Jump to content
GSForum - Segélyvonal

H1Z1


wYth-NRG
 Share

Recommended Posts

wYth-NRG

[GSF] Picture

Általános infó a játékról:

Hitavalos oldal https://www.h1z1.com/home

Steam Store http://store.steampowered.com/app/295110/

Mai nappal végre elérhető 100 EU szerver, így gondoltam nyitok a játéknak topicot. A teljes szerverlista megtalálható az összes rulesettel az alábbi google dokumentumban: LINK.

Kaptunk Kappa szervert ( :lol: ) és Európa legnépesebb városait is, legalább 50+. Ahogy látható van egy sima PvP szerver Budapest néven, valószínűleg ott leszek a legtöbbet. Karaktert még nem kreáltam, de a mai nap folyamán a nevem is megadom majd és remélhetőleg összefutunk, akárki is csatlakozik a szerverre :D

Sajnos Battle Royale EU szerverek még nem érkeztek, csak 1 van a játék megjelenése óta, így oda bejutni mondhatni lehetetlen.

Link to comment
Share on other sites

Doggar

Figyelemmel fogom kísérni a topikot. Ugyanis érdekel a játék, de én egyenlõre várok vele.

Link to comment
Share on other sites

wYth-NRG

Itt majdnem féláron adják a játékot. :huh:

Amúgy mikor lesz ingyenes?

Ez mennyire megbízható oldal?

Nem szóltam xD A(z) http://www.gamingpanda.net/buy-h1z1-cd-key...l-download.html potenciálisan rosszindulatúként van megjelölve. A biztonságod érdekében a Steam nem nyitja meg ezt az URL-t a webböngésződben. Az oldal rosszindulatú tartalmat tartalmazhat vagy felhasználói belépési adatok lopása miatt lehet ismert.

Asszem valami olyasmit olvastam h másfél két év, de nem vennék rá mérget. Még csak Alpha ugye, nagyon kevés dolog van a játékban.

Link to comment
Share on other sites

wYth-NRG

Na, Budapest szerón már 3 magyarral találkoztam. Az egyik megpróbált hátba szúrni mikor nem figyelek, nem sikerült :troll:

Link to comment
Share on other sites

Raven

Na, Budapest szerón már 1 magyarral találkoztam. Megpróbáltam hátba szúrni mikor nem figyel, nem sikerült :( #sierce

Link to comment
Share on other sites

wYth-NRG

te nab...

végre sikerült BR szeróra felmennem, rohadt nagy élmény. Ugyanúgy kezdődik mint az Arma 3 BR esetében. Egy helyen tömörül mindenki míg össze nem gyűlik a társaság, aztán random kidobnak a gépből, ejtőernyő stb. Loot értelemszerűen fegyverekre, 1st aid kitekre és ammora koncentrál. Sikerült a város közelében landolnom, 4-5 killet behúztam, de sajnos olyan 13-15. helyen végeztem a "bugos" gáz miatt.

Jelen állás szerint nincs indikátor ami mutatná, hogy merre kell menni a "safe zone"-hoz és ha kívül vagy, akkor ba.szhatod, mert rögtön ellep mindent és nem fogod tudni hogy merre kell menni, csak abból h merről kapod a sebzést a képernyőn, értelemszerűen a másik irányba kell menni. Szóval az utolsó 2 percem a gázban úgy telt h spameltem a healt és vezettem a kocsit a homályos gázfelhőben :D

Kár h még mindig csak egy EU szeró van -_- Most is kb hajnali 3kor toltam a patch után

Link to comment
Share on other sites

wYth-NRG

Itt a BR reward lista akit érdekel: https://pbs.twimg.com/media/B7wAubcCMAA015R.jpg

Tegnap megdöntöttem a rekordom, 2. lettem. Egy lövés kellett volna még az ellenfélbe és nyerek... De nem gáz így sem, kaptam winner csomagot, pólót és 1 event tickettel kaptam kevesebbet az elsõhöz képest

Link to comment
Share on other sites

wYth-NRG

A héten jön szerver és karakter wipe, végre megoldották a dupe, építkezési bugokat akkor. Ja és nem utolsó sorban mostmár csak egy felhasználó nevet kell használnunk csak. Nem kell külön megadni újat minden egyes szerverhez :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

wYth-NRG

Megérkezett a server wipe és egy elég nagy update, bulk change rohadt jó lett. Fegyver sincs annyi már, golyó is alig. Igaz utóbbiból tegnap többet találtam mint fegyvert.

Ez meg a kövi napokban jön: https://www.h1z1.com/news/h1z1-new-lighting-system

Kb fél-hetente adnak ki patcheket, ez nem vall egy átlagos early access játékra :troll:

Ja és végre a BR is normálisan játszható :wub:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...