Brian55 0 Share Posted March 15, 2007 Gondoltam csinálok egy ilyen topicot habár nem sok ember van itt aki rajtam kívül szereti :lol: de azér egy próbát megér! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheos 0 Share Posted March 17, 2007 Hát igen, asszem ez nem az a hardcore, amit én kedvelek :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted March 18, 2007 Hát igen, asszem ez nem az a hardcore, amit én kedvelek :D Hát igen ez egy kicsit más :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted March 21, 2007 Gondoltam csinálok egy ilyen topicot habár nem sok ember van itt aki rajtam kívül szereti :lol: de azér egy próbát megér! éééén tudom mirő van szo :D HARDCORE 4LIFE B) B) HS meg JS nekem kicist lassu cucc de azis elmegy :D Ha más nem én meg te tartsuk életben a topciot oks? :D anno még én is nyitottam ilyet de semmi élete nem volt... Gabberz forevör Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted March 22, 2007 éééén tudom mirő van szo :D HARDCORE 4LIFE B) B) HS meg JS nekem kicist lassu cucc de azis elmegy :D Ha más nem én meg te tartsuk életben a topciot oks? :D anno még én is nyitottam ilyet de semmi élete nem volt... Gabberz forevör Na végre Hardcore4evah :D nagyon rászoktam most én is DJ Promo szerintem az egyik legjobb Benne vok tartsuk életbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted March 23, 2007 jaja jó is az a Promo... Nekem leginkább a best De jöhet minden ami HC: Amnesys Noize Supressor Nosferatu talán Unexist de az nagyon elborult néha :D akkorrrr Endymion Outblast DJ Paul Elstak ja és persze Neophyte... biztos kihagytam valakiket de ök a legnagyobbak akik perpill eszembe jutottak :D Mennyi zenéd van kb? HC Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gabe- 0 Share Posted March 23, 2007 Lehet bennem van a hiba, de a hardcore nem ordibálós metal zene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted March 23, 2007 Lehet bennem van a hiba, de a hardcore nem ordibálós metal zene? Részben mondjuk igazad van mert van ilyen a rockzenébe meg van az elektronikusba is jaja jó is az a Promo... Nekem leginkább a best De jöhet minden ami HC: Amnesys Noize Supressor Nosferatu talán Unexist de az nagyon elborult néha :D akkorrrr Endymion Outblast DJ Paul Elstak ja és persze Neophyte... biztos kihagytam valakiket de ök a legnagyobbak akik perpill eszembe jutottak :D Mennyi zenéd van kb? HC Nem tom nem olyan sok van... Jó hogy felsoroltad ezeket majd rájuk keresek. 1-2-t ismerek a többit nem naon Azaz Angerfist odaken :o Hol készült amúgy a vidi a Qlimaxen? Egyébként DJ Luna-t kihagytad Hardstyle-t többet tudnék mondani abból sokat ismerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted March 23, 2007 Gabe... ja van olyan is... valaki azt is szereti biztos.. de EZ más ez elektronikus (gyk.: TUC TUC DRRRRR) De ebbe is szaokás néha az ordibálás meg a durva szövegek.. de pl nézd meg a videot ANGERFIST néven itt kicsit lejjebb... Brian: Én meg HC-ben vok jártas és HS-be kevésbé (szinte semennyire)... Ha kérsz ütös zene cimeket mondok szivesen :D de akiket ott felsoroltam télleg a legnagyobbak... Luna-t meg én nem ismerem nagyon vagy csak nem figyeltem.... most épp Amnesys - I Justified megy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted March 23, 2007 Brian: Én meg HC-ben vok jártas és HS-be kevésbé (szinte semennyire)... Ha kérsz ütös zene cimeket mondok szivesen :D de akiket ott felsoroltam télleg a legnagyobbak... Luna-t meg én nem ismerem nagyon vagy csak nem figyeltem.... most épp Amnesys - I Justified megy Csak annyiban különbözik a HC-től a HS h annyira nem zúzós de azért vannak olyan számok amik azért már eléggé dara... De majd egyre több HC-t fogok én is hallgatni és majd ismerni fogom azt is Nálam HS meg JS megy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted March 23, 2007 nekem JS-be van 1 zene amit nagyon birok :D Dj Coone - The Return :D rohatt jo xD De én ugy imádom a HC-t hogy ajjajj :D egész nap képes vok hallgatni és meg is teszem :D van miko veretősebbet van hogy lightosabbat.. :D nyáron lesz asszem a köv. Explosition.. Pesten egy jóó nagy buli.. msot tuti mek az elözöt kihagytam.. mer csak de arra menni KELL... te jösz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted March 23, 2007 nekem JS-be van 1 zene amit nagyon birok :D Dj Coone - The Return :D rohatt jo xD De én ugy imádom a HC-t hogy ajjajj :D egész nap képes vok hallgatni és meg is teszem :D van miko veretősebbet van hogy lightosabbat.. :D nyáron lesz asszem a köv. Explosition.. Pesten egy jóó nagy buli.. msot tuti mek az elözöt kihagytam.. mer csak de arra menni KELL... te jösz? Explositon? Biztos jó lehet :D nekem DJ Ghost-tol van egy számom az is faja :D Hát jó lenne de biztos sok lesz a drogos Menni kéne Te biztos mész? Mikor lesz pontosan, és hol? Flyer van? K2? Kashmir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted March 23, 2007 én tuti megyek elvileg HC partin minimális a drogos de pia az van de hát ki nem iszik (külömben meg kit zavar én ugyse drogozok akkomeg...) :D , meg igy neten keresztül ismerek jopár gabbert szal a társaság meglenne sztem asssszzemm K2 de aztán tudja a fene minnyá utánna nézek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted March 24, 2007 én tuti megyek elvileg HC partin minimális a drogos de pia az van de hát ki nem iszik (külömben meg kit zavar én ugyse drogozok akkomeg...) :D , meg igy neten keresztül ismerek jopár gabbert szal a társaság meglenne sztem asssszzemm K2 de aztán tudja a fene minnyá utánna nézek.. Hát igen a drog előfordul ott gondolom úgy mint a HS bulikon néztem 1-2 Qlimax, Sensation Black, Defquon videót és volt egy pár emberke amelyiknek akkora volt a pupillája mint egy teniszlabda De éppenséggel én se drogozok csak iszok az meg tényleg belefér Na ha utánna néztél akkor linket kérek szépen Flyer-t és infókat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted April 8, 2007 Hú bazz Newton nagyon odaken az avid :D Most van egy ilyen albumom gépen: Godspeed 2005_ Suae's Hardcore Mix [Disc 2] Vannak rajta jó kis pörgős számok B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted April 8, 2007 jihajj kiis ment a fejemből a topic de hüe vok xD kösz Én gyakorlatilag mindent hallgatok :D Explózsön-rül majd későb lesznek infók mer még messze van :D izéj te honnan szeded a zenéket? mer nekem van accountom a magyar HC FTP-re de van 1-2 szám ami nincs fenn és kéne :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted April 9, 2007 hakke hakke hakkuh :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=tc-qZFxx5Gw...ted&search= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted April 9, 2007 jihajj kiis ment a fejemből a topic de hüe vok xD kösz Én gyakorlatilag mindent hallgatok :D Explózsön-rül majd későb lesznek infók mer még messze van :D izéj te honnan szeded a zenéket? mer nekem van accountom a magyar HC FTP-re de van 1-2 szám ami nincs fenn és kéne :o Én torrentről szedem Explózsünről akkor meg majd Te szolgáltatod az információt hakke hakke hakkuh :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=tc-qZFxx5Gw...ted&search= Jeeeeeeeeee :D dara 1000-el B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted April 9, 2007 ok :D http://videa.hu/main.php?page=play&v=T8vmd38eG5117HC0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted April 9, 2007 ok :D http://videa.hu/main.php?page=play&v=T8vmd38eG5117HC0 B+!!!!!!!!!!!!! Ugyanezt akartam belinkelni én is kajak :D csak megelőztél amúgy még csak 26784257282345 láttam ezt a videót nagyon odaken B) Amúgy nekem megvan Catscan több mint egy órás mixe egyenesen a Sensation Black 2006-ról Catscan 4evah B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted April 9, 2007 heheee :D mik vannak :D jaja nagyon gyilkos :D majd minnyá teszek be még jópár vidijót addig is szedj le pár Neuromancer számot (főleg a Fucking Ozzo-t meg a Armatura-t :D agyhalál ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted April 9, 2007 heheee :D mik vannak :D jaja nagyon gyilkos :D majd minnyá teszek be még jópár vidijót addig is szedj le pár Neuromancer számot (főleg a Fucking Ozzo-t meg a Armatura-t :D agyhalál ) Értettem [dj] :D Amúgy tudsz Hardcore-ra denszelni? Hiszen azt is kéne valamennyire tudni mert ha tudsz akkor megtaníthatnál valahogy :D ha nem akkor majd megtanulunk :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted April 9, 2007 hihiihihiih :D hihihi xD én vok olyan hülye hogy itthon tanulgatom és lám már tökjól megy :D egyáltalán nem nehéz :D nézzé sok Gabber dance videót. Ha érdeköl teszek be :D Ophidian - Angel Noephyte - Alles Kapot :D ISTEN!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted April 9, 2007 Amiket belinkeltél mingyá megskubizom! Gondoltam én is berakok egyet léjdíz end dzsentlmen DJ PROMO!!! egyik kedvencem Na majd nyárig az Explositionra még tanulgatok és remélem nekem is fog menni B) 'nyáááááááááád :D A 2. meg a 3. videó nagyon adja geccccc áhhhhhhhhhh B) ismét promo Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashKillR 0 Share Posted April 9, 2007 vazz eza zene télleg isten amugy lehet nemártana hamarabb is elmenni valami partira :D rendszeresen van Sensor Base Pesten a mo.-i Gabberek átalába mindig mennek előb utóbb elkell kezdeni :D Jah amugy rendezek egy kisebb fajta összezörrenést az itteni hc fan arcokkal :D egy kisebb klubban, van fény, hangcucc meg minden... haver Dj-skedik stb jólesz :D megtanitom őket HC denszelni xD egyik fajta denc :D Néédmá még tutor is van xD a lábmunk a alényeg a kezed akárhogy állhat és mozoghat ahogy jólesik :D Hakke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts