Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Defiance


dantesward

Recommended Posts

dantesward

Nemsokára megérkezik a Defiance, mely tévénk és monitorunk képernyõjén egyaránt támad.

A legutóbbi Defiance hírnél többen is említettétek a Csillagkapu sorozatot, mint tökéletes játékalapanyagot - teljes mértékben egyetértek. Sajnos arra még várnunk kell, addig viszont vethetünk egy pillantást a Defiance-ra.

Érdekes koncepcióval állt elõ a SyFy csatorna: Defiance címû sorozatuk mellé egy játékot is készítenek, a két alkotás pedig szoros kapcsolatban áll majd egymással. Karakterek bukkanhatnak fel a sorozatból a játékban, és fordítva is, ami igazán ígéretesnek tûnik így elsõre.

Most megérkezett egy új trailer, melyben a játék fegyvereit és testre szabhatóságát nézhetjük meg:

R8HdRBzhgcE

A sorozat 2046-ban játszódik az egykori St. Louis városában, melyet már csak Defiance-nek neveznek. Az emberiség évtizedek óta idegen fajokkal él együtt, aminek hatására a bolygó felszíne és társadalmi berendezkedésünk teljesen megváltozott. Ebben az átformálódott világban kell majd küzdenünk a játék során is, melynek helyszíne San Francisco lesz.

[GSF] Picture

A játék április 2-án, a sorozat két héttel késõbb, április 15-én debütál, mindkettõt kíváncsian várom. A képgalériát feltöltöttem pillanatképekkel és koncepciórajzokkal, érdemes vetni rájuk egy pillantást. Nektek hogy tetszik a sorozat és játék közti fúzió, mit gondoltok, vajon életképes lesz?

Cikk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
RatcomC

2ExLQqh3bhQ

Link to comment
Share on other sites

Norgi

Ahhoz képest,hogy tegnap jelent meg a játék csak úgy pörög a fórum, és máshol is ezt látom, ez a játék egy marha nagy VICC lett, és gamestar ilyet ír róla: "Volt alkalmunk kipróbálni a játék bétáját, és pár apróságtól eltekintve - ami a béta állapot miatt nem volt rendesen kidolgozva - egész jónak tûnt."

Pár apróság, pl. kezdõ területen teleportálnak a mobok és nem lehet lelõni ,ami megmaradt a mostaniban is. Gamestarnak fizetnek,hogy jókat írjanak egy játékról vagy alapból hülyeségeket képesek írni ?

Link to comment
Share on other sites

RatcomC

Béta teszt alapján nem lehet és nem is szabad egy játékot a földig alázni. A probléma akkor van mikor a fejlesztõk által kiadott "még ki lesz javítva megjelenéig" listán rajtamarad jópár bug

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
ThingHUN

Hi!

Klánt / Ismerõst keresek Defiance beli gaméhoz.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...