Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vízipipa

Recommended Posts

Posted

Hali,nem találtam itt ilyesmi topicot szal nyitok egyet,nemrég kezdtem a "témát"(szigorúan csak dohánnyal).

Itt egy alapkép ami a vizipipa használalát abrázolja(házipipa),meg kilehet venni azt is belőle h hogy kellene megcsinálni.Sok szerencsét für alles :D .

http://imgnation.net/images/rtgr.gif

Posted

Hmm... Tesómnak van 3 pipája az egyiket próbáltam már almás dohánnyal. Fincsi volt. És azt se felejtsük el hogy minimálisan ártalmas az egészségre.

Posted

jaja,de ma úgy beálltam a sima dohánytól h nem tudtam lábra állni :D :D

Posted

jaja,de ma úgy beálltam a sima dohánytól h nem tudtam lábra állni :D :D

akkor mi lenne ha zöldet tennétek bele :lol: xD

Posted

hajaj ez az én topicom :D

én 117centissel tolom néha olyanokat flesselek sima dohitól is :D

kedvencem a mangós,szőlős,rózsás :D

épp most szívok karamellásat :D :D :D

Posted

akkor mi lenne ha zöldet tennétek bele :lol: xD

lecsúsznánk mint a szén :D :D :D :D

Posted

Szilveszterkor volt haveréknál tequila + vízipipa -- nah, az ütős volt :tongue:

Posted

Jó dolog, majd veszek egyet B)

Posted

Szilveszterkor volt haveréknál tequila + vízipipa -- nah, az ütős volt :tongue:

Először beveszed a szádba a vízipipát, majd egy korty tequilával lenyeled? :unsure:

Posted

Először beveszed a szádba a vízipipát, majd egy korty tequilával lenyeled? :unsure:

Az egész vizipipát???! :o :ph34r: :sad::sad::unsure:

xD :rolleyes: :lol:

Posted

ma éjjel kiránduláson 4en egy egész doboz cigit nyomtunk el pipával,nem tudunk felkelni a földről,a csajom kapart fel engem is,arra emléxem h hintázok vele és azt mondja nagyon ari vagy mikor egyfojtában vigyorogsz :D :D :D :D :D :D (mondjuk előtte bevertem fél liter vodka narancsot)

Posted

Neem. Pohár -- megisz (tequilát). Szív(pipát). Pohár -- megisz. Szív. Csak többször megismételtem/tük ezt a procedúrát... :lol:

Agent_Gabor
Posted

én először németországban vizipipáztam, amikor egy hétig cserediák voltam :rolleyes: vettem én is egyet ,de annak sajna eltört a tartálya egy októberi házibuli után. na az se volt semmi. 3 órán keresztül szívtam akkor. igencsak szétcsúsztam, de rohadtjó volt :D nem kellet hánynom, stb. azóta egy kicsit lightosabban nyomjuk, de ha van valami házibuli, a pipa az alap. ja meg majd osztkir-en is jól beszívunk (sima dohánnyal)

az én ekdvenceim: narancsos, meggyes, citromos, jázminos

Posted

én először németországban vizipipáztam, amikor egy hétig cserediák voltam :rolleyes: vettem én is egyet ,de annak sajna eltört a tartálya egy októberi házibuli után. na az se volt semmi. 3 órán keresztül szívtam akkor. igencsak szétcsúsztam, de rohadtjó volt :D nem kellet hánynom, stb. azóta egy kicsit lightosabban nyomjuk, de ha van valami házibuli, a pipa az alap. ja meg majd osztkir-en is jól beszívunk (sima dohánnyal)

az én ekdvenceim: narancsos, meggyes, citromos, jázminos

meggyes valóban jó [ebből vettem is vmeik nap egy szép 250es dobozzal :D],jázminosat még nemvolt alkalmam kipróbálni, narancs citromtól engem a hányinger kerülget xD

szüleim voltak ukrajnába vmi ipsénél látogatógba és hazafele benéztek egy boltba a határ mellett,meglepődéssel fogadták h ott állk a vegyesboltba a méteres pipa :D

és dohányok nagyon olcsók, az 50grammos vmi 200ft körül van ,míg itt boltba 390..

és ami a legjobb h mangós dohányból van ott korlátlan mennyiség,én egyszer tudtam venni 50g mangót,azóta olyan mint a szent grál online boltokba sincs sose amikor akartam rendelni :D

na megyek is tömök egy jó kis silver apple-kétalma-szőlő triót jó hideg jeges almalével megszűrve xD

Agent_Gabor
Posted

Én a mangósat utálom, de nagyon xD Amikor jön a boltba a rakomány, akkor általában a mangósból marad utoljára mindig .Azért szívtam már mangósat, mert volt, hogy már csak az volt a boltban, szóval a jónép elkapkodta a többit, és már csak az maradt... mi meg minden mindegy alapon megvettük, de enmnagyon esett jól. A Kávés mégrosszabb, sztem abban egyet érthetünk.

Posted

Én a mangósat utálom, de nagyon xD Amikor jön a boltba a rakomány, akkor általában a mangósból marad utoljára mindig .Azért szívtam már mangósat, mert volt, hogy már csak az volt a boltban, szóval a jónép elkapkodta a többit, és már csak az maradt... mi meg minden mindegy alapon megvettük, de enmnagyon esett jól. A Kávés mégrosszabb, sztem abban egyet érthetünk.

én egyszer akartam kávésat venni..

leírom a párbeszédet:

-jónapot,egy 250es mangó van?:

-nincs

-akkor mi van?

- [elsorol vagy 10fajtát]

-modnom vinnék egy arabkávét akkor

-á az nem kávés az mazsolás XD

aztán vitatkoztunk h azkávés lessz nem mazsolás klülönben mi az istennek van a coffee felirat a dobozon? :D

na viszont ami kegyetlenül szar dohány az a tenger ízű dohány... de komolyan tengeriherkentyű íze van..két szívás után mondom kössz xD

szerintem a mangó jó,nemtom engem

úgy feltud pörgetni h másnap is készvagyok :smile:

viszont a sárgadinnyés..na attól rosszul vagyok xD

amúgy szén és dohány közé ki mit tesz? a gyári széntartót v alufóliát?

én ált alufóliát használok,de sajna muter most teszkó gazdaságosat vett ami könnyen átég és így elgé szar a füst.. <_<

valószínűleg pénteken megveszem a második pipámat,egy kjkis max 30centis kézipipát,isteni szép zöldes üveg,zöld ganja rajta,és úgy világít ahogy szívod :D

véleményem szerint estére tömök egy kólás-mangós keveréket :smile:

ja és nefeljtsétek el május 12 a vizipipa világnapja :D

Posted

Hamarosan én is veszek egyet :smile: nyáron majd :rolleyes:

VegaSHFOREVER
Posted

Hamarosan én is veszek egyet :smile: nyáron majd :rolleyes:

na az jó lesz. akkor betépünk xD

Posted

na az jó lesz. akkor betépünk xD

Mire jössz szerintem még nem lesz meg :sad: :lol: xD jniusban lezs meg vagy később :unsure:

MikePowell
Posted

Ez egy nagyon jó kis topic :smile:

Én személyszerint oriási szerelmese vagyok a vizipipának :smile:

Most hétfön érekezik amit rendeltem(vizipipa.eu-rol)

Egy 74 cm-est rendeltem most :smile:

Ami volt az egyiptombol volt,de sajnos 2 hete öszetört a tartály :sad:

Nah de hétfön remélem ujra mehet a füstölés :smile:

Egyébként ki melyik dohányt szereti a legjobban bele?

Posted

uraim, május 12 a vizipipa hivatalos világnapja..

mi meg is ünnepeltük,majd holnap rakok képeket :smile:

Agent_Gabor
Posted

mink is megünnnepeltük, egy jóbarátomnak volt szülinapja, aki szintén nagy sishás :tongue: mondjuk aznap nem szívtunk, csak ittunk

Agent_Gabor
Posted

Holnap osztálykirándulás, viszünk vizipipát is, szal betépünk B) már alig várom vaze :D