Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Creative X-Fi Xtreme Gamer


gorzati
 Share

Recommended Posts

gorzati

Kedves fórumózók, és X-Fi tulajok!

 

Ma vettem egy X-Fi Xtreme Gamer hangkártyát, Vista alá letöltöttem hozzá a drivereket, nagyon szépen szól, sikerült feltelepíteni a többi szoftvereket is amit a honlapján találtam. Egyetlen problémám, hogy a dobozán szerepelnek képek különbözõ üzemmódokról (Gaming Mode, Entertainment Mode, Audio Creation Mode) és ott külön külön ablakokban mutatja a képen, szép grafikával és rengeteg beállítási lehetõségekkel. Viszont nekem csak egyszerû Win98 szerû ablakban jelennek meg a beállítások és fülekre vannak osztva az egyéb beállítások, de sokkal kevesebbet lehet állítani, mint ahogy kellene. Pl. ha üzemmódot váltok, akkor nem történik semmi, semmien albeállítás nincs :(.

Attól ilyen nekem, hogy nem XP van a gépemen? Vagy én nem vettem észre valami fontosat? A legújabb vista drivert szedtem le.

 

Amit én látok és amit jó lenne látni:

 

IPB kép IPB kép

Link to comment
Share on other sites

sirfrancisd

Szia!

 

A Creative Support oldalán láthatod, hogy bár vannak driverek Vista alá, de korántsem kiforrottak, sokat kell õket "heggeszteni", mire használhatóak lesznek, és emellett nem minden funkció mûködik úgy ahogy XP alatt tenné. Ha legörgeted a "Show Details" opciót, akkor látni fogod, milyen esetleges módosításokat kell tenned.

 

Sok média megírta már on- és offline-osok is egyaránt, hogy játékosoknak még kicsit korai a váltás Vista-ra, de ha már azt használod, akkor még meg kell tanulni alkalmazkodni. :hááát:

Link to comment
Share on other sites

gorzati

Köszi szépen akkor megnyugodhatok, nem én csesztem el :D. A hangzás biztosan nem fog változni, a skin-t meg csak megcsinálják olyanra, mint XPbe van. Kérdés hogy mennyi ideig fog tartani!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...