Jump to content
GSForum - Segélyvonal

SCSI kártya nem kerül felismerésre


goldfinger
 Share

Recommended Posts

goldfinger

Kaptam egy Media típusú Videoraider 160g. külsõ meghajtót. Az a gondom vele, hogy a SCSI kártyát látja az xp, de a cuccost nem. Tudna ebben valaki segíteni nekem? Köszi!

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

A SCSI BIOS-ban rendesen ott a kártya?

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

feree

Nekem annyira új ez az egész scsi dolog, hogy nem tudom. Az everestet futtattam le és ott rendesen feltelepült a kártya. Hol tudom megnézni a scsi bioszát?

szia

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

A POST után azonnal.

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

goldfinger

Nem nincs ott, akkor a kártyával vagy a driverével van gond?

Egy kicsit nem tudnál bõvebben segíteni?

köszi

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

Az hogy lehet, hogy nincs ott? Áruld el, milyen kártyáról van szó! Megnézem akkor a leírásában, hogy hol találod.

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

goldfinger

Ez egy tekram gyármányú dc 315-u kártya.

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

A Videoraider 160g-n mire van állítva a SCSI ID? Használsz még más SCSI-eszközt is ezen kívül?

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

feree

Amikor elõször feldugtam 5-n volt az id-je, kapcsolgattam mindegyik állásba, most az 1-n van. Nem használok mást csak ezt.

Szia

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

Próbáld meg a 7-esben.

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...