Real013 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Plot, képek és némi infó alapján ez már mind bennevolt a Csinibabában is. De gondolom az új filmbõl totálisan hiányzik a fanyar humor, a szatíra meg a tényleg jó zenék - mivel gondolom csak Hungária van benne, ami meg egy Gézengúzt, Táskarádiót vagy egy Angélát nem igazán überel. Igazad lehet, de nem hiszem, hogy itt fanyar humort akarnának erõltetni, szimpán csak egy szórakoztató musicalt összerakni. És igen,csak Hungária van benne, de én például bírom azt a zenét, de csak és szigorúan házibulizáskor, máskor a büdös életbe nem hallgatnám :D Egyébként Csinibabát még nem láttam, de megpróbálom meglesni :)
grasslover Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Igazad lehet, de nem hiszem, hogy itt fanyar humort akarnának erõltetni, szimpán csak egy szórakoztató musicalt összerakni. És igen,csak Hungária van benne, de én például bírom azt a zenét, de csak és szigorúan házibulizáskor, máskor a büdös életbe nem hallgatnám :D Egyébként Csinibabát még nem láttam, de megpróbálom meglesni :) Tyûû :rolleyes: Akkor mindenképp ajánlatos. Annyira brutálisan szocreál, de mellé még giccses is mint az állat :lol: Jól áll neki nagyon. Színészek remekek, Tímár meg ezzel a visszafelé felvett jelenetekkel és rávágott beszéddel szerintem a legeredetibb kelet-európai rendezõ.
Real013 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Tyûû :rolleyes: Akkor mindenképp ajánlatos. Annyira brutálisan szocreál, de mellé még giccses is mint az állat :lol: Jól áll neki nagyon. Színészek remekek, Tímár meg ezzel a visszafelé felvett jelenetekkel és rávágott beszéddel szerintem a legeredetibb kelet-európai rendezõ. Ha van egy kis mázlim, még ma megnézem :) (és úgy látszik, van:)
a880120 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 És igen,csak Hungária van benne, de én például bírom azt a zenét, de csak és szigorúan házibulizáskor Ha vissza hozza a gólyatábori emlékeknek csak a felét, akkor már megéri megnézni :D
MikaRoss Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ma volt szerencsém találkozni Bereményi Gézával (pl.: Meg áll az idõ, Eldorádó). Nagyon jóarcnak tûnik, egy órát beszélt arról, hogy hogy kezdõdött a pályája, meg az Eldorádó címû filmrõl (érettségi miatt). Hasznos volt mindenkinek, aki ilyesmi szakmában akar elhelyezkedni (vagy csak médiából akar érettségizni). Szerintem tök jó lenne, ha többi rendezõ is nyitott lenne ilyesmikre, mert ez alatt az 1 óra alatt is egy csomó mindent lehetett tõle tanulni. (Csak azt nem értem, hogy az ilyen elõadásokat {inkább beszélgetésnek nevezném}, miért teszik kötelezõvé. Sok gyerek csak ül, mint a kuka, vagy, pofázik hátul. Hihetetlen idegesítõ...)
gerhajdu Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Tyûû :rolleyes: Akkor mindenképp ajánlatos. Annyira brutálisan szocreál, de mellé még giccses is mint az állat :lol: Jól áll neki nagyon. Színészek remekek, Tímár meg ezzel a visszafelé felvett jelenetekkel és rávágott beszéddel szerintem a legeredetibb kelet-európai rendezõ. Visszafelé, na ez megmagyarázza, hogy tudnak benne normálisan beszélni mégis lassított felvételben :lol: Én is melegen ajánlom a filmet, annak aki még nem látta, kicsit rá kell hangolódni, de nagyon jó ;) . Nem hiába a kedvencem. Kár, hogy Tímár másik filmje, (amit most nem is nevezek nevén) inkább mellényúlás volt, mint telitalálat. :(
grasslover Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Visszafelé, na ez megmagyarázza, hogy tudnak benne normálisan beszélni mégis lassított felvételben :lol: Én is melegen ajánlom a filmet, annak aki még nem látta, kicsit rá kell hangolódni, de nagyon jó ;) . Nem hiába a kedvencem. Kár, hogy Tímár másik filmje, (amit most nem is nevezek nevén) inkább mellényúlás volt, mint telitalálat. :( Egészséges Erotikában nagyon brutál még ez a visszajátszás: - ahogy a kocsiból kiszáll a fickó és ezzel a furcsa visszafelé lerakó mozdulattal veszi le a ládát... :lol: Vagy másik jelenetben mikor a titkárnõnek a kezébe csúszik magától a függöny. Tiszta Star Wars :D A legviccesebb mikor vagy fél percig lendül magától egy tábla, aztán Koltai odamegy és egy lendítéssel leállítja xD (vagyis a jelenet felvétele úgy volt, hogy előbb belendítette majd a jelenetben végig mozgott) A videóból is látszik a brutál szoc-komos szleng, amitől az egész film annyira halandzsa lesz, hogy fáj hallgatni :D Melyik másik filmjére célzol? Le a fejjel? Mert a Zimmer Feri, a fenti Egészséges Erotika és a Csapd le,csacsi! nagyon jó filmek.
-Thresher- Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Épp a Szezont nézem megint... Ha nem lenne az a Moszkva tér, akkor ez egy nagyon-nagyon jó film lenne, de így csak nagyon jó film...Öröm látni az új generáció filmjeit, kicsit elegem van a szocifilm döppingbõl...
gerhajdu Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Tetszett a Kútfejek, amit most vetítettek tv-ben. Persze nem világrengetõ és sok hibája van, de kifejezetten jó volt. (Ez persze ízlés kérdése.)
-Thresher- Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Tetszett a Kútfejek, amit most vetítettek tv-ben. Persze nem világrengetõ és sok hibája van, de kifejezetten jó volt. (Ez persze ízlés kérdése.) Hát...Nekem nagyon langymeleg. Olyan nyugdíjas film, amit az ORTT mikroszkóp alatt megvizsgált. Azért vicc, hogy ha egy filmben kicsit bedurvulnak (értsd: 3 csepp vér, pár bazmeg) akkor meg már ott figyel a 16-os gyûrû...Vagy besorolják mûvészfilmnek
gerhajdu Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Hát...Nekem nagyon langymeleg. Olyan nyugdíjas film, amit az ORTT mikroszkóp alatt megvizsgált. Azért vicc, hogy ha egy filmben kicsit bedurvulnak (értsd: 3 csepp vér, pár bazmeg) akkor meg már ott figyel a 16-os gyûrû...Vagy besorolják mûvészfilmnek Nyugdíjas film :lol: Egyáltalán nem tartom egy remekmûnek, de tetszett. "Tagadni nem tudom és nem is akarom.." ;) KMP nagyon jó volt. Melyik másik filmjére célzol? Le a fejjel? Mert a Zimmer Feri, a fenti Egészséges Erotika és a Csapd le,csacsi! nagyon jó filmek. Akkor leírom, na: Le a fejjel. Abban csak Dolák-Saly Róbert volt értékelhetõ.
-Thresher- Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nyugdíjas film :lol: Egyáltalán nem tartom egy remekmûnek, de tetszett. "Tagadni nem tudom és nem is akarom.." ;) KMP nagyon jó volt. Ezt arra értettem hogy megint olyan filmmel van dolgunk, amit holnap már elfelejtünk, mert a szövegek, karakterek, cselekmény felejtõs...
Ronnie Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Tetszett a Kútfejek, amit most vetítettek tv-ben. Persze nem világrengetõ és sok hibája van, de kifejezetten jó volt. (Ez persze ízlés kérdése.) Még néhány éve láttam és határozottan tetszett, de nem sok maradt meg belõle. Kíváncsi vagyok, hogy mai szemmel bejönne-e?
-Thresher- Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Még néhány éve láttam és határozottan tetszett, de nem sok maradt meg belõle. Kíváncsi vagyok, hogy mai szemmel bejönne-e? Na ez az, pont errõl beszéltem...
gerhajdu Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Még néhány éve láttam és határozottan tetszett, de nem sok maradt meg belõle. Kíváncsi vagyok, hogy mai szemmel bejönne-e? Amúgy jobb képet is találhattam volna, mert Selmeci Roland és K.Attila kezében is furcsán festett a fegyó B)
Real013 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Még néhány éve láttam és határozottan tetszett, de nem sok maradt meg belõle. Kíváncsi vagyok, hogy mai szemmel bejönne-e? Anno nekem gyenge közepes volt, de így visszanézve. Kösz, nem. :rolleyes:
gerhajdu Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Néhány magyar film, amit hamarosan megnézek: --Taxidermia (Grass dícsérte nagyon) --A Tanú (ezt még többen említették) --Egészséges erotika (Grass, again). Anno nekem gyenge közepes volt, de így visszanézve. Kösz, nem. :rolleyes: Pedig voltak jó poénok (Han Solós is). Mindegy, lehet, hogy pár nap múlva én is elfelejtem :unsure:
grasslover Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Néhány magyar film, amit hamarosan megnézek: --Taxidermia (Grass dícsérte nagyon) --A Tanú (ezt még többen említették) --Egészséges erotika (Grass, again). Pedig voltak jó poénok (Han Solós is). Mindegy, lehet, hogy pár nap múlva én is elfelejtem :unsure: Ha eddig valamilyen orbitális nagy baklövés miatt még nem dícsértem, akkor a Tanút is. DOKTORKOTÁÁSZ!
_Jolly_Joker_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pelikán József vagyok, bocsánat a zavarásért, engem kellene felakasztani. :lol:
MikaRoss Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nekem a szellemvasút a kedvencem belõle. :)
grasslover Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Márpedig a Duna az jön. Az mindig jön. A disznót hogy is hívják benne? :D Rezsõ?
MikaRoss Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Márpedig a Duna az jön. Az mindig jön. A disznót hogy is hívják benne? :D Rezsõ? Dezsõ. :) De az annyira vicces, ahogy rábukkannak szegény állat maradványaira... :)
grasslover Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Elhunyt Bacsó Péter...az elõzõ kommentek között is örök legendáját emlegettük, idén pedig átvehette a Magyar Filmfesztiválon a megérdemelt életmûdíját. Egy újabb zseniális elmét, egy rendkívüli filmes szakembert vesztett el az ország...
-Thresher- Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Elhunyt Bacsó Péter...az elõzõ kommentek között is örök legendáját emlegettük, idén pedig átvehette a Magyar Filmfesztiválon a megérdemelt életmûdíját. Egy újabb zseniális elmét, egy rendkívüli filmes szakembert vesztett el az ország... Wow, honnan van az infó? Én nem találok semmit a neten....
grasslover Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Wow, honnan van az infó? Én nem találok semmit a neten.... Véletlenül elcsíptem a Fókuszban, "most érkezett a hír, hogy..." kezdettel. Szóval nagyon exkluzív infó, hamarosan tele lesz vele a net is.
Recommended Posts