Jump to content
GSForum - Segélyvonal

"Elmegy a net"


Garono

Recommended Posts

Garono

Az a problémám akadt, hogy vettem egy új laptopot. :D Kb. 1,5 hete. Fel is nyomtam rá egy 64 bites Windows 7-et. Minden nagyon flottul mûködött kb. 5-6 napig, amikor elkezdett akadozni a wi-fi. Értem ezalatt, hogy 2 percenként a jelerõsséget jelzõ ikon mellett megjelenik egy sárga felkiáltójel, és ha ráviszem a kurzort, kiírja, hogy nincs internetkapcsolat. De a router kezelõfelületére sem tudok belépni. Viszont ki van zárva, hogy a router lenne a hibás, mert az összes többi gépen nincsen ilyen probléma.

 

Mivel csak pár napos volt a rendszer, gondoltam veszem a fáradságot, és újrahúzom, mert gondoltam talán az össze-vissza történõ drivertelepítések megfektették. Tehát tegnap újratelepítettem, de ugyanolyan rossz. Viszont, mint mondtam, az elsõ 5-6 napon egyáltalán nem volt ez a probléma. :huh: Szerintetek? ...

 

(Vírusirtó, tûzfal aktív.)

Link to comment
Share on other sites

Pjotr

Passz, lehet, hogy amikor felmelegszik, akkor eldobja a kapcsolatot. Ha azt akarod, hogy megoldódjon --> szerviz.

Link to comment
Share on other sites

Garono

Ma megint újratelepítettem a rendszert, rögtön készítettem is egy backupot a frissen települt rendszerrõl, és nagyon óvatosan kezdtem el telepítgetni. Nap közben eszembe jutott, hogy talán a NetMeter nevû hálózataktivitás jelzõ a probléma forrása, ezért azon kívül minden feltettem. És láss csodát, ma még nem szakadt meg a net! :pislog: Elképzelhetõ, hogy nem igazán fut Win7-en az említett program (legalábbis nem megfelelõen). Egyébként már évek óta 1.1.4 beta verziónál tart, mert a fejlesztõ srác idõ hiányában felfüggesztette a projektet.

 

Csak az az érdekes, hogy eddig a két korábbi Windowson NetMeter eltávolítása után is ugyanúgy akadozott a net. :hááát:

Link to comment
Share on other sites

Pjotr

Facepalm? :igen: Ennél rosszabb már csak a cfosspeed említése lehetne. :fal:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...