Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Morpheus


Botond

Recommended Posts

Botond

Helló! Ezt a topicit azért hoztam létre, hogy akinek a Morpheusszal van problémája, az ide írja.

Link to comment
Share on other sites

merchajnalka

Szia!

Ezek szerint Te egy nagy Morpheus értõ vagy? ;)

A kérdésem nem különösebben nagy gond megoldását reméli:

Nekem a free verzió megy, remekül bevált eddig (mind 7köznapi, mind torrentes letöltésnél), de rémesen idegesítenek a reklámfelületek benne - ki lehet ezeket valahogy lõni, hogy ne legyenek ottan alul és az oldalsávon???

Azt tudom, hogy az Ultra verzióban nincsenek ilyenek, dehát az meg nem ingyenes...

A másik már inkább lényeges:

Elõbukkanó oldalsávon elvileg meg lehet jegyeztetni vele a keresési eredményeket - ez rendben megy is addig, amíg ki nem lépek a progiból - a preferences-ben hiába állítottam át search history options-t: mindig elvesznek az elõzõ kereséseim kilépés-újraindításkor, ezt ki lehet valahogy küszöbölni, mondjuk, hogy két nappal késõbb is elõ tudjam varázsolni a régebbi keresési eredményeket???

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
kfbalazs

Szia. Nekem Free Morpheusom van és nem tudok letölteni vele se mp3-at se filmeket. Eddig ment,de az utóbi pár honapban nem akar!!!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
horwath

A Morpheus egy új koncepcióval próbálkozik, ami nekem sem smakkol és nagyon sokan fognak elpártolni tőle: a lényeg hogy a copyright gyanús fájlokat letölthetetlenné teszi mindaddig amíg nem sikerül kiderítenie a fájl "eredetét", jelen pillanatban a Morpheus használhatatlan. ENNYI. :)

 

Üdv Balázs

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
merchajnalka

Sziasztok

 

Nekem is fentvan a gépemen a Morpheus. Simán tudok is letölteni vele... mp3, torrent rendben megy minden. Pontosabban csak ment.

 

Az utóbbi időben próbálkoztam filmekkel. Elég keservesen sikerült, csak sokadik nekifutásra és úgy hogy folyton figyeltem mi történik. Rendre megtörtént (megtörténik), hogy egy bizonyos idő eltelte után, a Morpheus.exe hibát észlelt és ezért leáll üzenet bukkant elő. Dühítő, mert így az épp aktuális letöltseim is megrekednek (Hashing file - írja melléjük), és nem indulnak újra, csak ha a Partials mappából törlök mindent és újrakezdem előről a letöltést. Így elég nehézkes, hosszadalmas a dolog és dühítő, amikor már lejött 30-45%, és sutba tűnik az egész!

 

Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma???

 

köszi

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...