Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Emlékül Dragon Györgynek, Gyunak


Godzillamessage

Recommended Posts

Godzillamessage

Gyu.PNG

(1966.04.26  -  2015.01.02)

Csak a csend és az üresség…

Ennyi lenne az élet? Egyik nap megviccelsz, jót mulatva rajtam, míg másnap már itt állok egyedül, értetlenül, s hangtalanul formálom a szót: Miért?

Magaddal vitted a közös mókát, kacagást, a kimondatlan szavakat és jó tanácsokat, a meg nem komponált zenéidet, a meg nem írt regényeidet és magaddal vitted Aberthy Nokumot is. Több riport már nem készül.

Hiányzol, nagyon hiányzol. Kölcsönösen megbecsültük, szerettük, elfogadtuk egymást olyannak amilyenek vagyunk, voltunk és igazi barátként tekintettünk egymásra. De megőrzöm, amit rám hagytál: az elmúlt tíz év közös történéseit, a bizalmadat, a barátságodat, a zenéidet és a nagy nehezen kiadott könyvedet. Igaz az én példányom még a polcodon várja, hogy elmenjek érte… de elhozom, elmegyek érte, bármilyen nehéz is lesz az az út.

Köszönöm, amit értem tettél, köszönöm a sok-sok cikket, Arénát, videót, meleg kézszorítást és köszönöm, hogy megmutattad, hogyan kell embernek maradni ebben az embertelen világban!

Felidézem szavaidat a bemutatkozásodból, melyben saját magad fogalmaztad meg azon tulajdonságaidat, melyek barátságunk alappillérei lettek:

"Szépen, lassan fél évszázada már, hogy ezen a bolygón keresem a helyemet kisebb-nagyobb sikerrel. Hogy ez miért is olyan nehéz számomra? Talán azért, mert örök naiv, örök gyerek és örök álmodozó vagyok, aki képes hinni dolgokban, aki képes hinni az emberek jóságában, aki még hisz a nagy Ő-ben és aki mindenkiről a legjobbat feltételezi. Ebből is látszik, hogy nem erre a világra való vagyok – de ha már ide születtem, akkor itt kell a dolgaimat elintézni." Bemutatkozás

 

Mivel magam is Középfölde rajongó vagyok, hadd búcsúzzam Tőled egy rövidke idézettel:

"- Nem hittem volna, hogy így végződik.
- Vég? Nem. Az út nem itt ér véget. A halál csupán egy másik ösvény melyre mind rá lépünk. Amikor a világ szürke eső függönye visszagördül, s minden ezüstös tükörré válik, akkor meglátod.
- Mit Gandalf? Mit látok?
- Fehér partokat, azon túl egy távoli országot mely zöld és napsütötte.
- Hát, ez nem is rossz!
- Nem. Nem bizony."

 

gyertya.gif

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...