Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2010. januári számról


payskin

Recommended Posts

payskin

:huh: ->KÉP

 

Gondolom, előbb-utóbb megjelenünk... ;)

Link to comment
Share on other sites

mizsi

Úgy látom, a nyomda ördöge ismét alkotott:

címlapon az áll, hogy Ashampoo WinOptimizer 2010 ajándékba. Az 58. oldal szerint az Ashampoo Office 2008-at kapjuk meg, de az Ashampoo Magical Defrag leírása szerepel a cikkben. Az, hogy a korongra mi került, már nem mertem megnézni.

Link to comment
Share on other sites

payskin

Te jó ég... :fetreng:

Link to comment
Share on other sites

diofes

Tudtam, hogy valami furcsa....

Csak azt nem tudtam mi...

 

Tényleg kicsit fura, hogy akkor most mit is kaptunk ajándékba! :D

Link to comment
Share on other sites

Tószegi Szabolcs

Tényleg, a nyomda ördöge (vagy valaki másé) jól összekuszálta a teljes verziókat ebben a hónapban. A teljes verzió az Ashampoo Magical Defrag 2, az van a korongon (remélem :D) és arról szól a cikk is. Sajnos a címlapon és a program melletti névjegyben rosszul szerepel, ez bizony a mi sarunk, elnézést kérünk érte. :hááát:

Link to comment
Share on other sites

Dávid Csaba

A patchelés szellemében nem kéne küldeni az elõfizetõknek a kérdéses oldalból egy frissített példányt?! :P

Link to comment
Share on other sites

arpsoft

Nem is tudtam, hogy a XI. században is volt már számítógép... :pislog:

Pedig rögtön az elsõ cikkben ott van fehéren-feketén.

Elõ kell venni a könyveket újra, úgy látszik sokat felejtettem... :P

Link to comment
Share on other sites

frigoka

70. oldal Hibrid tévétuner cikkel kapcsolatban hiányolom a tesztelésre használt számítógép leírását, illetve legalább egy minimum hardver konfigurációt ( proc., videó). Ezek nagyon fontosak a HD adások vételénél. Sajnos 3 adó csak ebben a formában vehetõ, annak ellenére, hogy sok mûsort nem is HD minõségben adnak, csak eszerint kódolják.

DVB-C -t is meglehetett volna említeni, hogy például ezek a tunerek támogatják-e.

Link to comment
Share on other sites

Egri Imre

Valóban, a hardver kívánalmak kimaradtak, bár ezekrõl régebben talán esett már szó. Az adás rögzítése maga natív formátumban történik, így nem igényel nagy teljesítményt, bármelyik mai gép elboldogul vele. A nehezebb feladat a kikódolás és megjelenítés, mivel MPEG-4 AVC streamról van szó. Standard felbontásban nincs nagy gond, amelyik gép le tud játszani egy jó minõségû DivX filmet, annak menni fog, vagyis egymagos processzorokkal is el fogunk boldogulni, ajánlott 2,4 GHz. Full HD adásokhoz két magos, legalább 2 GHz-es gép ajánlott. Lehet elõre ellenõrizni egy nagy felbontású, 1080 soros H.264 vagy x.264 kódolású MKV fájl lejhátszásával, ha ez simán megy, akkor valószínûleg a DVB-T HD adások vétele is menni fog.

 

DVB-C-rõl szó sincsen, mivel egyik tesztelt tuner sem támogatja és a tunerek túlnyomó része így van ezzel. Nem hinném, hogy lesz DVB-C tuner tesztünk, mert a gyártók egyedi megoldásokat alkalmaznak a tartalom kódolásához és nem lehet megvenni náluk külön a dekóder modult, csak a set top boxba beszerelve.

Link to comment
Share on other sites

tasmandevil666

Nekem olyan problémám lenne, hogy én Windows7-et használok most már és a Panda Internet Security 2010-et nem tudom feltelepíteni ami a dvd mellékleten van, mert nem támogatja a sevent pedig a 2010-es változat ha jól tudom akkor támogatja. Ez most csak nálam van ilyen probléma vagy esetleg másnál is, mert elsõsorban emiatt fizettem elõ az újságra. :(

Link to comment
Share on other sites

Bata László

A Panda összes 2010-es terméke Windows 7 kompatibilis, ezért hiba esetében a Panda ügyfélszolgálatának megkeresését javasoljuk, pl. a support@hu.pandasecurity.com levelezési címen.

 

Talán egy új verzióra frissítés is segíthet, ugyanis nemrég jelent meg frissebb kiadás a termékbõl. Februári korongunkon már ez lesz megtalálható, de akinek sürgõs, az próbálkozhat a Panda letöltési oldalán is (itt sajnos nincs kiírva, hogy mi a letölthetõ aktuális program teljes verziószáma).

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...