Computerfriend 0 Share Posted June 20, 2005 Mit gondoltok a konvertáló progikról? Nekem nagyon bejött a dbpoweramp music converter. Már szedtem le kodekeket hozzá a honlapról. Ingyenesen. Többfajta mp3 konvertálás és nagyon sokminden. Még régi hangkiterjesztéseket (pl.: mod) is át tud konvertálni egy kodekkel mp3-ba. Nagyon jó. Nekem legalább is bejött. Mindenkinek ajánlom. Az internet cím ahol információkat találtok: www.dbpoweramp.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted July 7, 2005 Nagyon jó a progi! Már én is azt használom! Ingyenes, teljes ,korláltan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted July 7, 2005 Hát nem teljesen ingyenes (100% Free (mp3 encoder on trial license)) ezen oldal szerint: http://www.dbpoweramp.com/dmc-power-register.htm Na most akkor mi van ingyen és mi nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted July 7, 2005 Csak néhány érdekesebb konverziót felejt el , meg a CD írást , meg egy-két apróságot. Szinte minden megy tovább (ezt a progit mondtam a fórumtalin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
norc 0 Share Posted January 7, 2006 Az a kérdésem,hogy a DVD-hangját hogy tudom leszedni, és abból, hogy tudok mp3-mat késziteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted January 7, 2006 @ norc: Nézz körül >> itt <<. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csibefarhat 0 Share Posted March 8, 2006 Lenne egy nagy problémám... Diktafonnal szoktam felvenni dolgokat, amiket dvf formátumban tudok letölteni a gépre. A gond az, hogy Adobe Auditionnal szeretném szerkesztgetni, de ezt a formátumot nem ismeri. Ha simán átnevezem wav-ra a media player gond nélkül lejátssza, de az Adobe Audition így sem veszi be. Hogy vagy mivel tudnám a dvf-et úgy átalakítani, hogy jó legyen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted April 2, 2006 Van egy-két 20-30+ megás számom, azt szeretném MP3ba átkonvertálni, azt programot keresem, amivel úgy tudom átkonvertálni, hogy a legkevésbé romoljon a minõsége. (méret nem számít) Próbáltam az Audiograbberrel, de elég rossz lett a minõsége. Melyik progi a legjobb ilyen célra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted April 2, 2006 Próbáld ki ezt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted April 2, 2006 Vagy ezt >> Exact Audio Copy <<. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted April 2, 2006 Köszi mindkettõt, nekem az utóbbi jobban bejött. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---===K1mSt3r===--- 0 Share Posted April 7, 2006 hy all van olyan konvertáló program ami mp3-ból audio-ba vissza tudja konvertálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted April 7, 2006 Néro Audio Cd készítése például. Vagy ez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted April 7, 2006 Audió CD-t csinálhatsz a Nero-val. Ha meg WAW fájlt szeretnél elérni, itt egy pár pl: - Sound Forge - Audacity - GTX Transcoder - FairStar Audio Konverter Van közöttük ingyenes is, válogass... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---===K1mSt3r===--- 0 Share Posted April 7, 2006 THX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crocket 0 Share Posted May 13, 2006 Tudtok olyan progit, ami MP3-ból MIDI-t csinál? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted May 13, 2006 Tessék én ezt találtam neked, ami ingyenes, de azon az oldalon van még egy-két shareware hasonló progi is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crocket 0 Share Posted May 14, 2006 Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netkaloz 0 Share Posted May 25, 2006 Üdv Mindenkinek! Elindítottam egy topic-ot, de ide is leírom a problémámat, mert témába vág: Nemrégiben találkoztam az ape kiterjesztésû fájlok problémakörével, amire a megoldást a Monkey's Audio program jelentette, amely gond nélkül wav-ot készít ezekbõl a fájlokból, amit aztán egy másikkal mp3-má alakítok (bár egy lépésben jobb lenne, de olyat még nem találtam). Azonban sikerült hozzájutnom egy olyan zenei anyaghoz, amely image-fájlként van, és a legnagyobb meglepetésemre a következõ két file alkotja: CDImage.ape CDImage.cue Az utóbbival nincs is gondom, egy bin-t vártam volna, de nem, ape van mellette. Az Alcohol nem tudja csatlakoztatni, de amikor azt választom, hogy képfájl írása, akkor beolvassa, de én nem szeretném ape-ként kiírni. Van valakinek valami ötlete, hogy miként tudnék belõle legalább ape fájlokat elõcsalogatni? kösz : Leenux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata László 0 Share Posted May 25, 2006 A .cue egy egyszerû szövegfájl, ami a másik fájl, esetünkben a CDimage.ape szerkezetét írja le. Ha szerencséd van, akkor ez utóbbit átnevezed CDimage.iso-ra, és onnan kiírod a fájlokat. Ha bonyolultabb a dolog, akkor valamilyen image-olvasónak (ISOBuster, Daemon Tools stb.) kell megadnod a .cue fájlt, majd a virtuális diskbõl kimásolod a kellõ cuccot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazda6diesel 0 Share Posted August 16, 2006 (edited) Olyan gondom akadt, hogy kaptam egy mp+ fájl-t és szeretném konvertálni mp3-ba de még nem találtam olyan progit amivel sikerült vna! Eddig ezeket próbáltam: Konvertore, CDEx, MediaJukeBox, Transcode. A konvertore el sem indul, A CDEx csak cd-ról olvas be fájlokat és ha kiírom a fáljt akkor sem mûködik, a mediaJukeboxxal meg sem tudom nyitni, a Transode pedig mindig lefagy. Van ötletetek? Megoldva! Egy AMR nevû progival sikerült! Edited August 16, 2006 by Bazs1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deaf 0 Share Posted April 22, 2007 Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan konvertálót ami SMW-be tud konvertálni ??? Nagyon kéne. Vettem egy mp3 lejátszót és csak ebben a formátumban tud videókat megnyitni, de progit azt már kispórolták belõle. Elõre is kösz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkm 0 Share Posted May 4, 2007 ingyenes 3gpbe konvertáló? Link to comment Share on other sites More sharing options...
girl with crimson na 0 Share Posted May 6, 2007 Sziasztok! Én a szülinapomra kaptam egy mp4 lejátszót és csak az amv formátumú videókat támogatja. Nem tud valaki egy jó kis konvertálót, mert az én videóim avi formátumúak és a program, amit adtak hozzá nem akar mûködni. Ha valaki tud mondani azt nagyon megköszönném!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted May 8, 2007 A Super 2007-et kipróbáltátok? (Segélyvonal CD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts