Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Call Of Duty 1-2, Uo, World At War

Recommended Posts

_Jolly_Joker_
Posted

Kissé korainak tartom még külön topik nyitását, de majd meglátjuk, hogy mennyire lesz aktív. Egyelõre marad. :D

Posted

Idén jön a CoD: WaW! :D

rettentõ sok információt tartalmazott a topic nyitás, gratulálok...amúgy nem idén, hanem jövõ februárban.... ;)

Posted

topic nyitóként nem tennél be kis infót +kép-és videóáradatot? megnézném õket :P köcce!

(amúgy nem várom mert fpszabáló játék lesz :D)

Posted

már megint a második világháború, <_< nem szeretem ezt a témát <_<

PsychomaticHUN
Posted

Nem tom szerintem is a cod4-el telitrafálták az izlésem. A 2.vh nem az én világom

_Jolly_Joker_
Posted

Senki sem kérte, hogy játsz vele. :)

Posted

Senki sem kérte, hogy játsz vele. :)

de én szeretnék, mert nekem bejönnek a CoD-ok, szal mind1 milyen téma úgyis végigtolom a game-t :P :)

Posted

kinek kell 2.vh hát mikro néztem a trailert rájöttemegye fene megnézem :) am legalább baráti lessz a gépigénye a COD4motornak köszönhetõen

_Jolly_Joker_
Posted

de én szeretnék, mert nekem bejönnek a CoD-ok, szal mind1 milyen téma úgyis végigtolom a game-t :P :)

Akkor meg mit sírsz? :D

Posted

hát szerintem attol COD ha 2. világháború alatt játszodik :) jó lesz ez így szerintem ez a WaW ;)

PsychomaticHUN
Posted

hát szerintem attol COD ha 2. világháború alatt játszodik :) jó lesz ez így szerintem ez a WaW ;)

Szerintem viszont jobban áll a codnak ez a modern dolog azt vártam esetleg egy BF2142 szerû vmi lesz, nem baj majd a 6 az lesz :P

Posted

Szerintem viszont jobban áll a codnak ez a modern dolog azt vártam esetleg egy BF2142 szerû vmi lesz, nem baj majd a 6 az lesz :P

jó mert látom te inkább cod4 ezel mint 2 :) 4 multija nem jött be annyira

Posted

II.VH már szvsz lerágott csont, nincs egy olyan pillanata, ami ne lenne benne egy játékban. Ettõl függetlenül kipróbálom a WaW-ot, a multijára kíváncsi vagyok.

PsychomaticHUN
Posted

jó mert látom te inkább cod4 ezel mint 2 :) 4 multija nem jött be annyira

Mondjuk ebben igazad van nem igazán cod2-ztem de most igy a cod4 után nekem nem jött be bár a cod2-t is biztos lehet szeretni :)

Posted

A World at War-ban Kiefer Sutherland aka Jack Bauer fogja szinkronizálni az egyik karaktert. Hell Yeah! Vajon hányszor fog elhangzani a a mágikus "Damn!" szócska? :lol:

Posted

II.VH már szvsz lerágott csont, nincs egy olyan pillanata, ami ne lenne benne egy játékban. Ettõl függetlenül kipróbálom a WaW-ot, a multijára kíváncsi vagyok.

Ennek ellenére ha néha meg-meg jelenik egy igényes játék valamelyik csatával, az még bõven lehet élvezetes.

szvsz.

Posted

A World at War-ban Kiefer Sutherland aka Jack Bauer fogja szinkronizálni az egyik karaktert. Hell Yeah! Vajon hányszor fog elhangzani a a mágikus "Damn!" szócska? :lol:

Ha ezt a bátyám megtudja... xD

Posted

Mondjuk ebben igazad van nem igazán cod2-ztem de most igy a cod4 után nekem nem jött be bár a cod2-t is biztos lehet szeretni :)

Én csak a multi miatt fogom kipróbálni mivel marad a cod4 claccozós és xp alapú rendszere.Ha van pár új map és fegyver nekem már az is elég,úgy is unom már a 4-et :lol:

Posted

akkor emnj és játsz cs-t ;)

ha fps akkor II. vh :rolleyes: nagyon örülök ennek, h visszatérnek a jól megszokott köntösbe és az, h csendes-óceáni scaták lesznek mégjobban felvillanyoz :D B)

_Jolly_Joker_
Posted

Vagy megragadja az egyik japcsit és beleüvölti a pofájába, hogy WHO ARE YOU WORKING FOR? XD

Ez egy kapitális baromság, de te tudod. :D

Ha elmennek a jövõbe, akkor szépen aláássák a sorozat hírnevét. Kiindulnak a második világháborúból, legendát teremtenek, aztán továbblépnek egy alternatív jelenbe, majd a jövõ? Röhej.

Ha a jövõben akarsz játszani, akkor ott van a Battlefield 2142. :\

Posted

kár hogy megint visszamennek a 2.vh-ba, bár ha lehet végre németekkel nyomulni singlebe meg a 4 multis részét megtartják akkor jó lesz

_Jolly_Joker_
Posted

Nem lehet németekkel nyomulni.

Posted

kár hogy megint visszamennek a 2.vh-ba, bár ha lehet végre németekkel nyomulni singlebe meg a 4 multis részét megtartják akkor jó lesz

Két nagyobb helyszín lesz a játékban. Az egyik a csendes óceáni hadszíntér, a másik pedig Berlin felszabadítása. A Single alatt biztos, hogy csak a szövetségesekkel lehet majd lenni. Talán a multiba lehet majd a németekkel vagy a japókkal lenni,de szingliben tuti nem.

A Csendes-óceáni hadszíntéren egyébként sem fogsz németekkel találkozni. :lol:

Posted

Két nagyobb helyszín lesz a játékban. Az egyik a csendes óceáni hadszíntér, a másik pedig Berlin felszabadítása.

A szovjet kampányról készült képek mennyiségét elnézve nem hiszem hogy túl hosszú lesz a keleti front.Inkább az amcsi kampányra koncentrálnak,ami valamilyen szintet értheõ is