Jump to content
GSForum - Segélyvonal

A4Tech X-750F lézeregér


csibe283

Recommended Posts

csibe283

Egy hónapos használat után megosztanám a tapasztalataimat az egérrel kapcsolatban. Elõtte egy Trust MI-2500X optikai egerem volt.

 

A csomagolásban egy PS/2 átalakítót is adtak hozzá egy használati utasítás és egy driver CD társaságában, amit igazából nem is néztem meg, mert az egér teljesen önállóan mûködik, semmilyen program telepítésére nincs szükség.

 

Külsõre egy vékony kábeles "csilli-villi" fényes felületû egér, a hüvelykujjnál egy gumi borítással, ami engem egy kicsit zavart az elején, de meg lehet szokni. Található két gomb felette, melyeknek például a web böngészõben vehetjük hasznát, a következõ és elõzõ oldalak közötti ugrásnál, így kényelmesebb a böngészés. Az egyik különlegessége, hogy a görgõ mellett található egy 3xFire Button, ami 3 kattintásnak felel meg egy nyomásra, ez játékoknál jöhet jól (FPS-ek, ahol több lövéssel kell leteríteni az ellenséget), de akárhol jól alkalmazható, ahol dupla kattintásra van szükség (úgy is hirdetik, hogy nincs többé dupla kattintás). A görgõt kényelmesen lehet használni, nem lötyög, alatta található egy gomb, amivel az érzékenységet lehet állítani, a görgõ színével jelzi, hogy épp melyik értéken használjuk, ez alól kivétel az alapérték: 600, 800 (zöld), 1200 (sárga), 1600 (piros), 2000 (piros és zöld) és 2500 (zöld és sárga) DPI. Ez utóbbi a másik különlegessége, ugyanis az egér kiválasztásakor ez volt az egyetlen, ami 2000 DPI-nél nagyobb felbontást is tud. A lézer technológiának köszönhetõen sokkal több felületen használható, ezt ki is próbáltam egy olyan egérpadon, amin az optikai egerem meghülyült és minden irányba ugrált, de ezzel az egérrel tökéletesen tudtam Photoshop-ban retusálni az említett egérpadon. Súlyát olyan közepesnek mondanám, fogtam már sokkal könnyebb és sokkal nehezebb egeret is. Az ára is igen kedvezõ, kb. 6500 forinttól indul.

 

Összességében nekem egy nagyon szimpatikus lézeregér, eleinte kicsit furcsának tûnõ, ám megszokható fogással. Meg vagyok elégedve vele és örülök, hogy erre cseréltem a régit. :)

 

Bõvebb információk a termékrõl

 

Csatlakozása: USB

Színe: fekete

Érzékenységi szintek: 600, 800, 1200, 1600, 2000 és 2500dpi, 6010 CMOS Chip,

6.4 megapixels/sec érzékelés,

FPS: 7080 frames/sec,

Képfeldolgozás: 6.4 megapixel/ sec

X7 Extra Speed Laser Engine

OMRON gomb: 800,000 lenyomás

Súly: 0.23 lb.

Kábel: 2.2mm, 1.8 m

Talp élettartama: 2.5 millió

SPI: 1 millisec,

Max. sebesség: 45 inch/sec

Max. gyorsulás: 20g

MCU Design

3X tûzgomb: "3XFire Button", nincs több kettõs klikkelés! A játék közben a "3XFire Button", három lövést ad le 1 klikkeléssel.

 

IPB kép

IPB kép

IPB kép

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...