Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ophcrack


lala
 Share

Recommended Posts

lala

Sziasztok!!! Az a probléma hogy az ophcracket letöltötttem a livecd-s verzióját, be is bootol de a jelszót nem fejti vissza hanem azt írja néhány helyre hogy empty tehát nem talál semmit és nem tudom miért??? Valami kell még a livecd hez??? én úgy írtam ki ahogy volt a lemezképfájlba!!!! kérlek segítsetek mert nagyon kéne!!!! Nagyon szépen köszi Lala

 

Létszi valaki ÍRJA le nekem RÉSZLETESEN hogyan kell használni alivecd-s részét !!! Elõre is nagyon köszi Lala

Link to comment
Share on other sites

lala

Megpróbáltam a Live-Cd de valami NThash already ezt írja ki és Nem tudom miért!!! Kérlek segítsetek!!!! Köszönettel Lala

Link to comment
Share on other sites

lala

Irjon má valaki létszi mert megeszek mindenkit!!!!

Link to comment
Share on other sites

Laali

Valamikor én is próbáltam. Működött. Ha jól emlékszem az elején ki kellett választani, hogy mi alapján dolgozik, valamelyik szivárványtáblát, (ez valami nagyobb számú mappa volt) meg talán azt hol keresse a rendszert (vagy talán a SAM fájlt ?) , de olyan rég használtam, hogy nem emlékszem rá pontosan. A több mint 10 angol betűbűl álló jelszót megfejtette.

 

Van egy hasonló célú programocska a >>> DreamPack. ezzel is be lehet lépni a rendszerbe. A bootcd már hiányzott az oldalról sajnos...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
lala

köszi sikerült!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Gábor01

Az OPHCRACK live CD 1.2.1 használva olyan problémám van hogy nem fejti meg az összes jelszót. A négyből 2 sikeresen megfejt de a másik kettőt nem. Ez utóbbi kettőben van nagybetű és hosszú és szám is de 14 karakternél nem hosszabb. Miért nem sikerülhet neki, mit tudok esetleg még beállítani rajt? Tudomásom szerint mind a négy LM táblát használja.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Sunyika

Nekem is lenne egy kis problémám az ophcrack-kel:

Nemrég sikeresen használtam a progit egy Windows XP jelszó feltöréséhez (PC-n): csak annyit tettem, h a cracket tartalmazó cd-rõl bootoltam, majd kevesebb mint 10 perc alatt kidobta a jelszót.

Nos, nem sokkal késõbb ugyanezt a rendszert próbáltam "feltörni" (saját PC-rõl van szó:)), de ekkor NEM sikerült, kb. fél perccel a számláló elindulása után azt írja, ki, hogy "not found" (oda, ahová a userekhez tartozó jelszavakat kéne írnia). Ezután a notebooke-omon (XP) futtattam le, a nem túl bonyolult jelszavakat feltörte(amiben nincs mondjuk ! vagy % jel), a bonyolultakat nem.

A PC-n való futtatáskor a "Preload" nevû rész rögtön 100%-on van, míg korábban várni kellett és a notebooke-nál is várni kell, h elérje a 100%-ot; és a"Progress" résznél a csík el sem kezd töltõdni, szóval meg sem próbálta megkeresni a jelszavakat, így írtaa ki fél perc után, hogy "not found".

 

Tudtomon kívül valami védelmet tettem fel a gépre, vagy mi okozhatja a problémát?

A két PC-s próba között egy memóriakártya el lett távolítva, így van benne 1 GB RAM; ez kevés lenne, és ezért nem kezdi el a feltörést?

Ez az egész nagyon fura.:o

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...