szereti.. :)

Posted

Újabban erre feszültem rá, az alapja bejövõs B)

Balkán Fanatik az jó. :P De még milyen jó...

Ha már folk, akkor

Makám - Keselyû

(Egyébként jó ötlet volt a topic, mert eddig a Ritka Különlegességek-ben ment az ajánlgatás, a legtöbb zene ott nem ritka [és némelyik nem is különleges :P]

Posted

Szerintem meg :

o máj gáád szó fákin epik
Posted

Mit lehet errõl írni? Electro retro punk hardcore :lol:

Posted

Kicsit Soilwork beütése van. Sztem állat.

Posted

Ez az, amit kevesen fognak tudni értékelni, de nekem nagyon bejön. :D

Malodorous - Eyes Of Abomination

Milyen mély és megható mondanivalót hordoz a dalszövege... a "GRÜÜÜÜHHHHRRRRRRGRRRRRRR" rész a legszebb... [sm44]

- szeressük ám Bo Hansson-t
Posted

Valaki esetleg afrikai törzsi, vagy ahhoz hasonló zenét tudna nekem mondani? Elég, ha elõadót tudtok ajánlani...egyelõre a Ladysmith Black Mambazo ilyesmi, ami általam is ismert. (Õk csinálták az Oroszlánkirály Lion sleeps tonight zenét is, de annál azért ált. komolyabbakat alkotnak. :D)

Posted

Milyen mély és megható mondanivalót hordoz a dalszövege... a "GRÜÜÜÜHHHHRRRRRRGRRRRRRR" rész a legszebb... [sm44]

Ha mondanivaló kell, olvass. :D Ebben a stílusu zenében nem a szöveg a lényeges.

Posted

ezt nemértem ezt kinek irtad és mirefel?

Ha az elsõ sorra gondolsz, úgy általánosságban, hogy lehetõleg ne az legyen, mint a Ki mit hallgat topikban, mert szerintem az kimeríti a "hunt" kifejezést

Posted

Ne Obliviscaris

A Forget Not c. számukat hallgassák a zenei ínyencek :D

Õk istenek anno még ajánlgattam õket, de aztán sok embernek nem tetszett pedig nálam legalább akkora kedvenc mint az Agalloch :)

Posted

- állat szvsz

amikor felcsapnak a lángok O.o ott kész vagyok.