Szerdahelyi Gergely 0 Share Posted January 1, 2006 Elég érdekes jelenségeket produkál a laptopom: Van, hogy csak úgy elmegy a háttérvilágítás. Kép maga az van, mert ha lámpával belevilágítok, akkor látom, hogy színesek a pixelek, de villany meg nincs Ekkor kicsit megmozgatom a monitort elõre, vagy hátra és vagy visszajön, vagy nem. Rosszabb esetben lehibernálom a gépet, majd bekapcsolom, és újra mûködik. A másikat pár napja vettem észre: A kép bal oldalán villog a fénycsõ, ha bemelegedett (kb. 15-20 perc). Találkozott valaki már hasonló jelenséggel A laptop típusa: Fujitsu-Siemens Amilo K 7600 Lehetséges, hogy valami zárlat van benne? Mert amióta ezt csinálja, az akkuüzemidõ kb. 1 óra 3 helyett Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted January 2, 2006 Gergely! Én a helyedben egy percet sem kínlódnék, vinném a szervizbe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerdahelyi Gergely 0 Author Share Posted January 2, 2006 Persze, viszem, csak nem akarom, hogy valami mesével átvágjanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted January 2, 2006 A pakliban benne van, NE hagyd magad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 2, 2006 Valószínûbb a kontakthiba. Szerintem megjavítják, nem lesz semmi mesélés. A Gericom-om is csinál ilyet, bár az már lassan 4 éves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerdahelyi Gergely 0 Author Share Posted January 2, 2006 Holnap felhívom a szervizt, remélem nem kell Pestre mennem. Köszi a segítséget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts