Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Pocket Powerpoint


PATIKA SV

Recommended Posts

PATIKA SV

Keresem a lehetõségét annak, hogy a PDA-n magammal vihessek PC-n készült PP bemutatókat és ezt a helyszíneken található kivetítõkkel használhassam. Van-e ezzel kapcsolatos információtok és ez a program honnan beszerezhetõ? :?::?:

Link to comment
Share on other sites

SzoZo

A helyszínen történõ vetítésnek sok módja van. Néhány projektor tartalmaz SD/MMC kártya foglalatot, esetleg egy USB portot. Néhány drágább, és modernebb vetítõ pedig WLAN, esetleg Bluetooth kapcsolattal is bír. A kártyát belerakva, általában (beállítástól függõen) automatikus a vetítés. (Kompatibilitásra kell figyelni!)

A PDA-kat általában PalmOS vagy Ms Windows Mobile 2k operációs rendszerrel telepítve adják. Innen kell kiindulni! Más szoftverkörnyezet tartozik a PalmOS-hez, illetve a Ms Win-hez. Általánosságban nehéz jó tanácsot adni, szükség van a kivetítõ és a PDA típusára.

Más módszer ami esetleg segít: Az egyes diakockákat külön-külön JPEG formátumban elmentve, diavetítés módot használva biztosra mehetünk. ;)

Link to comment
Share on other sites

PATIKA SV

A PDA Fujitsu Siemens LOOX400 típusú.

A neten találtam egy 14 napos SlideShow programot, amelyik szinkronizálja a PC-t és a PDA-t, valmi ilyen teljes verziót keresek.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...