-malvin- Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Milyen szoftverszintetizátorokat ajánlanátok? Kellene nekem a Broomsticknél egy jobb basszus, mellotron, zongora, orgona, vonósok, stb.
Balu027 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Milyen szoftverszintetizátorokat ajánlanátok? Kellene nekem a Broomsticknél egy jobb basszus, mellotron, zongora, orgona, vonósok, stb. Én DSK hangszereket szoktam használni, bár változó minõségûek.
-malvin- Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Én DSK hangszereket szoktam használni, bár változó minõségûek. Nekem nem igazán jönnek be a DSK hangszerei. Helyette profibb cuccok érdekelnének.
MailMan Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ha csak egy egyszerű mezei alaplapi hangkártyával próbálkozom, rá lehet venni valahogy az ASIO4ALL-t, hogy működjön vele egyszerre a Waves GTR és a Cubase? A Generic Low Latency driverrel megy szimultán, de csak 44,1 Khz-en, amin néha berecseg. A Cubase-ben pedig valamiért nem látom a VST-k között a Wavest (csak nem Win7 jogosultsági probléma már megint...?), tehát csak kívülről tudom futtatni.
MailMan Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Sikerült megoldanom, bemásoltam a Waves fájljait a Cubase VST mappájába. Egy kicsit ormótlan módszer :D
Recommended Posts