Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Macromedia Dreaweaver CS3 fix széleség


Roomgered
 Share

Recommended Posts

Roomgered

Sziasztok!

 

Én egy nagyon kezdõ weblap készítõ vagyok, csak a rend kedvéért közlöm! 8)

Csináltam egy weboldalt, és azt szeretném elérni, hogy a táblázat (TABLE ID) amiben a szöveget írom fix nagyságúak legyenek.

Mondjuk a kezdõ oldalon van egy kis szöveg " Szia, üdvözölek a weblapomon" maga a tábla az 907 pixel.

Ha sok a szöveg akkor ne a táblázatot növelje meg lefele, ha nem be tdujak rakni egy scroolt és azzal tudjak lefele menni!

Találtam egy oldalt ahol így mûködik, hátha segít megérteni mit akarok: http://www.kerinfo2006.hu/szolgaltatasok.html

 

Köszönöm a segítséget elõre is.

Roomgered

Link to comment
Share on other sites

Kiskalóz

Csináld meg div-el.

Nagyon egyszerű.

A táblázat megfeleő cellájábe tedd bele és az overflow értékeket add meg.

Link to comment
Share on other sites

Roomgered

Köszönöm szépen, megpróbálkozom vele.

Link to comment
Share on other sites

Roomgered

Sziasztok!

 

Dreamweaver CS3 ban készítettem egy weboldalt, bállítottam, hogy minden középen legyen. Internet explorerben mûköd is, de mozillában nem.

Mit kell beállítanom?

 

 

Köszi

Roomgered

Link to comment
Share on other sites

Kiskalóz

Mutass 1 linket.

Link to comment
Share on other sites

Roomgered

www.mikrofinance.hu

 

Van még egy problémám: ha táblázatba akarok felsorolást csinálni, nem rakja ki a pontot a bekezdéselhez.

 

Köszi

Roomgered

Link to comment
Share on other sites

Kiskalóz

Ahogy elnéztem, van 3 táblázatod egymás alatt. A legfelsőben van a céglogó és a flash gombsor, alatta a bal rész üres a jobb rész az "aktív" tartalom. És a legalsó táblázat az impreszum rész. Hogy ne legyen sok mukád, azt tudnám javasolni, hogy csinálj egy táblát 1 oszloppal és 3 sorral. A legfelsőbe belerakod az első táblát, a középsőbe a másodikat, és a legalsóba a harmadikat. Azon beállítasz mindent és azt próbáld középre igazítani.

 

Nem tudom sikerülni fog-e. Vannak furcsaságok ebben a kódban.

pl:

<div align="left"><br /></div>

 

Illetve minek van CSS, ha nem használod? Vagy ha használod, akkor miért van tele az oldal style-okkal?

Link to comment
Share on other sites

Roomgered

Köszönöm a segítséget!

 

Márt csak az a kérdés, hogy a táblátban a felsorolásnál, mért nem rakja ki a pontot?

 

Köszi

Roomgered

Link to comment
Share on other sites

Roomgered

Köszönöm a segítséget, újra csinálom az egészet, úgy döntöttem.

 

Link to comment
Share on other sites

Kiskalóz

Okos döntés, nem lesz nehéz dolgod. De azt javaslom, ülj le, gondold át mit is akarsz, és ezt hogyan akarod megoldani. Sok felesleges munkát megspórolsz.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...