Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Company of Heroes sorozat

Recommended Posts

Posted

Gondolom nem csak én vagyok az egyetlen aki játszott már vele, és megtetszett neki. Láttam, hogy még nincs topikja, szóval csináltam egyet. :)

Aki nem ismerné:

"A játékmenet a Company of Heroes-ban a frontvonalon történõ csatákról szól, amely arra kényszerít, hogy gyorsan fel kell fedezned a területed. Általában egy bázissal kezdesz és néhány mérnökkel, akik épületeket és védelmet tudnak felhúzni. A térképek területekre vannak felosztva, amik különbözõ stratégiai pontokat tartalmaznak, és a nyersanyagot, amire szükséged van: ember erõ, lõszeres benzin. A gyalogság képes a stratégiai pontok elfoglalására, amely által folyamatosan folyik be a nyersanyag a készletekbe és megnöveli az építhetõ egységek számát is. Habár a területeknek csatlakozniuk kell egymáshoz, mert különben nem folyik be az adott területen termelt nyersanyag. Minden nyersanyag arra van, hogy fejlettebb épületeket és jármûveket építhess, de csak ember erõre van szükséged a gyalogság építéséhez, akik robbanószereket használhatnak, és páncélsebzõ töltényeket tölthetnek fegyvereikbe egy adott ideg, lõszer nyersanyagért cserébe. A lõszer készletünket költhetjük még egységek különleges fegyverrel való felszerelésére is, mint a tankelhárító puskák, amik a tankok ellen nagyon hatásosak, vagy BAR-ral, amivel folyamatos tûz alatt tarthatják egységeink a német szakaszokat. A gyalogsági szakaszok nagyon hasznosak és soha sem mennek kárba. Az igaz, hogy sokkal hatásosabbak hátba kerülésnél, fedezékbõl, homokzsákok mögül vagy akár egy elhagyott templomból lövöldözve."

Forrás.: Link

Posted

Nekem nagyon bejön, néhány hónapja toltam végig. Közeljövõben majd a kieget is végigviszem. :rolleyes: Apropó kieg: kell hozzá az alapjáték? :unsure:

Posted

Nekem nagyon bejön, néhány hónapja toltam végig. Közeljövõben majd a kieget is végigviszem. :rolleyes: Apropó kieg: kell hozzá az alapjáték? :unsure:

Nem kell hozzá, megy nélküle is. :) Az alap játék eredeti? Mert ha igen akkor tudnánk multizni B)

Posted

Nem kell hozzá, megy nélküle is. :) Az alap játék eredeti? Mert ha igen akkor tudnánk multizni B)

Akkor jó.Nem, sajnos nem eredeti. [sm36]

Posted

Kár hogy nincs hozzá türelmem, nagyon jó kis game. Az egyik legjobb rts...

Apám tolja, imádja õ is ^^

Posted

Kár hogy nincs hozzá türelmem, nagyon jó kis game. Az egyik legjobb amit valaha láttam...

Apám tolja, imádja õ is ^^

Hát ja, kell hozzá türelem. :rolleyes: Volt olyan pálya amivel több mint 3óráig szórakoztam mire megnyertem. :huh:

Posted

... és jól mutat a polcomon :rolleyes: B)

Én épp ezért csak 2-3 pályát toltam :(

Posted

Na megint van CoH topik! B) Anno a régi elég sokáig megvolt...

Amúgy a kieget valaki már végig tolta?? Sztem nagyon jó lett!

Habár a németeknél kampányában valamit nem értek...

Modokkal valaki tolta az alapot?

IPB Image

IPB Image

Posted

Belekeztdtem mindegyik kampányba de a 3-4 küldetés után meguntam. Már lassan 200 multi meccset vittem végig, és nekem túl lassú volt a játékmenet :unsure: A multiplayer viszont nagyon jó.

Posted

Belekeztdtem mindegyik kampányba de a 3-4 küldetés után meguntam. Már lassan 200 multi meccset vittem végig, és nekem túl lassú volt a játékmenet :unsure: A multiplayer viszont nagyon jó.

Multit sajna nem nyomtam, de mire érted azt hogy lassú lenne? Igaz 1 keményem csapat összeállításához sok idõ kell :unsure:

Posted

Multit sajna nem nyomtam, de mire érted azt hogy lassú lenne? Igaz 1 keményem csapat összeállításához sok idõ kell :unsure:

Akkor mondom úgy hogy túl könnyû :D Multiban eszméletlen gyorsan megy minden, ha nem foglalsz el egy fronton levõ pontot, lehet az egészet buktad. Nagyobb csaták vannak benne mint egy FPS-ben + ez megspékelve a brutálisan nagy robbanásokkal. Nem igazán tudom elmagyarázni, de kb olyan mint a Ryan közlegény megmentése elsõ 20 perce. :)

Ezzel szemben a Single Player olyan, hogy ott ülhetsz a bázisod felett szépen gyûjtögetve az ellenség alig fog néhány katonával vagy tankkal támadni.

Posted

Láttam, hogy még nincs topikja, szóval csináltam egyet. :)

MÉG?

Már 2x töröltem :lol:

Posted

Szerintem sajnos most sem lesz hosszú életû... :(

Posted

Láttátok a híreket? :D CoH??

Tuti valami kamu :D De amúgy ha lenne új rész és remélem lesz, akkor az sztem az ardeneki offenzívát mutatná majd be, amcsi, német oldalon :rolleyes: remélem. Igaz errõl van is 1 multi mod :)

Posted

De amúgy ha lenne új rész és remélem lesz, akkor az sztem az ardeneki offenzívát mutatná majd be, amcsi, német oldalon :rolleyes: remélem. Igaz errõl van is 1 multi mod :)

Wááááááádfggdghdfsdfsdf. Hú gec, az........ nem lenne semmi :rolleyes:

Tudsz adni linket?

Posted

Wááááááádfggdghdfsdfsdf. Hú gec, az........ nem lenne semmi :rolleyes:

Tudsz adni linket?

BotB én hiába patcheltem fel nem ment :( Pedig ez nem 1 mezei moder munkája... ;)

IPB Image

És még vidi is van :)

Posted

Ez most csak multi vagy van SP része is? :unsure:

Posted

Ez most csak multi vagy van SP része is? :unsure:

Sima multi, singli nincs, skirmish lehet hogy van de nem láttam :unsure:

Amúgy érdekes mert az újítások meg maga a kidolgozás is full elmenne 1 kiegnek :) Sok új map és persze mind valós helyszínekrõl. Németeknél van 1-2 új jármû ami a CoH-ban eddig még nem is szerepelt, szóval csak a mod miatt beletettek néhány járgányt ;) De nekem leginkább a téli textúrák tetszenek :rolleyes: pudinga hogy az amcsik még az ernyõsök is mind sima ruciban meg kesztyûben vacognak a hidegben(mert ugye nem készültek a német támadásra) a tankok ütött kopottak és nincs légierõ mert köd van :) Remélem neked majd mûkxik ;)

Posted

Ááá, nekem pont SP kellett volna :( Pics...

Azért majd tesómmal kipróbálom multiba...

Posted

Ááá, nekem pont SP kellett volna :( Pics...

Azért majd tesómmal kipróbálom multiba...

Áááh gondolj bele 1 ilyen modot nem hivatalosan singli modként hogy adhatnának ki? Pedig tényleg nagyon pudinga mod ez, mondom ha most a következõ CoH rész történelmileg folytatja az eseményeket akkor a Market Garden utáni nyugatifront jelentõsebb eseményét vázolja az pedig az Ardeneki offenzíva lenne ;) Amúgy singli kampány modok nincsenek is, csak kisebb változtatások amit singleben is használhatsz ;) A modok nagy része multi orientált.

Posted

SEMMI. Már megtaláltam a választ. :D

Amúgy ha nem mûködik itt tudnak segíteni. :)

Link

Posted

... mondom ha most a következõ CoH rész történelmileg folytatja az eseményeket akkor a Market Garden utáni nyugatifront jelentõsebb eseményét vázolja az pedig az Ardeneki offenzíva lenne ;)

Nem hülyeség amit mondasz... úgy legyen :) :rolleyes:

A megvalósítással nagyon nem lehet baj :)

Posted

SEMMI. Már megtaláltam a választ. :D

Amúgy ha nem mûködik itt tudnak segíteni. :)

Link

Nem gyenge ha már 1 modnak saját foruma van és ahogy nézzem ez már a 2. foruma :)

Most nem CoH-zok de lehet megoldódik majd így a problémám, kösz!!

Kínában ( meg Japán, de csak ott) nemsokára megjelenik a Company of Heroes Online. :blink: EZ egy új rész vagy mi?

http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=5858

Zura, akár mi is legyen ez ;) De miért csak ott és mi ez a Online megnevezés? :huh:

Posted

Mocskos kínaiak. (+ japánok, koreaiak) Fuj.

Most csináltak Counter-Strike Online-t is, az is egy szar.

maradjanak inkább az idióta verekedõs szaroknál...