Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Indulás után elsötétül a képernyõ


andrasbiro
 Share

Recommended Posts

andrasbiro

Sziasztok.

Gondom a következõ:

Indítás után a bios rendesen betöltõdik, és az XP is elkezd töltõdni, a kék csík halad rendesen, de amikor a bejelentkezõ képernyõ kellene megjelenjen hirtelen elsötétedik a kép. Ugyanezt csinálja normál indításnál és csökkentett üzemmódnál is, de akkor is, ha a legutóbbi helyes konfigurációt választanám. Videó kártya és monitor csere kipróbálva, ezekkel is csinálja. Ami érdekes, hogy betöltõdés alatt normálisan világít a merevlemez aktivitását jelzõ vörös led, de miután elmegy a kép, a vörös led sem világít...

Alaplap Asus A7n8Xe deluxe, videó kártya is Asus , valafi 5200 nVidia,

Minden ötletet szívesen fogadok és köszönök

Link to comment
Share on other sites

andrasbiro

nem hinném hogy vírus de azért kiszerelem a merevlemezt és le ellenörzöm egy másik gépen, frissítésre sem gyanakodtam, mivel korlátozott felhasználóként használom általában és így nem települnek automatikusan frissitések

 

Elolvastam a belinkelt cikket, nem valószínû hogy vírus, mivel nálam a kurzor sem látszik....

Link to comment
Share on other sites

andrasbiro

áttettem a merevlemezt egy hordozható házba, majd megpróbáltam csatlakoztatni egy másik géphez, de nem azt mondja h nem lehet felismerni a lemezt, a WinPatrol pedig jelez hogy valami dumprep 0k akar automatikusan elindulni....

Link to comment
Share on other sites

andrasbiro

Helyzet megoldva, végül is újratelepítéssel.

Mindent köszönök.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...