syntex_HUN Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Nekem ha lesz rá pénzem ezek közül valamelyiket megveszem:Extreme A hûtõ odab.a.s.z.! rajta
Zolee22 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Én találtam otthon HÁROM(!!!) mûködõképes, kivehetõ ajtós, NDK turmixgépet!!!! Váááááá, ruleeeeeez!!!
elit_hun Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 sztem attól függ mit is nevezünk Extrém cucnak,PL:a haveromnak a Csóró 256 Ram-os Geforce 5500-as,Celleronos gépéhez képest az én(elvileg a 7 éves öcsémé is,de õ most úgyis csak geomag-ozik) 1 giga ram-os Ati X700 pro P4-es 3,2 Gigahertzes gépem egy kész csoda. vagy vegyük a telefonokat,az én SE D750-em egy kész Higy tech supercsoda a szomszéd gyerknek a Fekete fehér nokiájához képest vagy vegyük fordutva,ez én(az öcsém...........)gépem ehhez képest egy nagy szar
_DooM_ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 sztem attól függ mit is nevezünk Extrém cucnak,PL:a haveromnak a Csóró 256 Ram-os Geforce 5500-as,Celleronos gépéhez képest az én(elvileg a 7 éves öcsémé is,de õ most úgyis csak geomag-ozik) 1 giga ram-os Ati X700 pro P4-es 3,2 Gigahertzes gépem egy kész csoda. vagy vegyük a telefonokat,az én SE D750-em egy kész Higy tech supercsoda a szomszéd gyerknek a Fekete fehér nokiájához képest vagy vegyük fordutva,ez én(az öcsém...........)gépem ehhez képest egy nagy szar Nem rossz ez a DELL gép, de én nem vennék ilyen "instant" konfigot. Inkább kicsit keresgélek, kérdezgetek a neten, és ugyanannyi pénzbõl jobbat veszek.
Xris Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 nos,apámnak 10 milkás Landini traktor,új mercedes,nkem vesz egy cooool 19-es LCD-t,és még ez-az.De kinek van a házon kívûl apjának 10000000 Ft-s cucca?
Jackassbomb Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Járatja valaki a T3 újságot? Abban vannak ilyen high-tech cuccok. Csak párat vettem belõle 2 éve, mert elég drága (1100ft asszem), de nagyon jó újság! Emlékszem volt egy cucc amibe belehabarodtam. Nem tudom már milyen frizbi is volt, de ha eldobtad akár 200 méterig is elrepül. Nasa-nál is bevizsgálták és nem tudták megmondani miért repül ennyit x)
Jackassbomb Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 nos,apámnak 10 milkás Landini traktor,új mercedes,nkem vesz egy cooool 19-es LCD-t,és még ez-az.De kinek van a házon kívûl apjának 10000000 Ft-s cucca? Látom te is ilyen elkényeztetett szarcsimbók vagy x) Amúgy én inkább járok suzukival akárhova. Hogy venné ki magát, ha koncertra traktorral járnék xD Na szóval az lényeg, hogy örülök, hogy jól megy nektek, de nem kell menõzni ezzel. Valakinek rosszul esik.
Xris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Látom te is ilyen elkényeztetett szarcsimbók vagy x) Amúgy én inkább járok suzukival akárhova. Hogy venné ki magát, ha koncertra traktorral járnék xD Na szóval az lényeg, hogy örülök, hogy jól megy nektek, de nem kell menõzni ezzel. Valakinek rosszul esik. Jó,de a merci használt,hisz ki tudna újat venni, a landi traktor meg se az õ pénzébõl van,erre kapnak támogatást,különben minden importkaja lenne,még a kenyér is.A montiror sztem már egész olcsó,100e is lehet kappni(sõt,láttam80-ért).Azt õ még mással is foglalkozik,ami kemény munka,de legalább nincs fönõke,és otthon dolgozhat,ebbõl tellik sok mindenbõl jóra,mer neki biz nem 8 órás a mûszakja,hanem kb 9h-éjsaka 12 h,megszakítássokal,de nem egész nap.különbn nagyon nem vgyunk elkényeztetve,egyik haverom mindenbõl kap újat szinte kapcsolatokkal,apja se keres rosszul.Vagy a másik,ahogy az kérkedik,stb
LorDiablo Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 nos,apámnak 10 milkás Landini traktor,új mercedes,nkem vesz egy cooool 19-es LCD-t,és még ez-az.De kinek van a házon kívûl apjának 10000000 Ft-s cucca? Pl auto. Aze egy 10 millas auto nem ritkasag. Egyebkent nem tertom tul jonak hogy mindenki itt nyomuljon a draga cuccaival.
GTAfan Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Fura topik... Mi számít High-tec-nek? Ez relatív szal hülyén van megfoglmazva
Bono Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 nos,apámnak 10 milkás Landini traktor,új mercedes,nkem vesz egy cooool 19-es LCD-t,és még ez-az.De kinek van a házon kívûl apjának 10000000 Ft-s cucca? Traktor? x) És most hova sz..rjak a traktorod miatt? Most itt tök felesleges keménykedni,emrt mindenki azt mond amit akar.
Bono Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Pl auto. Aze egy 10 millas auto nem ritkasag. Egyebkent nem tertom tul jonak hogy mindenki itt nyomuljon a draga cuccaival. Jah,nem ritkaság,mi msot akrunk új autót venni,7 személyeset,az is a körül lesz.
CrW Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jah,nem ritkaság,mi msot akrunk új autót venni,7 személyeset,az is a körül lesz. hát feltételezem abban rengeteg extra van... milyenk is 7 személyes és az is akörûl volt
LorDiablo Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 hát feltételezem abban rengeteg extra van... milyenk is 7 személyes és az is akörûl volt Dragak magyarorszagon az autok. Nemetben 10 millaert mar egy eleg jo mertcit/audit/bmw-t lehet kapni, 7 szemelyes autok meg szinte az összes alsokategorias.
Jackassbomb Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jó hát nekem 200 millás popsiszõr eltávolítóm van. Ez hájtek, mint a szél x)
CrW Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dragak magyarorszagon az autok. Nemetben 10 millaert mar egy eleg jo mertcit/audit/bmw-t lehet kapni, 7 szemelyes autok meg szinte az összes alsokategorias. hát azért kétlem hogy egy volkswagen sharan alsókategóriás lenne...
Jackassbomb Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jah,nem ritkaság,mi msot akrunk új autót venni,7 személyeset,az is a körül lesz. Az emberek nem nagyon engedhetik meg maguknak(legalábbis mo.-n) az 5 millió feletti árkategóriát.
General_Grievous Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ÁÁ merci,bmw xar!Én bõingel(a repüllõ)járok suliba és miva akko,a kínaiak meg biciklivel
bandeee Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ÁÁ merci,bmw xar!Én bõingel(a repüllõ)járok suliba és miva akko,a kínaiak meg biciklivel ja, ezt is addig mondogatod ekkora hévvel, meg addig tûnik hûdenagy meg menõ dolognak, amíg meg nem tanulsz vezetni utánna már semmi mást nem akarsz majd csinálni
Alex75 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ja, ezt is addig mondogatod ekkora hévvel, meg addig tûnik hûdenagy meg menõ dolognak, amíg meg nem tanulsz vezetni utánna már semmi mást nem akarsz majd csinálni kivéve ha KELL vezetned..hidd el fáraszto tud lenni..
Alex75 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Szerintem mellesleg a vga-m is elég extrém...egy 7800 gtx 512 sztem elég extrém. Nem?
_DooM_ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Szerintem mellesleg a vga-m is elég extrém...egy 7800 gtx 512 sztem elég extrém. Nem? Nem rossz. De egy X1900XTX még extrémebb! Vagy egy 3D WildCat Realizm esetleg egy nVidia Quadro FX4800... Amúgy meg mióta van ilyen vadállatod? És mennyi volt? (kíváncsi természetem van nah! )
Alex75 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Nem rossz. De egy X1900XTX még extrémebb! Vagy egy 3D WildCat Realizm esetleg egy nVidia Quadro FX4800... Amúgy meg mióta van ilyen vadállatod? És mennyi volt? (kíváncsi természetem van nah! ) Néhány hete van meg..és kb 140 000-be jött ki mert ugy hoztam be...a fele gépet ki kellett cserélni alatta igy nem is volt olcsobb mint ithon Mert ezt nem kalkuláltam bele...
bandeee Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Néhány hete van meg..és kb 140 000-be jött ki mert ugy hoztam be...a fele gépet ki kellett cserélni alatta igy nem is volt olcsobb mint ithon Mert ezt nem kalkuláltam bele... és megérte?
bandeee Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Áldjátok az Úrnak Szent nevét hitetlenek! Eladom mindenem és elkezdek gyûjteni... sokmindnet meg kell még csinálni a mi Ladánkon, hogy így nézzen ki
Recommended Posts