LorDiablo 4 Posted May 8, 2017 Jár még valaki a gitár topicba lassan egy év után hogy újra lett indítva a fórum? Share this post Link to post Share on other sites
Iam_The_Ghost 59 Posted May 8, 2017 Sok évvel ezelőtt próbáltam gitározni tanulni, de sajnos hamar feladtam, azóta is ott porosodik a sarokban szegényke... Viszont nemrégiben úgy éreztem, hogy ukulele-vel próbálkoznék, nem tudom egyszerűbb-e. Share this post Link to post Share on other sites
LorDiablo 4 Posted May 8, 2017 48 minutes ago, Iam_The_Ghost said: Sok évvel ezelőtt próbáltam gitározni tanulni, de sajnos hamar feladtam, azóta is ott porosodik a sarokban szegényke... Viszont nemrégiben úgy éreztem, hogy ukulele-vel próbálkoznék, nem tudom egyszerűbb-e. Pedig nem rossz alap ukulele-hez sem a gitár mert az ukulele olyan mint egy gitár aminek csak a 4 magasabb hangú húrja van meg. Nem tudom hogy egyszerübb-e, pro szinten minden nehéz. Ha meg csak pár egyszerü számot akarsz eljátszani a gitár is egész könnyü. Share this post Link to post Share on other sites
bcom 55 Posted January 17 Jár még ide valaki? Most cseréltem le az Elixir húrokat basszuson. Majdnem másfél évig fenn voltak. Sima Warwick ment vissza. Már el is felejtettem ezt brutál fémes hangzást. Kár, hogy csak eg-két hónapig tartja. Share this post Link to post Share on other sites