hdavid 0 Share Posted May 11, 2009 Üdvözlet mindenkinek! Windows for Workgroups 3.11 magyar nyelvű változatot keresnék, mert van egy régi pentium 1-es gépem 32 mega RAM-mal, 3GB vinyóval, valami HP Vectra alaplappal, Cirrus logic 5465 4MB VGA-val. A WfW3.11-et csak angolul találtam neten, de az nem jó mert nem kezeli az ékezeteket. A Microsoft TechNet oldaláról meg nem lehet letölteni mert nincs elég jogom hozzá. Előre mondom, nem kalózkodás, meg ilyesmi céljából szeretném megszerezni, csak kipróbálni (és utána használni). Akinek esetleg megvan, az legyen oly szíves, hogy belinkeli nekem a floppyk tartalmát! Vagy ha neten tud valaki oldalt ahonnan le lehet tölteni. Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted May 11, 2009 A gond az, hogy jogdíjas. Még akkor is, ha már nem lehet a boltban kapni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdavid 0 Author Share Posted May 11, 2009 Akkor ez azt jelenti, hogy ha ideadná valaki, akkor megbüntetnének? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted May 11, 2009 Csak akkor ha õ már a továbbiakban nem használja, természetesen eladhatja vagy elajándékozhatja a licencét. Valójában ez csak egy grafikus felület, és MS-DOS nélkül semmit sem ér, tehát azzal is rendelkezned kell. Különben meg:Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdavid 0 Author Share Posted May 11, 2009 Tudom hogy csak grafikus felület, az MS-DOS 6.22 megvan, fent is van a gépen, csak a Windows kéne. És nem akarná valaki ideajándékozni nekem "Különben meg:Link" Tudom hogy már 'visszavonult' a Win 3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts