DaRkPsY 0 Posted February 19, 2009 Sziasztok!Olyan megbízható letöltésvezérlõt keresek ami beépül nemcsak az internet explorerbe,de a firefoxba,esetleg az operába és a gugli chrome-jába is.Köszi elõre is! Share this post Link to post Share on other sites
Tibor66 0 Posted February 19, 2009 Orbit Downloader talán megfelelő program lesz. Free Ingyenes, tud magyarul, ".flv" files letöltése. Share this post Link to post Share on other sites
kori 0 Posted February 19, 2009 Igen ez manapság jó választás. Korszerû, beépül a böngészõkbe és gyors. Share this post Link to post Share on other sites
Einstein 13 Posted February 19, 2009 Csak ajánlani tudom az Orbit Downloadert mert nekem eddig szinte mindig jó volt. A Chrome-ben nem igazán jó de működik vele. Share this post Link to post Share on other sites
DaRkPsY 0 Posted February 20, 2009 Köszi szépen, megnézem. Most éppen egy Firefox koppintást, a Flock-ot használom, úgy vettem észre, gyorsabb a rókánál. Az Operával az a gondom, hogy eleve rossz a beépített vezérlője, képtelenség letölteni vele. De ha az Orbit teljesen beleépül, akkor visszaveszem. (Rapid, megaupload és egyéb ftp és webes letöltésre kéne, mint pl. programok stb, amiket közvetlenül honlapról szedek ugye. /http letöltés?? /) No megnéztem, de nem épül be sehogy sem. Share this post Link to post Share on other sites
Einstein 13 Posted February 20, 2009 Ahhoz, hogy működjön, a először be kell állítani a Beállítások/Figyelés menüpontban azt, hogy mely böngészőkbe legyen integrálva. Share this post Link to post Share on other sites
SkyBird 118 Posted February 20, 2009 Én a Free Download Manager 3.0 build 848 programot használom. Ez is ingyenes és amibe nekem kell, tuti beépül. (IE, FF) A többit nem tudom. Share this post Link to post Share on other sites
DaRkPsY 0 Posted February 20, 2009 Persze, ezeket beállítottam, és próbáltam többféle dolgot tölteni több böngészővel is, de semmire nem reagál, nem is értem. Persze[VESSZŐ SZÓKÖZ]ezeket beállítottam[VESSZŐ SZÓKÖZ] és.... is[VESSZŐ SZÓKÖZ]de... reagál[VESSZŐ SZÓKÖZ]nem is értem[PONT] Share this post Link to post Share on other sites
Einstein 13 Posted February 20, 2009 Nekem eddig szinte mindent sikerült letöltenem OD-val amit akartam, Chrome-ben volt eddig egy kis gondom de azt nem használom gyakran. Share this post Link to post Share on other sites
eremit 0 Posted December 1, 2012 A kérdés a régi: Szerintetek melyik a legjobb letöltésvezérlő manapság? Kicsi és egyszerű legyen. Köszi! Share this post Link to post Share on other sites
Einstein 13 Posted December 1, 2012 Orbit Downloader Share this post Link to post Share on other sites
wrxsti29 0 Posted December 5, 2014 Sziasztok! Youtube videó letöltéséhez melyik a legjobb program? Válaszokat köszönöm. Share this post Link to post Share on other sites
Sebi 13 Posted December 5, 2014 Firefox böngésző FlashGot kiegészítővel. Share this post Link to post Share on other sites
eremit 0 Posted December 5, 2014 Freemake Video Downloader Share this post Link to post Share on other sites
Temporary 52 Posted December 5, 2014 https://addons.mozil...per/?src=search http://en.savefrom.net/user.php?helper=ff Share this post Link to post Share on other sites