Nanome 0 Share Posted November 14, 2008 Elõször is: jól szétnéztem, de nem találtam ilyesmi topikot, úgyhogy nyitottam egyet. Ha mégis van sorry. Mint gondolom a címébõl kitaláltátok, ezt a topikot azért nyitottam, hogy betegyétek kedvenceitek (vagy pl amire netezés közben bukkantatok) videóinak (YouTube, Videa stb.) linkjét. Ez a zenei kúltúrát hívatott terjeszteni. A saját példámon tudom, hogy pl, hogy hallok valami jó zenét (pl Fallen Leaves Billy Talenttõl), úgyse bírom ki, hogy utána ne nézzek az elõadójának, így máris megismertem -jobb esetben megszerettem- egy eddig számomra ismeretlen elõadót. Ezzel biztos nem vagyok egyedül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balu027 0 Share Posted November 14, 2008 Sztem ez is olyan lesz mint a mit hallgatsz most csak linkekkel :lol: Na jó, akkor kezdeném: Epica - Sancta Terra Ez mekkora szám... Sztem to be continued... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted November 14, 2008 Egyik kedvenc számom: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted November 14, 2008 Újabban erre feszültem rá, az alapja bejövõs B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyk3r 0 Share Posted November 14, 2008 Ez egy jo kis szám...azért linkelem be mert talán nem olyan sokan ismerik/ismeritek , de ha mégis ismeritek akkor ne kattintsatok rá és kész . :) ( de viszont ha nem , akkor megér egy probát hallgassátok meg ,aki szereti ezt a stilust,annak sztem tetszeni fog . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted November 14, 2008 aki a keményebb zenéket szereti.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted November 14, 2008 a huntot szerintem el kéne kerülni... kettõt írok: Billy Talent - This Shuffering GreenDay - Boulevard of Broken Dreams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyk3r 0 Share Posted November 14, 2008 a huntot szerintem el kéne kerülni... kettõt írok: Billy Talent - This Shuffering GreenDay - Boulevard of Broken Dreams ezt nemértem ezt kinek irtad és mirefel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjjones 0 Share Posted November 14, 2008 beírok én is :D : Def Leppard - Pour some sugar on me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lloth 0 Share Posted November 15, 2008 Újabban erre feszültem rá, az alapja bejövõs B) Balkán Fanatik az jó. :P De még milyen jó... Ha már folk, akkor Makám - Keselyû (Egyébként jó ötlet volt a topic, mert eddig a Ritka Különlegességek-ben ment az ajánlgatás, a legtöbb zene ott nem ritka [és némelyik nem is különleges :P] Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3LK0R 0 Share Posted November 15, 2008 Szerintem meg : o máj gáád szó fákin epik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Share Posted November 15, 2008 Nem szeretem annyira az ilyen zenét de ez iszonyat nagy B) Laurent Wolf - No Stress (Club Mix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted November 15, 2008 Ez az, amit kevesen fognak tudni értékelni, de nekem nagyon bejön. :D Malodorous - Eyes Of Abomination Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted November 15, 2008 Mit lehet errõl írni? Electro retro punk hardcore :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted November 15, 2008 Kicsit Soilwork beütése van. Sztem állat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-max- 0 Share Posted November 15, 2008 Ez az, amit kevesen fognak tudni értékelni, de nekem nagyon bejön. :D Malodorous - Eyes Of Abomination Milyen mély és megható mondanivalót hordoz a dalszövege... a "GRÜÜÜÜHHHHRRRRRRGRRRRRRR" rész a legszebb... [sm44] - szeressük ám Bo Hansson-t Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3LK0R 0 Share Posted November 15, 2008 Milyen mély és megható mondanivalót hordoz a dalszövege... a "GRÜÜÜÜHHHHRRRRRRGRRRRRRR" rész a legszebb... [sm44] köszönjük Emese :rolleyes: Opeth - The Night And The Silent Water (live in London) váhááá :) már csak a dvd-t kéne megrendelni vmikor :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lloth 0 Share Posted November 15, 2008 Valaki esetleg afrikai törzsi, vagy ahhoz hasonló zenét tudna nekem mondani? Elég, ha elõadót tudtok ajánlani...egyelõre a Ladysmith Black Mambazo ilyesmi, ami általam is ismert. (Õk csinálták az Oroszlánkirály Lion sleeps tonight zenét is, de annál azért ált. komolyabbakat alkotnak. :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted November 15, 2008 Milyen mély és megható mondanivalót hordoz a dalszövege... a "GRÜÜÜÜHHHHRRRRRRGRRRRRRR" rész a legszebb... [sm44] Ha mondanivaló kell, olvass. :D Ebben a stílusu zenében nem a szöveg a lényeges. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarklingElf 0 Share Posted November 15, 2008 Ne Obliviscaris A Forget Not c. számukat hallgassák a zenei ínyencek :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajuszGG 0 Share Posted November 15, 2008 Most ezt naponta legalább 10x meghallgatom: I'm Shipping Up To Boston :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted November 15, 2008 ezt nemértem ezt kinek irtad és mirefel? Ha az elsõ sorra gondolsz, úgy általánosságban, hogy lehetõleg ne az legyen, mint a Ki mit hallgat topikban, mert szerintem az kimeríti a "hunt" kifejezést Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted November 15, 2008 Most ezt naponta legalább 10x meghallgatom: I'm Shipping Up To Boston :D :D Jó ez is, de ha már Dropkick Murphys, akkor inkább: Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3LK0R 0 Share Posted November 16, 2008 Ne Obliviscaris A Forget Not c. számukat hallgassák a zenei ínyencek :D Õk istenek anno még ajánlgattam õket, de aztán sok embernek nem tetszett pedig nálam legalább akkora kedvenc mint az Agalloch :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted November 16, 2008 - állat szvsz amikor felcsapnak a lángok O.o ott kész vagyok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts