schenker88 0 Author Share Posted August 15, 2005 FX5200 a ti 4200 est??? Elveri LoooL ez a hét vicce ))) a 4 ti soroazat után a következõ kártya amit kiadott az nvida, amit vganak lehet nevezni az a 6os sorozat, az fx nem nevezném videókarinak Nekem is ti 4200 dohog a gépbe Le kéne cserélni 6800Le lenne a tökéletes választás számomra ...szerintem egyetertek kollega: kiveve a 6800LE vel, ugyanis az nagyon gyenge lett 6600GT v 6800 sima lehet eselyes csakis Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted August 15, 2005 irjatok privit priviket... varom azota is az ajanlatokat Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted August 16, 2005 meg mindig elado a karim! Link to post Share on other sites
webmano 0 Share Posted August 16, 2005 Eladó egy 400Wattos táp! Fél éves sincs! Na de mennyiért is adod? Az a kérdés? Link to post Share on other sites
webmano 0 Share Posted August 16, 2005 Eladó egy 400Wattos táp! Fél éves sincs! Na de mennyiért is adod? Az a kérdés? Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted August 16, 2005 Na de mennyiért is adod? Az a kérdés? hogyan tudnank megegyezni, tisztelt webmano? Link to post Share on other sites
Flame_of_Aiur 0 Share Posted August 16, 2005 hogyan tudnank megegyezni, tisztelt webmano? Nézd kit idézett Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted August 17, 2005 Nézd kit idézett gondoltam hatha vki csak elviszi tolem ezt a vga karit? 14k :F Link to post Share on other sites
jamiethomas 0 Share Posted August 17, 2005 Hi! Eladó Nvidia geForce FX 5200-as kártya. Olyanok jelentkezzenek, akiknek nem kell postázni(Pesti vagyok, nem bízok a postában, összetörik a dolgokat ). Én 4000 hufra gondoltam. Link to post Share on other sites
-IIIstIII- 0 Share Posted August 17, 2005 gondoltam hatha vki csak elviszi tolem ezt a vga karit? 14k :F Mondhatom Qurva sokat buktál rajta. 60e ft volt... mikor is? Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted August 18, 2005 Mondhatom Qurva sokat buktál rajta. 60e ft volt... mikor is? jo 2 eve Link to post Share on other sites
godside 0 Share Posted August 18, 2005 lo! na 8k es viszem mer epitek egy kis gepet, es ez a kari bar nem olyan rossz 2 eve is csak kozepkategorias kartyanak szamitott!! es azota mar a 3. generacio fut es nemsoka jon a 4. Arrol meg hogy ki mennyiert vett vmit inkabb ne beszeljunk. Tenyleg ugy jarnal a legjobban amugy ha bedobnad egy bontoba cserealapnak, es annyival kevesebbe kerulne az uj. Nos? Link to post Share on other sites
-IIIstIII- 0 Share Posted August 18, 2005 jo 2 eve hát akkor nem értem. haverom kb affele vette meg a 9600proját kb ennyiért. asszem és az pedig a mai napig is jobb. és az ára sem zuhant akkorát Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted August 19, 2005 lo! na 8k es viszem mer epitek egy kis gepet, es ez a kari bar nem olyan rossz 2 eve is csak kozepkategorias kartyanak szamitott!! es azota mar a 3. generacio fut es nemsoka jon a 4. Arrol meg hogy ki mennyiert vett vmit inkabb ne beszeljunk. Tenyleg ugy jarnal a legjobban amugy ha bedobnad egy bontoba cserealapnak, es annyival kevesebbe kerulne az uj. Nos? ha 10k-t kinaltak erte mar tobben is es nem adtam oda akkor gondolod 8k ert odaadom? akkor mar inkabb a 10k Link to post Share on other sites
godside 0 Share Posted August 19, 2005 ha 10k-t kinaltak erte mar tobben is es nem adtam oda akkor gondolod 8k ert odaadom? akkor mar inkabb a 10k en kp-ba odaadnam rogton nem pedig igergetem. Amugy nekem nem elet-halal kerdes, hal istennek van most masinam, csak asszonynak kellene osszedobni egy passzianszozos masinat amivel lehet netezni is. Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted August 20, 2005 en kp-ba odaadnam rogton nem pedig igergetem. Amugy nekem nem elet-halal kerdes, hal istennek van most masinam, csak asszonynak kellene osszedobni egy passzianszozos masinat amivel lehet netezni is. nem azert 10k alatt nem adom semmikepp, 10kt tobb forumon is igertek erette... szal annyit siman meger nekem sem elet halal kerdese h eladjam! Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted August 23, 2005 na ki mennyit ad ezert a kariert? kezdodjon a licit, mert ugyis eladom Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted August 25, 2005 irjatok privit, kinek mi kell, de mindenek elott!!! vigye mar el vki ezt a vga karit plzplzplz... 12k az ara es kesz az innok 10k ert mennek ehhez az osszes csatlakozo megvan, meg 10 cd meg ilyenek... minden fullos okossag upupup Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted September 4, 2005 nade gyerekek UP! Link to post Share on other sites
Lord_Zotya 0 Share Posted September 4, 2005 nade gyerekek UP! magadnak köszönheted, h. nemtod eladni Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted September 5, 2005 11k ert aladva--- szal a mostani ára 12k IGENIS KIBAS*OTTUL MEGERT 11k-t ez a kartya Link to post Share on other sites
schenker88 0 Author Share Posted September 5, 2005 vkinek vmi mas hardver? van masom is Link to post Share on other sites
Recommended Posts