Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Company of Heroes sorozat

HD2

Recommended Posts

HD2

Gondolom nem csak én vagyok az egyetlen aki játszott már vele, és megtetszett neki. Láttam, hogy még nincs topikja, szóval csináltam egyet. :)

Aki nem ismerné:

"A játékmenet a Company of Heroes-ban a frontvonalon történõ csatákról szól, amely arra kényszerít, hogy gyorsan fel kell fedezned a területed. Általában egy bázissal kezdesz és néhány mérnökkel, akik épületeket és védelmet tudnak felhúzni. A térképek területekre vannak felosztva, amik különbözõ stratégiai pontokat tartalmaznak, és a nyersanyagot, amire szükséged van: ember erõ, lõszeres benzin. A gyalogság képes a stratégiai pontok elfoglalására, amely által folyamatosan folyik be a nyersanyag a készletekbe és megnöveli az építhetõ egységek számát is. Habár a területeknek csatlakozniuk kell egymáshoz, mert különben nem folyik be az adott területen termelt nyersanyag. Minden nyersanyag arra van, hogy fejlettebb épületeket és jármûveket építhess, de csak ember erõre van szükséged a gyalogság építéséhez, akik robbanószereket használhatnak, és páncélsebzõ töltényeket tölthetnek fegyvereikbe egy adott ideg, lõszer nyersanyagért cserébe. A lõszer készletünket költhetjük még egységek különleges fegyverrel való felszerelésére is, mint a tankelhárító puskák, amik a tankok ellen nagyon hatásosak, vagy BAR-ral, amivel folyamatos tûz alatt tarthatják egységeink a német szakaszokat. A gyalogsági szakaszok nagyon hasznosak és soha sem mennek kárba. Az igaz, hogy sokkal hatásosabbak hátba kerülésnél, fedezékbõl, homokzsákok mögül vagy akár egy elhagyott templomból lövöldözve."

Forrás.: Link

KrisT

Nekem nagyon bejön, néhány hónapja toltam végig. Közeljövõben majd a kieget is végigviszem. :rolleyes: Apropó kieg: kell hozzá az alapjáték? :unsure:

HD2

Nekem nagyon bejön, néhány hónapja toltam végig. Közeljövõben majd a kieget is végigviszem. :rolleyes: Apropó kieg: kell hozzá az alapjáték? :unsure:

Nem kell hozzá, megy nélküle is. :) Az alap játék eredeti? Mert ha igen akkor tudnánk multizni B)

KrisT

Nem kell hozzá, megy nélküle is. :) Az alap játék eredeti? Mert ha igen akkor tudnánk multizni B)

Akkor jó.Nem, sajnos nem eredeti. [sm36]

_kEke_

Kár hogy nincs hozzá türelmem, nagyon jó kis game. Az egyik legjobb rts...

Apám tolja, imádja õ is ^^

KrisT

Kár hogy nincs hozzá türelmem, nagyon jó kis game. Az egyik legjobb amit valaha láttam...

Apám tolja, imádja õ is ^^

Hát ja, kell hozzá türelem. :rolleyes: Volt olyan pálya amivel több mint 3óráig szórakoztam mire megnyertem. :huh:

_kEke_

... és jól mutat a polcomon :rolleyes: B)

Én épp ezért csak 2-3 pályát toltam :(

Charger18

Na megint van CoH topik! B) Anno a régi elég sokáig megvolt...

Amúgy a kieget valaki már végig tolta?? Sztem nagyon jó lett!

Habár a németeknél kampányában valamit nem értek...

Modokkal valaki tolta az alapot?

IPB Image

IPB Image

HD2

Belekeztdtem mindegyik kampányba de a 3-4 küldetés után meguntam. Már lassan 200 multi meccset vittem végig, és nekem túl lassú volt a játékmenet :unsure: A multiplayer viszont nagyon jó.

Charger18

Belekeztdtem mindegyik kampányba de a 3-4 küldetés után meguntam. Már lassan 200 multi meccset vittem végig, és nekem túl lassú volt a játékmenet :unsure: A multiplayer viszont nagyon jó.

Multit sajna nem nyomtam, de mire érted azt hogy lassú lenne? Igaz 1 keményem csapat összeállításához sok idõ kell :unsure:

HD2

Multit sajna nem nyomtam, de mire érted azt hogy lassú lenne? Igaz 1 keményem csapat összeállításához sok idõ kell :unsure:

Akkor mondom úgy hogy túl könnyû :D Multiban eszméletlen gyorsan megy minden, ha nem foglalsz el egy fronton levõ pontot, lehet az egészet buktad. Nagyobb csaták vannak benne mint egy FPS-ben + ez megspékelve a brutálisan nagy robbanásokkal. Nem igazán tudom elmagyarázni, de kb olyan mint a Ryan közlegény megmentése elsõ 20 perce. :)

Ezzel szemben a Single Player olyan, hogy ott ülhetsz a bázisod felett szépen gyûjtögetve az ellenség alig fog néhány katonával vagy tankkal támadni.

-OJ-

Láttam, hogy még nincs topikja, szóval csináltam egyet. :)

MÉG?

Már 2x töröltem :lol:

_kEke_

Szerintem sajnos most sem lesz hosszú életû... :(

Charger18

Láttátok a híreket? :D CoH??

Tuti valami kamu :D De amúgy ha lenne új rész és remélem lesz, akkor az sztem az ardeneki offenzívát mutatná majd be, amcsi, német oldalon :rolleyes: remélem. Igaz errõl van is 1 multi mod :)

_kEke_

De amúgy ha lenne új rész és remélem lesz, akkor az sztem az ardeneki offenzívát mutatná majd be, amcsi, német oldalon :rolleyes: remélem. Igaz errõl van is 1 multi mod :)

Wááááááádfggdghdfsdfsdf. Hú gec, az........ nem lenne semmi :rolleyes:

Tudsz adni linket?

Charger18

Wááááááádfggdghdfsdfsdf. Hú gec, az........ nem lenne semmi :rolleyes:

Tudsz adni linket?

BotB én hiába patcheltem fel nem ment :( Pedig ez nem 1 mezei moder munkája... ;)

IPB Image

És még vidi is van :)

_kEke_

Ez most csak multi vagy van SP része is? :unsure:

Charger18

Ez most csak multi vagy van SP része is? :unsure:

Sima multi, singli nincs, skirmish lehet hogy van de nem láttam :unsure:

Amúgy érdekes mert az újítások meg maga a kidolgozás is full elmenne 1 kiegnek :) Sok új map és persze mind valós helyszínekrõl. Németeknél van 1-2 új jármû ami a CoH-ban eddig még nem is szerepelt, szóval csak a mod miatt beletettek néhány járgányt ;) De nekem leginkább a téli textúrák tetszenek :rolleyes: pudinga hogy az amcsik még az ernyõsök is mind sima ruciban meg kesztyûben vacognak a hidegben(mert ugye nem készültek a német támadásra) a tankok ütött kopottak és nincs légierõ mert köd van :) Remélem neked majd mûkxik ;)

_kEke_

Ááá, nekem pont SP kellett volna :( Pics...

Azért majd tesómmal kipróbálom multiba...

Charger18

Ááá, nekem pont SP kellett volna :( Pics...

Azért majd tesómmal kipróbálom multiba...

Áááh gondolj bele 1 ilyen modot nem hivatalosan singli modként hogy adhatnának ki? Pedig tényleg nagyon pudinga mod ez, mondom ha most a következõ CoH rész történelmileg folytatja az eseményeket akkor a Market Garden utáni nyugatifront jelentõsebb eseményét vázolja az pedig az Ardeneki offenzíva lenne ;) Amúgy singli kampány modok nincsenek is, csak kisebb változtatások amit singleben is használhatsz ;) A modok nagy része multi orientált.

HD2

SEMMI. Már megtaláltam a választ. :D

Amúgy ha nem mûködik itt tudnak segíteni. :)

Link

_kEke_

... mondom ha most a következõ CoH rész történelmileg folytatja az eseményeket akkor a Market Garden utáni nyugatifront jelentõsebb eseményét vázolja az pedig az Ardeneki offenzíva lenne ;)

Nem hülyeség amit mondasz... úgy legyen :) :rolleyes:

A megvalósítással nagyon nem lehet baj :)

Charger18

SEMMI. Már megtaláltam a választ. :D

Amúgy ha nem mûködik itt tudnak segíteni. :)

Link

Nem gyenge ha már 1 modnak saját foruma van és ahogy nézzem ez már a 2. foruma :)

Most nem CoH-zok de lehet megoldódik majd így a problémám, kösz!!

Kínában ( meg Japán, de csak ott) nemsokára megjelenik a Company of Heroes Online. :blink: EZ egy új rész vagy mi?

http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=5858

Zura, akár mi is legyen ez ;) De miért csak ott és mi ez a Online megnevezés? :huh:

_kEke_

Mocskos kínaiak. (+ japánok, koreaiak) Fuj.

Most csináltak Counter-Strike Online-t is, az is egy szar.

maradjanak inkább az idióta verekedõs szaroknál...