Zazu 0 Share Posted September 27, 2005 Miután a Freemail, és a Mailbox is gyengélkedik, szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyik a legmegbízhatóbb ingyenes levelezõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted September 27, 2005 A Vipmail talán. Velük még soha nem volt gond. Igaz, csak ritkán nézek be webes felületen, és nagyon ritkán elõfordul, hogy túllépi a kapcsolódási idõt a Poptray, de minden levél megjön rendesen, és nincs (huzamosabb?) leállás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted September 27, 2005 Gmail Egyértelmûen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazu 0 Author Share Posted September 27, 2005 És a Gmail-ba lehet regisztrálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted September 27, 2005 Klikk ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazu 0 Author Share Posted September 27, 2005 Köszönöm! Tetszik az oldalad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crocket 0 Share Posted November 4, 2005 Klikk ide. Ha nem lenne probléma, tudnál nekem is küldeni meghívót? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted November 4, 2005 Töltsd ki a rovatokat, és elküldöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibor20 0 Share Posted January 9, 2006 Sziasztok! Én Drenyóczki Tibor vagyok és a Freemail-en 2004 szeptemberében regisztráltam magamat a voodoo2pci@freemail.hu címen. A jelszavamat megváltoztattam de utána már nem tudtam belépni. Írtam a levelezõ rendszernek de nem válaszolnak nekem. Nem tudok mit csinálni. Valakinek nincs valami ötlete. Kérem segítsenek nekem, mert nagyon sok fontos levelem van rajta. E-mail:keeway5@gmail.com Üdvözlettel: Tibor Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted January 9, 2006 Mikor változtattad meg? Mert ha ez szintén 2004-ben történt, akkor azóta már a cím sem létezik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibor20 0 Share Posted January 9, 2006 Január 3.-án változtattam meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 9, 2006 A változtatásnál azt a jelszót gépelted be, amit most pötyögnél? Mármint pontosan azt? Volt benne ékezetes betû? Kisbetû nagybetû nem kavarhat be? Nem volt véletlenül bekapcsolva a Caps Lock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibor20 0 Share Posted January 10, 2006 A változtatásnál ugyanazt a jelszót pötyögtem be, volt benne ékezetes betû. Nem volt bekapcsolva a Caps Lock. Te nem tudsz valahogy segíteni nekem. Én tudom igazolni, hogy az enyém a postafiók!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted January 11, 2006 Az már régen rossz, ha egy jelszó ékezetes betût tartalmaz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tike 0 Share Posted January 11, 2006 Billentyûzet betû leosztása? Angol / magyar billentyûzet? Más nyelvre állított billentyûzet? Ellenõrizheted ezeket is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted January 11, 2006 Nem volt bekapcsolva a Caps Lock. Azért csak próbáld ki! Hátha akkor véletlenül be volt kapcsolva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 11, 2006 Le merem fogadni, hogy hosszú õ vagy û volt benne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted January 11, 2006 Még a z és az y cseréje is gondot okozhat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibor20 0 Share Posted January 12, 2006 Hosszú ó volt benne. Nincs benne z vagy y. Akkor valaki tudna nekem segíteni valahogy? Rengeteg fontos levelem van rajta. Csá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruzsa Dániel 0 Share Posted January 12, 2006 Szerintem vipmail, ezen kívül gmail, mindekettõt használom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 12, 2006 @Tibor20: a régi jelszóval próbáltad? A lehetséges elgépeléseket már kipróbáltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibor20 0 Share Posted January 19, 2006 Sziasztok! Én Drenyóczki Tibor vagyok és a Freemail-en 2004 szeptemberében regisztráltam magamat a voodoo2pci@freemail.hu címen. A jelszavamat megváltoztattam de utána már nem tudtam belépni. Írtam a levelezõ rendszernek de nem válaszolnak nekem. Nem tudok mit csinálni. Valakinek nincs valami ötlete. Kérem segítsenek nekem, mert nagyon sok fontos levelem van rajta. E-mail:keeway5@gmail.com Üdvözlettel: Tibor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laali 0 Share Posted January 19, 2006 Vannak olyan gépek amin használtad az új jelszavadat, és mûködött ? Volt jelszóemlékeztetõ megadva ? Nem telt el három hónap úgy, hogy nem léptél be a rendszerbe és nem volt használva ? Mire emlékszel az állítólagos új jelszóból ? Kisbetûk, nagybetûk esetleges betûtévesztés lehetõsége... A jelszót kétszer kellett bírni. Ez begépelve lett egyenként, vagy beillesztve ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laali 0 Share Posted January 19, 2006 Hosszú ó volt benne. Nincs benne z vagy y. Akkor valaki tudna nekem segíteni valahogy? Rengeteg fontos levelem van rajta. Csá! Csak egy érdekesség. Ez InternetExplorerben hosszú ó esetén a %F3 jelenik meg. Hátha az a program is így értelmezi... Igazság szerin nem fogadhatná el az ékezetes betût. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laali 0 Share Posted January 22, 2006 Nem tudtam már belejavítani az üzenetbe: Ez azt jelenti, hogy a pók szó esetén, lehet, hogy a p%F3k kifejezés is mehetett el a jelszó helyet. (Vagy valami más, hasonló módon...) A pók.html fájlt például, ha InternetExplorer kezdõlapjaként állítjuk be, akkor a címsorban nem ez jelenik meg, hanem a fenti kifejezés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts