Jump to content
GSForum - Segélyvonal

ASUS ExpressGate


sure
 Share

Recommended Posts

sure

Hali!

 

P5QL alaplapom van és már csak pusztán kíváncsiságból is ki szerettem volna próbálni az ExpressGate funkciót. Vista x64-em van, feltelepítettem az alaplapi DVD-rõl az ExpressGétet, utána újraindítottam a gépet, BIOS-ba be, Tools-nál ExpressGate Enabled, F10, és hibát ír ki. Egyelõre még nem tudtam teljesen elolvasni, mert a Pause gomb leállítja a gépet, de valami olyat ír, hogy nincs telepítve. Mit lehet tenni?

 

update: a hibakód: 8c000002

Link to comment
Share on other sites

frenk

Indítsd a vista lemezrõl a rendszert, válszd a javitást, és az indítószektorok javítása.

Link to comment
Share on other sites

frenk

Ez talán mégsem a jó megoldás, mert az azthiszem csak a vinyón tárolt operációs rendszereket rendezi. Ez pedig egy alaplapon, flash memóriában tárolt rendszer. Esetleg egy próbát megér.

Link to comment
Share on other sites

Becsoft

Csak a drágább alaplapokon van flash chipen az ExpressGate! A P5QL-nél a winchesterre kell telepítened.

Link to comment
Share on other sites

sure

hát fel is van telepítve! De akkor is kiírja azt a hibát

mivel neked P5Q van, megkérdezném, hogy nálad működik?

Link to comment
Share on other sites

Becsoft

Nem tudom, sosem használtam. :upsz:

Link to comment
Share on other sites

sure

probléma megoldva.

az volt a baja, hogy csak SATÁS vinyókon akar mûködni, és azokon is csak akkor, ha IDE módban vannak, nem pedig AHCI-ban

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...