Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Fejhallgatók, Fülhallgatók, Hangfalak

Recommended Posts

Posted

én az elsőre tippelnék... egyébként soha nem értettem mi a hasznuk a gyártóknak "ilyen" drága fülesekben. Anyagköltség messze meghaladja az árát xD és akkor a kínai munkásokról még nem is beszéltem.

Zalman theatre 6-ról kinek mi a véleménye? Olvastam 1-2 tesztet és nem tűnik rossznak...

PFf, nehogy megvedd, átlagos hangszóró 10-9 ezerért ami nagyon nem éri meg szvsz, rádasául soha nem szoknád meg hogy nincs rajta hangerőszabályzó. 10ért már elég jó Sennheiser-t kapsz.

Posted

és a sennheiser HD 485.ről vélemény? :smile:

Posted

Ha Sennheiser akkor csak jó lehet, mondjuk 16-20k azért egy másik kateg de te tudod.

Posted

Tökéletes. :smile:

Posted

Ok, akkor a napokban megrendelem :smile:

Don_Armageddon
Posted

HI!

13k ig keresek mikrofonos fejhallgatót! Sajnos a Sennheiser PC 150-et nem tudam megrendelni sehol itt a Dél-Alföldön. Szóval ne irjatok SEnnheisert hanem egyéb fülest!

KÖSZI!

Posted

Mától boldog tulajdonosa vagyok egy Sennheiser HD 555-nek, és NAGYON meg vagyok elégedve....

grat most akarok venni én is csak előbb ki akarom próbálni hogy áll a fejemen, kényes vagyok rá, ha kényelmetlen lenne, valahol rászorul a fülcimpámra, stb...

remélem MM-ben vagy S@turnban lehet csekkolni. a huszon 1-2 ezret meg simán megéri, csak jót olvastam róla a neten!

már csak a X-Fi-m legyen meg hozzá :D

Posted

sziasztok

pénz állt a házhoz kb 15000-20000ft..vennem kéne hangképző eszközt,,fülest vagy hangfalat valami ötlet a témában?

Posted

sziasztok

pénz állt a házhoz kb 15000-20000ft..vennem kéne hangképző eszközt,,fülest vagy hangfalat valami ötlet a témában?

Logitech X530 :smile:

Posted

jaja. nagyon igaz. Nekem is Logitech hangszóróm van, és úgy szól, mint ááááááálat. De mondjuk nekem még van mellé egy Sennheiser CX300-asom is, ami szintén zselé jól szól. Én a Logitech hangszórómat hzamarabb vettem, mint a sennheiser fülhallgatómat. Sztem tegyél te is így. A legjobban úgy döntheted el, ha megnézed mennyit hallgatsz zenét otthon, és mennyit utcán. Ha otthon többet hallgatod, akkor hangszórót vegyél, ha pedig utcán, akkor pedig egyértelmű.

Posted

sziasztok

Még dobj hozzá 6000Ft-ot és akkor egy rendes hangrendszert tudsz venni ami nagy is!!!!!

(Genius SW 5.1 Home Teather)

Posted

sziasztok

sennheiser pc160 :wink::smile:

Posted

nos, tegnap sikeresen megrendeletem egy sennheiser hd 485-öt. Már nagyon kiváncsi vok rá :smile:

Posted

nos, tegnap sikeresen megrendeletem egy sennheiser hd 485-öt. Már nagyon kiváncsi vok rá :smile:

Majd mond el milyen :smile:

Posted

gratula várjuk a beszámolót egy zsíros kép kíséretében B)

Don_Armageddon
Posted

Wehehe!

Sennheiser PC 151-em van!!!

HEHE!!! :tongue:

Nagyon jó, hangzása is kitünő, igényes csomagolás, 2 év garancia.

Posted

Tudnátok nekem ajánlani fülhallgatót 5K környékén? :smile:

Posted

megvettem a Sennheiser hd-555-t, besírok annyira tisztán szól :smile: már csak a hangkártyám jöjjön meg :D

Posted

van egy kis gondom. Van nékem egy mikrofonom, külön, handless, és van neki egy rózsaszín zsinórja.Ezt bedugom hátul, a rózsaszín foglalatba, mégsem ismeri fel a Hang és nemtommilyen eszközöknél a vezérlőpulton.Ezáltal nem tudok mic-ezni.Nem tudjátok mit kéne hozzáadni a hardver hozzáadásánál, vagy valahol, hogy felismerje a mikrofont? Emléxem, volt valahol a gépen egy rajz, ahol mutatta melyik beállításnál, melyik színű dugasz micsoda.Ha valaki azt tudja ez hol van, az is segítség lenne.Thx

Posted

nos megvan a hd-485 :smile: Hát kicsit megszédűltem amikor először meghallottam x) eszméletlen... nem is tudom, hogy élhettem eddig nélküle :D

Posted

nos megvan a hd-485 :smile: Hát kicsit megszédűltem amikor először meghallottam x) eszméletlen... nem is tudom, hogy élhettem eddig nélküle :D

Ugye, hogy ugye ?! :D

Így jártam én is, amikor először hallottam minőségi cuccot. :smile:

Posted

Srácok kőne' nekem 1kis help :smile:

A Monarch MD6200-as stúdió fejesről nem tudja valaki hogy hol találok a némi infót? Műszaki adat, etc.

Sajna a google ezúttal nem volt a barátom :smile:

Posted

Végülis megoldódott a probléma (thx mcs a supportért :D) ezt Monacor néven kell kerersni, és nem Monarch.

Érdekes hogy az enyémre Monarch van írva, hogy miért, passz.

Englis nfo

Hungarise nfo

Röviden:

Professzionális sztereó monitor fejhallgató

2-utas, zárt konstrukcióval, koaxiálisan egybeépített, titánbevonatos membránú hangszórókkal, rendkívül áttetsző, szélessávú, valósághű hangvisszaadással.

Valami eszméletlen hangzást produkál vazz. Nagyon durva :smile:

Posted

Végülis megoldódott a probléma (thx mcs a supportért :D) ezt Monacor néven kell kerersni, és nem Monarch.

Érdekes hogy az enyémre Monarch van írva, hogy miért, passz.

Englis nfo

Hungarise nfo

Röviden:

Professzionális sztereó monitor fejhallgató

2-utas, zárt konstrukcióval, koaxiálisan egybeépített, titánbevonatos membránú hangszórókkal, rendkívül áttetsző, szélessávú, valósághű hangvisszaadással.

Valami eszméletlen hangzást produkál vazz. Nagyon durva :smile:

kár,h.nem mikrofonos...tervezek venni valami headset-et,perpill.a Logitech Internet Chat Headset-nek áll a zászló(de csak azért,mert a Precision Gaming HS 12 alatt itt nem kapható,pixmania-n meg 6k...)

Posted

Hát mondjuk stúdiókba nem igazán gyakori a mikrofonos fejes xD