Zarathos Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Már egy ideje felmerült bennem az ötlet, hogy a másik, szép/stílusos albumborítókkal foglalkozó topik ellenpólusaként kéne egy ilyen téma, ahova mindenki berakhatja az általa nevetségesnek/elcseszettnek ítélt albumborítókat. Na most, hogy a topik ne torkolljon abba, hogy "ki tud undorítóbb képet berakni", szeretném kikötni, hogy csak olyan lemezfedõk jöjjenek, amelyekkel a készítõk nagyon mellélõttek. Ergo egy undorító brutal death metal borító nincs versenyben, mert azt undorítónak akarták, olyan is lett. De pl. a 80-as évekbeli thrash borítók 90%-a kemény akart lenni és inkább röhejesek. Azokat lehet tenni tízesével Ja, és legyetek kreatívak! Ne keresgéljetek neten direkt ilyen témában kvázi ismeretlen albumokat: ha van ilyen gyûjtemény, azt úgyis látta már valszeg a többség (pl. ezt a linket). Legyünk sokan! B) Elsõnek pedig a valószínûleg legismertebb "ez most mi a f* akart lenni?" borító: No és még egy: Sajnos nagyobbat nem találtam, de ez a kép volt az, ami a végsõ lökést adta nekem a topikindításhoz: ránéztem, és úgy döntöttem, az ilyeneket valahol gyûjteni kell egybe.
Sophiaso Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 találtam is valahol egy ilyen gyûjtést egyszer, a 10 leggázabb borító... az elsõre tisztán emlékszem: Immortal egyik albuma, ugye mindenki tipikusan "immortalosan" ötlözve és sminkelve, balta a kézben, és a középpontban álló slicce lent felejtve :D
-StiF- Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Na neeeee :o :o Ez az IM-es ezt télleg kiadták? Ocsmány, gáz, szégyen...Mondjuk az ember is... Sztem ezis kva gáz lett:
Darkdawn Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 a gond csak az, hogy teltek az évek és nem tanultak a hibából a fiúk végül fatális hiba, ha a zenéhez ilyen vizuális támadás párosul
osszaki Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 "(pl. ezt a linket)" - atyaúristen ilyen nincs :D van 1-2 sírvaröhögõs
Kalti Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 legnagyobb röhögõgörcs... B) Váááá nekem is ez a kedvencem :D :D :lol: Sztem kész, be is lehet zárni a topikot, képtelenség überelni xD
GerillaGorilla Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 legnagyobb röhögõgörcs... B) Az a barna hosszúhajú minek a végbelébe nyúlt fel kesztyû helyett? :D :D
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Eh,ez is fent van a linken. Azért raktam be, mert nem értem, miért lenne ez rossz. Nekem tetszik.Elvont s beteg. Rengeteg százszor rosszabb van.
Zarathos Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Nnu. Manowar az olcsó volt nagyon :D Következzék egy olyan borító, ami elsõre nem ANNYIRA gáz, mint a legaljább dolgok, de azért így rámeredve felmerült bennem, hogy ezt most miért is meg merre meg mennyire primitív szimbolizmus :D (az album címe Labyrinth of Problems)
nezolaca Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 A Manowar majdnem minden borítóját be lehetne rakni :lol: Nem rossz, csak szerintem hihetetlenül banális...
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Májköl powa Nem nehéz megtalálni...viszont engem töjkretett :D :
GerillaGorilla Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Nem nehéz megtalálni...viszont engem töjkretett :D : Arrrrrgh ez fájt :D :D http://www.last.fm/affiliate_sendto.php?li...f37adb3d839b2f2 Erre rossz ránézni:D
Fishyfrost Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Májköl powa Nem nehéz megtalálni...viszont engem töjkretett :D : http://sis.slowli.com/images/joyce1.jpg Na errõl egybõl ez ugrott be :D Elsõnek pedig a valószínûleg legismertebb "ez most mi a f* akart lenni?" borító: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d...ce_of_Death.jpg Hát igen, azok az emberek tényleg nem kellenének oda, vagy esetleg más technikával is odanyomhatták volna õket de az album anyaga kárpótol mindenért :D
a880120 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Hát ha ilyen örökérvényû gyöngyszemeknek van helye itt, akkor parancsoljatok:
Toolvid Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 kúúúúúrva jó ez a topic X'D íme a vállon lõt, de ettõl boldog Balázs Pali... :lol:
Zarathos Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Ezen anno elsõ látásra kiakadtam, hogy mennyire szar:
Darkdawn Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ezen anno elsõ látásra kiakadtam, hogy mennyire szar: meggyújtaná a jó rasztát :ph34r: gyáá ezt most találtam, mulatós powa B)
nezolaca Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 kúúúúúrva jó ez a topic X'D íme a vállon lõt, de ettõl boldog Balázs Pali... :lol: Most halálkomolyan, mi akar lenni az a piros cucc? :lol:
Toolvid Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Most halálkomolyan, mi akar lenni az a piros cucc? :lol: vagy dizájn, vagy egy borozós-paradicsomlevezõs este maradéka...
freezy Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 nagyon durva ez a topic..szétröhögtem rajta magam xDDD majd keresek énis vmi beteget... :lol:
a880120 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ezen anno elsõ látásra kiakadtam, hogy mennyire szar: A durva az, hogy Toolvid topicjába is bekerült, pedig pfujj
Recommended Posts