Piegier 0 Share Posted July 1, 2010 Üdv! Rögtön a lényegre térnék: Egy olyan programra lenne szüksgéem, ami a futó programokat figyeli és kilistázza melyik milyen porton kommunikál (mint a feladatkezelõben a folyamatoknál). Router miatt kéne, hogy netes játékhoz engedélyezhessem a megfelelõ portokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted July 2, 2010 Bármelyik komolyabb tûzfalprogram megcsinálja, de ha nem sajnálod az idõt turkálásra, akkor a Windows tûzfal is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted July 2, 2010 Vagy csak keressen rá a neten, mit kell kinyitni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piegier 0 Author Share Posted July 2, 2010 Nos igen itt jön a probléma, hogy a játékot GameRangerrel szeretném játszani. Ugyebár hostolni a router miatt nem tudok, csak ha kinyitom a játékhoz való portokat. (A GameRanger UPnP-t használ, az engedélyezve van...). A játék ellenben csak helyi hálózaton játszható, ezért is kell a GameRanger. Ehhez mérten nem találom sehol sem a neten (már összegugliztam az atyaúristent is), hogy milyen portokat kell neki nyitnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted July 2, 2010 Mi a játék neve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted July 2, 2010 Hamachi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piegier 0 Author Share Posted July 3, 2010 Hamachit azért nem használok mert szépen összekuszálja a hálózati beállításokat, valamint a GameRanger szépen közösségi alapokra van építve tehát játékonként van rendezve minden rajta futó szerver. A játék neve Yu-Gi-Oh! Power of Chaos - Joey the Passion Tudom, hogy fájdalmas, de meg vagyok áldva vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted July 3, 2010 UDP 16000-et mondják egyes helyeken (+ UPnP, de az nálad rendben van). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts