markho012 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Idén jön a CoD: WaW! :D Folytatás innen: Call of Duty I-II, UO
_Jolly_Joker_ Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Kissé korainak tartom még külön topik nyitását, de majd meglátjuk, hogy mennyire lesz aktív. Egyelõre marad. :D
MuMa01 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Idén jön a CoD: WaW! :D rettentõ sok információt tartalmazott a topic nyitás, gratulálok...amúgy nem idén, hanem jövõ februárban.... ;)
tyie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 topic nyitóként nem tennél be kis infót +kép-és videóáradatot? megnézném õket :P köcce! (amúgy nem várom mert fpszabáló játék lesz :D)
N1s1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 már megint a második világháború, <_< nem szeretem ezt a témát <_<
PsychomaticHUN Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nem tom szerintem is a cod4-el telitrafálták az izlésem. A 2.vh nem az én világom
_Jolly_Joker_ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 már megint a második világháború, <_< nem szeretem ezt a témát <_< Senki sem kérte, hogy játsz vele. :)
N1s1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Senki sem kérte, hogy játsz vele. :) de én szeretnék, mert nekem bejönnek a CoD-ok, szal mind1 milyen téma úgyis végigtolom a game-t :P :)
gabor9108 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 kinek kell 2.vh hát mikro néztem a trailert rájöttemegye fene megnézem :) am legalább baráti lessz a gépigénye a COD4motornak köszönhetõen
_Jolly_Joker_ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 de én szeretnék, mert nekem bejönnek a CoD-ok, szal mind1 milyen téma úgyis végigtolom a game-t :P :) Akkor meg mit sírsz? :D
DoNdRoX Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 már megint a második világháború, <_< nem szeretem ezt a témát <_< hát szerintem attol COD ha 2. világháború alatt játszodik :) jó lesz ez így szerintem ez a WaW ;)
PsychomaticHUN Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 hát szerintem attol COD ha 2. világháború alatt játszodik :) jó lesz ez így szerintem ez a WaW ;) Szerintem viszont jobban áll a codnak ez a modern dolog azt vártam esetleg egy BF2142 szerû vmi lesz, nem baj majd a 6 az lesz :P
DoNdRoX Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Szerintem viszont jobban áll a codnak ez a modern dolog azt vártam esetleg egy BF2142 szerû vmi lesz, nem baj majd a 6 az lesz :P jó mert látom te inkább cod4 ezel mint 2 :) 4 multija nem jött be annyira
Meridius Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 II.VH már szvsz lerágott csont, nincs egy olyan pillanata, ami ne lenne benne egy játékban. Ettõl függetlenül kipróbálom a WaW-ot, a multijára kíváncsi vagyok.
PsychomaticHUN Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jó mert látom te inkább cod4 ezel mint 2 :) 4 multija nem jött be annyira Mondjuk ebben igazad van nem igazán cod2-ztem de most igy a cod4 után nekem nem jött be bár a cod2-t is biztos lehet szeretni :)
Ronnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A World at War-ban Kiefer Sutherland aka Jack Bauer fogja szinkronizálni az egyik karaktert. Hell Yeah! Vajon hányszor fog elhangzani a a mágikus "Damn!" szócska? :lol:
Pepperoni Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 II.VH már szvsz lerágott csont, nincs egy olyan pillanata, ami ne lenne benne egy játékban. Ettõl függetlenül kipróbálom a WaW-ot, a multijára kíváncsi vagyok. Ennek ellenére ha néha meg-meg jelenik egy igényes játék valamelyik csatával, az még bõven lehet élvezetes. szvsz.
Meridius Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A World at War-ban Kiefer Sutherland aka Jack Bauer fogja szinkronizálni az egyik karaktert. Hell Yeah! Vajon hányszor fog elhangzani a a mágikus "Damn!" szócska? :lol: Ha ezt a bátyám megtudja... xD
Snexi Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mondjuk ebben igazad van nem igazán cod2-ztem de most igy a cod4 után nekem nem jött be bár a cod2-t is biztos lehet szeretni :) Én csak a multi miatt fogom kipróbálni mivel marad a cod4 claccozós és xp alapú rendszere.Ha van pár új map és fegyver nekem már az is elég,úgy is unom már a 4-et :lol:
-StiF- Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 már megint a második világháború, <_< nem szeretem ezt a témát <_< akkor emnj és játsz cs-t ;) ha fps akkor II. vh :rolleyes: nagyon örülök ennek, h visszatérnek a jól megszokott köntösbe és az, h csendes-óceáni scaták lesznek mégjobban felvillanyoz :D B)
_Jolly_Joker_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A World at War-ban Kiefer Sutherland aka Jack Bauer fogja szinkronizálni az egyik karaktert. Hell Yeah! Vajon hányszor fog elhangzani a a mágikus "Damn!" szócska? :lol: Vagy megragadja az egyik japcsit és beleüvölti a pofájába, hogy WHO ARE YOU WORKING FOR? XD II.VH már szvsz lerágott csont, nincs egy olyan pillanata, ami ne lenne benne egy játékban. Ettõl függetlenül kipróbálom a WaW-ot, a multijára kíváncsi vagyok. Ez egy kapitális baromság, de te tudod. :D Szerintem viszont jobban áll a codnak ez a modern dolog azt vártam esetleg egy BF2142 szerû vmi lesz, nem baj majd a 6 az lesz :P Ha elmennek a jövõbe, akkor szépen aláássák a sorozat hírnevét. Kiindulnak a második világháborúból, legendát teremtenek, aztán továbblépnek egy alternatív jelenbe, majd a jövõ? Röhej. Ha a jövõben akarsz játszani, akkor ott van a Battlefield 2142. :\
Kynes Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 kár hogy megint visszamennek a 2.vh-ba, bár ha lehet végre németekkel nyomulni singlebe meg a 4 multis részét megtartják akkor jó lesz
Ronnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 kár hogy megint visszamennek a 2.vh-ba, bár ha lehet végre németekkel nyomulni singlebe meg a 4 multis részét megtartják akkor jó lesz Két nagyobb helyszín lesz a játékban. Az egyik a csendes óceáni hadszíntér, a másik pedig Berlin felszabadítása. A Single alatt biztos, hogy csak a szövetségesekkel lehet majd lenni. Talán a multiba lehet majd a németekkel vagy a japókkal lenni,de szingliben tuti nem. A Csendes-óceáni hadszíntéren egyébként sem fogsz németekkel találkozni. :lol:
Snexi Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Két nagyobb helyszín lesz a játékban. Az egyik a csendes óceáni hadszíntér, a másik pedig Berlin felszabadítása. A szovjet kampányról készült képek mennyiségét elnézve nem hiszem hogy túl hosszú lesz a keleti front.Inkább az amcsi kampányra koncentrálnak,ami valamilyen szintet értheõ is
Recommended Posts