dryeti 0 Share Posted December 23, 2005 Hello! Használ valamit egy TFT monitorra a képernyõkimélõ? Tud valaki valamit errõl? Kssz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted December 23, 2005 Én úgy tudom, a TFT-nek nem szükséges, mert nem ég bele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted December 23, 2005 Nekem az a képernyõvédõm, hogy 20 perc tétlenség után kikapcsol a monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipmix 0 Share Posted December 23, 2005 Én még a CRT-hez sem használok. 5-6 éves monitorok, de nem sérültek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted December 23, 2005 Szerintem is felesleges a képernyõkímélõ TFT-hez. Mire elfáradnának a kristályok, addig már amúgy is mindegy a monitornak, mert lesz még más baja is. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dryeti 0 Author Share Posted December 23, 2005 Kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warynski 0 Share Posted January 16, 2006 Nem ok nélkül írják: ...employment of a screen saver that becomes active for some seconds every twelve hours. Innen kezdve gyakorlatilag felejtõs a képernyõvédõ. Kivéve azon felhasználóknál, akik 12 órákig szoktak egy fényképet vagy egy ablakot bámulni a kijelzõjükön. Nekik külön ajánlom, hogy 12 óránként feltétlenül mozdítsanak meg valamit... (Ezt persze nem azért mondom, mintha a Samsung idézet nélkül nem sejtettem volna magam is, de az idézet azért jó, mert így legalább no comment, nem kell külön bizonygatni...) A kikapcsolás inkább javasolt, de az sem túl gyakran, mert akkor meg a fénycsöveket esetleg a túl sok ki-be kapcsolás nyírja ki. Pontosabban, a bekapcsolás pillanatában van egy kis káros igénybevétel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 16, 2006 A régebbi plazma kijelzõk voltak hajlamosak a beégésre. Ma már azok sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galussss 0 Share Posted November 19, 2008 Sziasztok Egy gyors kérdés (jobb témát nem találtam neki): mi a jobb a monitornak (TFT) hosszútávon, ha számítógép kikapcsolásakor kikapcsolom azt is, vagy ha standby módban hagyom? (energiatakarékosság nekem nem szempont) kösz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becsoft 0 Share Posted November 19, 2008 Nyilván kikapcsolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts