VINIKOR 0 Share Posted September 27, 2005 PC-men lévõ filmet a Media Player Classic-kal szeretnék lejátszani, de ezt a hibaüzenetet adja (klik). A hibaüzenet felkínálja ezt a letöltési helyet. Létezik valamilyen nem fizetõs megoldás ami alkalmassá teszi a Media Player Classicot a film lejátszására? Érdekes fejlemény: feltelepítettem a Moonlight Elecard Mpeg Player v3.0-t, ami a májusi mellékleten volt és ezután a Media Player Classic le tudja játszani a filmet. Milyen kodeket hozott magával a Moonlight Elecard Player? Komplet kodekpackot nem szeretnék felrakni. Kösz a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted September 27, 2005 Töltsd le a GSpotot a PCWorld letöltései közül, az megmutatja, milyen kodek kell hozzá. Azt már könnyebb megkeresni a neten. A kodekpakkal csak egyetérteni tudok, ne tegyél fel olyat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VINIKOR 0 Author Share Posted September 27, 2005 Ezt írta ki a GSpot. Kielemeznéd nekem? Ingyen valahonnan le lehet tölteni a xvid kodeket? Kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted September 27, 2005 Persze! Az Xvid egy egyre inkább elterjedõben levõ kodek! www.xvidmovies.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
VINIKOR 0 Author Share Posted September 27, 2005 Kösz! Rajta is volt a 2005/07 Segélyvonal CD-n, plusz PC WORLD oldalásól is letölthetõ. Leszedtem a Moonlight...Playert, telepítettem az xvid kodeket és a Media Payer Classic lejátsza a filmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RRR 0 Share Posted October 21, 2005 Sziasztok! Megmondanátok, hogy melyik program és/vagy kodek segítségével lehet lejátszani "mov", valamint "wmv" kiterjesztésû fájlokat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Share Posted October 21, 2005 1. Microsoft Médialejátszó programjával (*.wmv) 2. QuickTime 7 (*.mov) Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted October 21, 2005 Win98-at használsz? Mert ha XP-t, akkor valami gond lehet azzal a wmv-vel. Elõfordulhat, hogy csak a Media Player nyitja meg, akkor pedig valószínûleg egy asf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted October 21, 2005 Megmondanátok, hogy melyik program és/vagy kodek segítségével lehet lejátszani "mov" ... kiterjesztésû fájlokat? Ha nem akarsz quicktime-t telepíteni, (és ugye nem akarsz, ), akkor válaszd a QuickTime Alternative-ot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts